93

Анонимен

преди 10 години

До Очевадно е и смешноЗАЩОТО СИ *** -ГЕРБ НЕ СА УПРАВЛЯВАЩИ

92

Сър_Пичук

преди 10 години

Да се радват на мандата - за последно им е!

91

Dan

преди 10 години

Както не веднъж съм казвал, Бат Бойко , им прилага техните номера и тези се пукат от яд, това с почивката е толкова стандартно изречение, че имам чувството, че някой от "Позитано" пуска такива "заучени фрази" ,и пенсионерите ги лапват и ги повтарят като мантри, и какво толкова е направило правителството, бе Мая кажи нещо конкретно???То се вижда бе ние не сме слепи вие социалистите за три мандата до сега управление,не направихте и една хилядна от това което направиха от ГЕРБ изборите го доказват!

90

Анонимен

преди 10 години

Усещам някаква дискриминация на редакторите! Защо моите коментари, относно тази нагла кокошка се трият, а спама на 'Гражданин за ЕРБ' си стоят?

89

ЛЯВ

преди 10 години

До Анонимен 80коментарът ти е аабсолютно не логичен, точно обратното е. Ако бяха платени защо ще намаляват протестиращите? Я само тук виж колко кандидати има да им се плати. Точно защото не са платени сегашните протести продължават а февруарските бързо спряха защото спряха парите за плащане (повода за протестите си остана)НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, мисли преди да пишеш

88

Анонимният

преди 10 години

Господа от ПП ГЕРБ, НФЗБ и РЗС и всякакви странни нови фопмации, страната ни иска спокойствие. Тя търси своята държавност. Не вкарвайте държавата в спиралата на безкрайни избори. Дръжте се като мъже! Като хора които милеят за Родината си. Не се превръщайте в РОДООТСТЪПНИЦИ. ЗАГЪРБЕТЕ ЛИЧНИТВ СИ ИНТЕРЕСИ.

87

ицо

преди 10 години

Мая Манолова в сутрешния блок на Нова ТВ направо сгъна чадърите...Аз,аз вика го предложих....аз го предложих Делянчо,аз,аз.....Ха ха ха ама госпожо Манолова едни други ваши дружки друго казаха в предните предавания,наглост наглост на тази партийна помия, ама чак пък толкова,айде леко да си сагласувате изказванията,че станахте за посмешище бе!

86

danitz3

преди 10 години

До JerryСамо индивид с изтрит диск от соц пропаганда може да нарича какъвто и да е протест *независимо дали го подкрепяме или не), проституция. Какъвто ви речника, такава ви партията, или май в обратния ред:) Ако някъде се плащаше, щяхте да сте го снимали и излъчили стотици пъти, а не да повтаряте "всички знаят". А лабилен психически може да е само тоз, който позволява да го купят не с пари, а с намаления на цени от по лев - два:)

85

Анонимен

преди 10 години

Очевадно е и смешно,Щото си ги гледал/а само пУ тИлИвизУрЪ.

84

КОКОШКАТА МАЯ

преди 10 години

ТАЯ ПИЯНА ФЪФЛЕЩА КОКОШКА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗПОЛЗВА ПОГОВОРКАТА КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ТОВА СА ДОЛНИ КОРУМПИРАНИ ЧЕРВЕНИ *** УЗУРПИРАЛИ ВЛАСТА

83

Boroka

преди 10 години

Борис Боиков плаща като арабин,колко парици окраде горкия.

82

CS

преди 10 години

Cenorazpis na kabineta 1 miliard za nas oligarsite .20 miliardfa i susipvane na bg 4ernomorieto za Rusnacite .Sledva6tata godina pove4e .kakto dqdo mi kaza bog da go prosti komunisti stanaha nai ve4e murzelivite , kradlivite , ubiici .S edna duma IZMETA na ob6testvoto .I sega tehnite du6teri i vnuci + 4oveka s Botnika=Borat 2,3 izkufeli durtaci pomne6ti bezplatnata lapanica i sedeneto na sqnka po tatovo vreme im priglasat .Zabravih da spomena kriminalnoto l*=petno + psevno peveca 6amara .

81

Очевадно е и смешно

преди 10 години

Ето един *** въпрос: Като не са платени протестите, защо няма палакати срещу Герб , срещу Цветанов,Борисов ит.н., защо не викат долу Герб...????Ясно е и очевадно ,че Герб ги плаща тия протести !!!

80

digidigi

преди 10 години

До Иво-000"Това нещо от снимката колко е нагло.......... "Прав си, така е. Много е нагла, груба и устата. Непривично за член на БСП, но това е единствения вариат герберите да я разберат.Просто пада на нивото ви, за да разберете какво ви се говори!

79

Анонимен

преди 10 години

Тази *** (това е най-мекото което мага да кажа за нея) продължава най-нагло да говори лъжи и клевети. На мен никой не ми е платил и 1лв, а и не съм видял някой да дава или да взема пари!

78

Анонимен

преди 10 години

Нахалницо, ***, грозна ... спри със селските си изказвания. Нали знаеш, че всичко се връща и че много ще патиш, дано само да е по-скоро. Пожелавам ти да гниеш в мъки и да няма кой да те погледне. Ще те сочим с пръст и ще ти се смеем, тогава сигурно пак ще сме платени?Нещастницо, не си мисли, че щом светът за теб е само ПАРИ и за другите е така! Не всичко се върти около парите, но това ти няма как да го разбереш... хайде лапай там, защото няма да е за дълго..

77

Сър_Пичук

преди 10 години

Брей, аз за 5 посещения бая пари трябва да имам, не знаех!!

76

Анонимен

преди 10 години

Всички плащат. Ама никой не ми каза къде. Нито за протеста, нито за контрапротеста. Хайде де, парите в картата ми свършват.... ;)

75

Едикой си

преди 10 години

Това моят коментар. БСП продължават с провокациите.Явно трябват по радикални мерки спрямо тия хрантутници.

74

Анонимен

преди 10 години

"Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" , заяви днес пред Нова телевизия Мая Манолова, народен представител от БСП и зам.- председател на Народното събрание.Я си кажи Майче, ти колко почивки си обезпечи с това предложение?