18

Анонимен

преди 10 години

до 15Какъв си жалък. Но то е типично за алкохолизиран студентски *** като теб..

17

ицо

преди 10 години

Хахахаххаха сега е ред да посетите Техническия,даже ще ви дам насока от къде точно да започнете.....Първо през спортния център(там е обърнато на спиртен център),после през 8 и 12 блок и т.н.

16

Анонимен

преди 10 години

И какво са толкова възмУтени па тия? Да отидат в УАСГ и да видят тия от катедра "Математика" на какво се правят посред бял ден... И въпреки това продължават да преподават на прилично ниво... Големи моралисти...

15

златко

преди 10 години

Талибанчета!Не подкрепа, а само презрение заслужавате, долни мръсни *енца!

14

Анонимен

преди 10 години

Драганов е типичен случай за човек, който е бил на висок пост (депутат) върнал се е и не му се работи. Няма да забравя имахче изпит при него на 31 май ли беше на 1 юни ли беше в 9,30 чакаме го, чакаме го, то стана 12,00 ч. Ние нервни (през цялотов дреме му звъним - той с изключен телефон) накаря той се появява след повече от 2 чаас и казва "И-и-и - вие имате изпит при мене. Малейййй аз съм ви забравил. Днеска съм на конференция. хайде да се явиет на 5 и 6 заедно съ историците и археолозите"

13

Анонимен

преди 10 години

А когато ви пишеха тук, че ранобудниците са едни обикновени болшевики....Сега нека носителите на новия морал да устроят Колегиален съд и да обвинят професорите в ... битово разложение!После уволнение и остров Белене!И така до пълната победа на новия морал и изкореняване на пиячката и пияниците от България, а после и от света!Венсеремос!

12

Анонимният

преди 10 години

Българите повече няма да допуснат дребна шайка негодници да ги върне 23 години назад и да реставрира фалшивото противопоставяне между сини и червени. Сега имамедобри и лоши студенти и добри и лоши преподаватели.Не знам дали провокаторите съзнават, че когато чашата на търпението прелее, нито една сила в страната няма да бъде в състояние да ги спаси от народния гняв. Нито една. И ще бъде страшно. Разправата ще бъде страшна.

11

Анонимен

преди 10 години

Судентите ги е било яд, че професорите не са почерпили. А това, че от малки се занимават с доноси - без коментар.

10

златко

преди 10 години

Жалки мръсни *енца!"Режима на окупацията"-че кои с9те вие бе ,*** мръсни да въвеждате режими?кои сте вие да казвате кой нарушавал правилника и кой не?Точно вие ли- които един месец безинствахте и пречехте на колегите си да учат, а на преподавателите да работят?Морал ли-капка морал и съвест нямате!Талибани сте, не студенти!

9

someone

преди 10 години

Ранобудните позитанци вече от час творят из форумите :-) Позаквам ви единия си пръст за добро утро :-)

8

Анонимният

преди 10 години

Тези "студенти", които усмърдяха Университета, е крайно време да разберат, че това не им е бащиния, нито общежитие. Разкарайте се бе ***!

7

Анонимният

преди 10 години

Снимали са ги от злоба, че не са ги почерпили и тях....а какво си мислите, че правят миризливите студенти, по цял ден и цяла нощ...Пият, разбира се?

6

студент лицемер

преди 10 години

Разбирам професорите повече отколкото студентите. Който не е пушил и пил в университета пръв да хвърли камък по тях!

5

Колега

преди 10 години

След като се провалиха с окупацията раноблудните гамени се заеха в подлички номерца и включване на скрити камери. Да! Професорите са пили, били са и много от техните колеги. Пих и аз!Едниният от нарочените навърши 65 г. и почерпи колегите си! Бил се напил?! Голяма работа!Хайде новите моралисти да не си учат как да живеем, кога да пием и кога - не!

4

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите до там ли я докараха вече да се занимават с битовизми. А ако бяха преподаватели, които ги подкрепят пак ли щяха да важат моралните норми? Щом сте паднали толкова ниско предлагам да почнете да издавате и вестници с компромати, таланта е налице само трябва да се доразвие.

3

Анонимен

преди 10 години

Аууууу...те горките студентчета щото са абсолютни въздържатели затова били удивени че се пиело алкохол в университета от професори. Майка ви алкохолизирана да е.а *** лицемерна!

2

Анонимният

преди 10 години

Защо, преподавателите не са ли хора? Ами тази разярена ***, какво обикаля в 3ч посред нощ да търси храна и напитки из Алма Матер?

1

Анонимният

преди 10 години

Моля, не наричайте окупаторите "студентите"! Студентите в СУ са 22 000! Окупаторите са 40-50, а повлеклите се по акъла им - още 100-200! И тази *** наричате "студентите"?!