42

IMAM_ALI

преди 10 години

*** Ващия Господар САЩ не е това което беше 90-те години , в момента звяра на злото се бори за оцеляване и хич не му за някакви проклети предатели *** от България.

41

:)

преди 10 години

Някой да знае сайтове за резервация на евтини полети???Явно тук нема шансове нещата да се оправят ... Никакви!!!Докато Роми + пенсионери диктуват "Кой ще кара влака" се изнасям. И нека Ромите плащат за здравните вноски на пенсионерите. Аз не искам повече да плащам данъци в тази държава.

40

Анонимен

преди 10 години

Кашата е забъркана още от Дянков, големият финансист, под тъпоумния поглед на Тиквата, който пък не разбира абсолютно нищо от управление на държава!!!

39

СРАМ

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛИ! ***! ***! Е....АХТЕ МАЙКАТА НА ПОСЛЕДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ!:( И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЗАРОБВАТЕ ДЕЦАТА НИ! БЕСИЛО ЗА ВАС САМО!

38

bgsoldier

преди 10 години

А чухте ли една *** до Гейсер кво вика " Теглете не 1, ами 2 и 3 милярда" - това ли са защитаващите правителството, те знаят ли какво защитават? Да теглят, след 1-2 години в тая държавица ще се мяркат само бели лица на пенсионери, защото работещият човек е насилствено принуден да си изкарва честния хляб навън. А да видим тогава *** как ще плащат данъци и от къде ще идват пари в тая червена ***. Днес наистина ме е срам!

37

Анонимен

преди 10 години

vremee nie misleshtite hora ... Da se iznasiame ... Da si gi ostavime da si plashtat zaemite i da hraniat *** na halite .. Akoiskat i da si gi poturchat ... Prodajnici dolni ... Vie ste gotovi i maikite si za pari da prodadete .... Jalko che cenata vi e tolkova niska .. Jal mi e che i decata vi she sa takiva jalki kato vas she se primiravat s 30 lv

36

IMAM_ALI

преди 10 години

Соросиди ще ми бутнете средния крак.

35

художника

преди 10 години

Станишев и ти кукло Орехова, сега вече ще можете да се разплащате,ама кой ще ги връща, а?А до година с к`во ще се разплащате?Вместо бизнесът да пълни хазната, хазната ще пълни джоба на бизнеса! Хахахахахахахаха,големи икономисти и експерти сте!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 10 години

НА *** СЕДЕРУГИ И ГЕРБЕРЯСИ КРАЯ ИМ ДОЙДЕ !

33

Der

преди 10 години

Леле кво стана, що така само ГЕРБ си подкрепят уж надпартийния си президент?Що така всички останали не споделят тяхното мнение? Май щото мнението им е много очевидно ясно и е от рода стани да седна ...

32

stoneg

преди 10 години

Хаххаха как ще гушнат кинтите вие лапайте мухи.

31

velijana

преди 10 години

Сега аз нещо не разбирам-току що по новините съобщиха,че от ГЕРБ са казали,че ако предварително им било разяснено,че този милиард отива за стабилизация на фискалния резерв,а не за безразборно харчене, то вето е нямало да има-сега защо гласуват против?

30

4

преди 10 години

Да бутнем депутатите!

29

бай Петко

преди 10 години

Уважаеми противници на правителството, "ентилегентни и красиви", идете да си допиете изветрялото кафе !

28

en taro adun

преди 10 години

Довечера бунт. Може да няма никой в парламента, но ще го сринем. След това позорно решение аз се отказвам от България!

27

Иванова

преди 10 години

Да ни е честито новото заемче! Чака ни съдбата на Гърция! Но важното е, че социалистите си осигуриха светлото бъдеще, а народа - кучета го яли! Някои хора не виждат по-далече от носа си, за 50лв. са готови да се продадат, а какво ще плащат децата и внуците им, това не ги засяга! Стягайте куфарите, мили деца, към държавите, където няма продажници!

26

обективен

преди 10 години

Нищо невиждано не се е случило в парламента, две руски и една турска "партия" (с общ комунарски произход бкп) си изтеглиха милиард, който заедно с останалите милиарди (теглени в годините) все още оцелелите българи, ще връщат като попове дълги години...Тъжна картина, да оставим настрана че е престъпление.

25

Мда..

преди 10 години

Това не сме го очаквали!!! Не може да бъде!!! Абсолютна изненада!!!

24

pencho

преди 10 години

Атаката продължава... с нежната целувка на волен с доган. Благодарим ти Росене за ветото - само ти ни остана!

23

Анонимен

преди 10 години

Гербери,колкото и да се напъвате,вие сте свършени.