203

t0read0r

преди 11 години

До До червените драскачвъпрос към теб - като се върне Борисов ще протестираш ли срещу него? ще изкараш ли цялото семейство?

202

джина

преди 11 години

Ех,Бойко,трябваше да те е срам,когато се дупеше пред Ердоган и Доган,когато явно предавашеи продаваше Родината ни на Америка и "отворените общества",но за това се иска патриотичендух и сърце ,майко юнашка...!

201

РАД

преди 11 години

До rumen221Възмущавал съм се достатъчно и преди Руменчо за разлика явно от твоята избирателна съвест!И продължавам да твърдя,че управлението на ГЕРБ БЕШЕ НЕКОМПЕТЕНТНО! Има обаче голяма разлика между това, което те натвориха за 3,5 г. и това, което Орешака, заеднос ВИС-аджии, СИК-аджии, Пеевски и пр. тиквочи направиха за 40 дни! Още от първите дни скандали, харчове, тънки сметки, сделки за милиони под масата, Южни потоци, не знам какво...А сега де! Кой е избирателен а Руменчо? :)

200

mihail.dobrev

преди 11 години

rumen221 на кого викаш приятел, бе ***... Знаеш ли колко ми пука за ГЕРБ... Ти турци ли искаш да те управлява бе. Доган ли искаш да те управлява, питам те !?!?! И не ти говоря за Бойко като алтернатива... Той е същият като тия, които са сега на власт... Протеста е и срещу тях.....

199

анонимен

преди 11 години

лицето което се провали продължава да подстрекава.

198

rumen221

преди 11 години

До До червените драскачКомандването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

197

жулиен

преди 11 години

Самия той не ходещ от 40 дена на работа,и както винаги с дебелашкото си самочувствие коментира другите.Те поне имат смелост и устискват повече от 40 дни,а той още на втория ден офейка страхувайки се от протеста през февруари.Чудно ми е на какво още се надява,след като излязоха толкова истини за антинародното управление на герб.

196

Ghero

преди 11 години

201Защото "Бойко правеше магистрали".На това базират цялата си подкрепа към герб. Това, че той имаше лична облага от всеки построен километър не ги интересуваше, това че нямаше никаква социална политика не ги интересуваше, това че мвр действаше като наказателна шпиц команда не ги засягаше, това че заплашваха, изнудваха и убиваха всеки независим бизнесмен не ги интересуваше, това че бяха най-простоватите народни избранници не ги интересуваше, това че фалшифицираха избори не ги интересуваше...

195

хаха

преди 11 години

До До червените драскачБоклуче. Пътници сте и Довиждане го слушаме вече 1 месец ще го слушаме още поне 1 година. !!!

194

enchoss

преди 11 години

Никога в прав текст по медия няма да ви кажат правилното решение за кризата..Ако ви казват едните - трябва нови избори - а другите - не трябват нови избори ...отговора е че изборите са без значение и се правят за да се замажат очичките на народа.

193

NIKO11111

преди 11 години

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И НОВА КОНСТИТУЦИЯ НА СТРАНАТА ПРИЕТА РАЗУМНО И БЕЗ БЪРЗАНЕ. ТРЯБВА ДА ИМАМЕ И ХАРТА ЗА ОСНОВНИТЕ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ И ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ВЕЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТМЕНЯ ОТ НИКОЙ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО.

192

РАД

преди 11 години

До 40г.За пръв път чувам толкова неубедителен "аргумент". И какво като са варненци бе? Виж какви са им качествата, а не откъде са и каква листа са водели!Това са хора, които 40 дни ТИ ПЛЮЯТ В ЛИЦЕТО с назначения с прикрити ходове в полза на олигархиятя, в подготовка на нови ХАРЧОВЕ, КОИТО ЩЕ ПЛАЩАШ И ТИ, ТАКА КАКТО НЯМАШ БИЗНЕС ВЕЧЕ! Той тръгнмал да ми разправя,че били варненци някои си там! Той и Николай Василев беше от Варна нали?

191

Аспарух

преди 11 години

Четиридесет дни протестиращите демонстрират дебилностединственото вярно нещо в думите на тоя клоун...

190

До червените драскач

преди 11 години

А стига вече с Пашата, Каратиста и т.н. ТИЯ ИЗТЪРКАНИ ЛАФОВЕ ВЕЧЕ НЕ ВЪРВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всичките ми познати са на улицата и довечера и аз излизам! Ще изкарам цялото семейство! После си скимтете кака Пашата плаща! ПЪТНИЦИ СТЕ !!!ПЪТНИЦИ СТЕ!!! Довиждане! Довиждаааааааааанееееееееееееее!!!

189

Идеев

преди 11 години

Щом за тебе тези са интелигенти, то вече напълно ясна е и твоя интелектуален потенциал.Махайте я вече тази гмеж, това не е българския народ, а ако е жалко.

188

rumen221

преди 11 години

Приятели,След избори, организирани и проведени от ГЕРБ, правителство направиха БСП И ДПС...- Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ...!ГЕРБ не можаха да управляват и трябва да си го признаят, като поемат скромната си роля на ОПОЗИЦИЯ...!!!- Това е ДЕМОКРАЦИЯ...!!- Когато една партия не признава Конституционно избрано правителство и предизвиква гласоподавателите си за бунтове...- ТОВА Е ТЕРОР...!!!.

187

Писна ми

преди 11 години

Вместо да си скриеш тъпата физиономия в дън горите ,ти се появяваш ,а и коментираш!Ти си виновен за всичко което става!Благодарение на вашето управление нещата стигнаха до тук,а и продължавате да настройвате народа!Гадно е като ти дръпнат големия кокал от ръцете,нали!Разчиташе да се върнеш когато подаде оставка,че да доокрадете което е останало!*** нещастна!!!!Снощи 2/3 бяха пияни и надрусани,вижда се от кадрите.Онези които първи излезнаха не бяха там!

186

Одисей 1

преди 11 години

Четвъртък е денят Х , ако гласуват измененията на бюджета Парламента трябва да е обграден , СТИГА ТОЛКОВА .

185

NIKO11111

преди 11 години

ДПС-депутатът Йордан Цонев, който някога беше върл седесар, изглежда се радва, че българската полиция преби български граждани, за да могат той и още няколко такива като него да се приберат при жените си.Благодаря и на организаторите, и на мирните протестиращи, и на всички. Благодарим им от името на семейството и на децата си, че приемаме три часа бюджети и накрая се гаврят с нас, заяви Йордан Цонев, преди да се метне на автобуса, който едва не мина през телата на протестиращи български граждани.

184

ттттуууууутт

преди 11 години

АЛООО - днес.бг .... веднага се редактирайте - какви са тези манипулации - в заглавието да пише " дебилност на управляващите " а в първото изречение че " протестиращите демонстрират дебилност "