78

ViturStSt

преди 10 години

До зълБрей къде пък съм демонстрирал добра запознатост във вътрешно-партийните проблематики на отделните партии.?Нисък ти е стандарта.ГЕРБ ми е през ***.Мутри и мафиоти са.И таман си мислех че по прости инагли от тях няма и хоп сикаджия,висаджия,дюнигейтаджия,калинки не ами калники на стероди.Превземат енергетиката на абордаж как и бойко не я е превземал.Цялата работа е да се остиска до кредита, Южен Поток, ако може и слубите да прилапат па после ако ще и потоп.

77

жените им кръшкат

преди 10 години

Самците на протестите са големи егоисти. Такива са и в кревата. Само за себе си мислят. Затова и жените им кръшкат.

76

Протестиращ

преди 10 години

Народейййй, парламента излиза в отпуск и отива на моренце от 5 август ние кво правим......и 365 дни в годината да си викаме файдата май е никаква......БСП без бой не си е тръгвала никога.......и ако си тръгнат какво?.....пак избори , пак БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ, Атака.... който и да спечели все едно и пак протести ли?....напред на нож кръгла маса и или президенска Република или мажоритарна система и задължително гласуване.И в деня на Левски агитката на левски спи...пфууу.гол да не фкарат.

75

Атакист

преди 10 години

Тиквата ще дойде на власт, когато *** и *** трябва да са се побъркали, че да направят коалиция с него- тоест НИКОГА! Тиквата е във вечна изолация вече. Свиквай, гербераст!Пък за Доган не ми говори- Тиквата обещаваше да вкарва Доган в затвора, не Волен, смешен ***!

74

@#$%

преди 10 години

Май наистина им се иска да стане като в Турция.. или за не дава бог като в Египет..

73

ViturStSt

преди 10 години

До АтакистАа това направил Волен.Що не си каза в началото а мъца две недели, че не бил подкрепил ,че не бил дал ама то за България.Кво стана с терориста Доган?Прости ли му влака с родилки?Нищо Волен и на Бойко ще прости ако дойде пак на власт.

72

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата видя големия и прави всичко възможно ЧЕРВЕНИТЕ *** И МРЪСНИТЕ ПОТУРИ ДА покрият следите и да нарисуват новите измислени компромати.Смятай ако намерим лексикона на станишеФ и доГаня кво ще е ...///!!!???

71

Анонимен

преди 10 години

Тази вечер нямаше и 1000 човека. За мене лично протеста се провали, защото Борисов не се отърва от Фидосова и Цветанов. Ако го беше направил днес нямаше хората да се броят на пръсти а щеше наистина да има много протестиращи. Освен това и протестът не беше подкрепен извън София.

70

чудно

преди 10 години

До зъл: Махнах се от България точно по времето на гроб бе другарю зъл...на ***...ата ми е кой ще ви търти 4 години...муууухухухухухухуухух

69

Атакист

преди 10 години

до 105Гербераст, върховно е чувството да го набиеш на два ката на Тиквата И ГРОБ, като дадеш гласа си за *** и така да ги изриташ извън парламента.

68

Анонимен

преди 10 години

За СтанишеФ и ОреХа няма проблеми , дори и с мутри от вИс , сИк и 777 да управляват кражбата на Българските граждани -- само граждани щото селяните се чувстват победиТЕЛИИИИИ- И *** С заблудените турско говорящи Българи...

67

ViturStSt

преди 10 години

До зълАз пък що да съм запознат с герб? Само на вас ви в устата всичките му прякори знаете.такава реклама му спретнахте 35 дена,че сумаати народ одвратихте от бсп и атака с форумни глупости.Страхува ли ви що ли?

66

Атакист

преди 10 години

до 104Ценоразписа на ГРОБ знаеш ли какъв е? Да те светна!Показване на цица- 20 лв!Обличане като пловдивска ***-30 лв!Покатерване на комин- 40 лв!Гладуване до изпадане в криза- безплатна медицинска намеса!

65

Луцифер

преди 10 години

Бойко и ЦЦ ли искате,бе отребки ? А знаете ли колко не искат и да чуят за тях.

64

Анонимен

преди 10 години

Серьожа пак организира кампания с някакъв лексикон -- тез няма да мирясат без бой...

63

чудно

преди 10 години

До зъл: Аз не искам нови избори,искам тия да останат плътен мандат,за да може такива като теб да видят какво е да те надупи псевдокомунист на партия с доган...мухахахахахахахах

62

просто аз

преди 10 години

До АтакистМалоумник, колко пъти да ти казвам , че не съм нито гербер, нито никакъв. Прошка няма да има за вас, псевдонационалистите, които се обрязахте и се нагъзихте на ***.

61

ViturStSt

преди 10 години

До ПротеституиращХубаво, че говориш от името на Левски.Аз го цитирам ти решаваш какво би правил.Като изпозлваш понятието "гнусни политически цели" от висотата на платен лакеи във форум ли приказвваш?

60

Атакист

преди 10 години

до 85А ти от преди малко драскаш, нали ***?

59

Анонимен

преди 10 години

Не се крадат пари