49

superMuzzy

преди 10 години

Браво млади момчета и момичета.,Вие(колкото и да е чудно за някои)сте последната надежда за България!И не ги слушайте наще душмани,Народа е с вас!Рано или късно "робът"ще прогледне и ще надигне глава и тогава тежко им.....

48

глупави опити

преди 10 години

Целта на т.н. протестиращи студенти не е оставката на правителството на Орешарски. Целта им е да плашат гражданите и да ги тероризират, като им пречат да се движат свободно. С такива глупави опити да задръстят улиците и да окупират тоалетните, те никога няма да успеят да свалят правителството на Орешарски. Само настройват народа на България срещу себе си!

47

Анонимен

преди 10 години

второ предложение - за всеки ден който университета не работи да се налагат глроби в размер на двойна такса на всеки който протестира....и много бърза ще се откажат да пречат на другите да учат. Защо няма протестите в нито един частен университет? защото хораат плащат по 3000 лева на семестър, а в държавните - по 300

46

частна собственост

преди 10 години

Платените от пожарникаря банди, които сега се наричат "студенти", отново окупираха чужда частна собственост, за да тероризират мирните граждани!

45

Анонимен

преди 10 години

Браво студенти, с вас сме и сме много!!! Сега трябва да се окупират парламентът, министерски съвет, БНБ, министерства.... Сграда по сграда трябва да се отнема от комунистическите *** и така до пълна победа. След това забрана за достъп до властта на всяка гнида, била в парламента последните 24 години!!! И НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ, ТУРЦИ И ЧЕНГЕТА ВЪВ ВЛАСТТА!!!!!!

44

Анонимен

преди 10 години

няма нищо лошо да се протестира ПО ПРИНЦИП, но когато пречиш на други да не протестират или пък да протестират срещу твоята кауза тогава губиш моралното право да протестираш.В университета има не повече от 1000 души които протестират и около 19 000 - ксоито не протестират. В моменат 19 000 непротестиращи губят лекции заради 1000 протестиращи - а това са пари. Имам две предложения- първо предложение - да се протестира на улицата - ама бил неефеективен протеста - това покзва колок сте много.

43

wtf

преди 10 години

na ranobudnite studenti da go turq na maika im v ustata dolni gadni marshi 50 pomiqra tormozqt celiq universitet pfuuuu

42

Николай

преди 10 години

Заради тези, диванета е блокирана цяла София. Човек не може да се движи нормално в града. Бойко сикаджията плаща много добре явно, щом не се отказват. Дори заради тях разместиха и държавните изпити и заради това съпругата ми не се яви на изпит, а е чела няколко месеца за него. Не мога да подкрепям хора, които нямат ясна представа какво правят там и какво искат да се случи след евентуална оставка. Какво искате след това?

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 33ми как ще ги питат, нали журналистите и те сана хранилката, спонсора като спре рекламата и те умират гладни. защо никой от "ранобудните студенти" не пита кога в изборния кодекс ще залегне мандатност на изборните длъжности за централна и местна власт и за най висшите от изпълнителната власт (макс. 2 мандата). Само тогава ще се прекъсне взаимовръзката между бизнес и политика, която ни убива ве4е 24г.

40

Petko78

преди 10 години

И АЗ БЯХ ЕДИН ОТ ТИЯ 250 000 ХРАНТУТНИКА / ШАРЕНА КАЛИНКА И СЕГА КАКВА ЩЕ ПРАВЯ КАТО В ГЛАВАТА МИ Е ПЪЛЕН ВАКУМ ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАМ НА ПЛОЩАДА ДА МРЪЗНА И СКАНДИРАМ ЗА БОКО ПА ДАНО МИ СЕ ДАДЕ НЯКАКВА СЛУЖБИЦА

39

Айде де

преди 10 години

Прокурори, къде спите? Полицийо, що ти плащаме? Да си затваряте очите пред явни безчинства? До кога?Утре някой недоволен може да тръгне и частните къщи да окупитра, щот' не му харесват на цвят. Стегнете се и си свършете най- после работата.

38

Анонимен

преди 10 години

никаква държава хранениците на олигархията си правят каквото искаттия дрогирани шимпанзета са си направо за зоопаркауниверситета да се закрие - ако ще отглежда *** не ни е нужен

37

Златен лъв

преди 10 години

До ф15Как да ги изключат, като ректорът Илчев им тегли още преди стачката една вдъхновяваща съпротивата срещу политиците реч, която аз тогава взех за свободомислие и гражданска позиция? После Ивайло Динев приветства първокурсниците с думите, че той, студентският водач, до завършването на 12 клас не бил прочел и една книга и не успял да завърши навреме техникум, но после подел борбата срещу несправедливостите и станал човек. А зад него ректорът седи и одобрява! То ръководството е вътре в играта.

36

златко

преди 10 години

Тия *** ако знаят какъв бой ги чака като излязат!Други студенти ще ги спукат от бой и шамари след "окупацията"!

35

златко

преди 10 години

Да им спират тока, водата и интернета!С чии пари плаща Илчев кефа им?

34

p.djuf

преди 10 години

траябваше другите студенти да им хвърлят един бой и да ги изхвърлят като парцали още първия ден.Оставиха ги да им се качат на главата, и ръководството на университета също.сега ректора да не помайва , ами да издава заповед за освобождаване и да вика полицията.иначе има да чака на милостта на една шепа *** още неизвестно колко време.

33

Aninimen

преди 10 години

До Стефан Stefancho kakvi parlamentarni izbori be ta te samo paraziti sa se namurdali v parlamenta ti si glasuvai nie iskame da gi linchuvame

32

жид

преди 10 години

цитат - Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в. и ,, ака в страната има нещо нередно, противозаконно - то винаги там ще бъдат намесени евреи,, Хенри Форд американски изцбретател и индустриалец.

31

Анонимен

преди 10 години

Минават към по-радикални мерки. Вече типично за една демокрация, започнаха с приватизация на университети. Между другото много ми е чудна цялата ситуация. Всички на всякъде искат да знаят защо го правят това студентите и нито един журналист обаче не ги попита!! Всички на всякъде по форумите питат, ако има избори и се окаже че сегашните управляващи отново са избрани от народа дали ще продължат със окупацията? Пак никой журналист не ги пита! Не е ли странно?

30

123

преди 10 години

До браво!Затова ли започнахте с аутодафето?Вчера билборд,утре книги,после и хора.Как познато изглежда.