23

counter terrorist

преди 10 години

Ахахахах "тероризъм" било, тоя чува ли се въобще какви ги плещи? Още малко ще изкара че протестиращите са се опитали да взривят Тиквата. "Представете си, че този човек имаше малки деца или семейството му беше в къщата."Да, представи си че слоновете летяха, а лъвовете си криеха главите в земята като щрауси... Всеки знае, че Борисов няма деца, тоя Московски вместо да развива хипотези да вземе да се прегледа.

22

аполитичен

преди 10 години

Смятам,че депутатите от ГЕРБ трябва да бъдат уволнени ,защото вече втора седмица не ходят на работа. Кой от нас може да си го позволи? Това са едни кукли на конци. И как може възрастни хора да бъдат командвани от един безотговорен човек ? Призовавам депутатите от ГЕРБ да се върнат на работа Народът ги е избрал,не за да безделничат. Струват ни пари . И то не малко.Срам за тях!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

И тоз запя песента на Волен. Всичките сте еднакви-да ви бииииипппп бииииииипппппп биииииипппп. Разкарайте се до един.

20

Prilep12

преди 10 години

Леле, ще отслабне нашето юначе (Б.Б.! От къде, освен от ГЕРБ, може да се пръкне подобен т....ар? Калин

19

Анонимен

преди 10 години

До PeshonizerМай не става въпрос за протестиращи изобщо, а за протестиращи пред нечий дом. Да ходят да протестират пред централата на ГЕРБ като толкова искат.

18

Анонимен

преди 10 години

Аз лично проблем от това да има протест пред дома на бивш управляващ, не виждам.Нещо повече- та той срина с оръжие и 50 питбула цяла сграда и уби човек ,за който БГ бе осъдена. Не забрававайте, че този не е Дж Камерън, няма как де :)

17

Frontline

преди 10 години

Московски пали таксито и към Столипиново...

16

канар

преди 10 години

А...,Боко ли?! Ми той е за пандиза...С цеко

15

Анонимен

преди 10 години

Да не е ставал политик !!!

14

Анонимен

преди 10 години

Марш бе, *** !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Кой е пък тоя Бойко Борисов?И защо трябва да ми пука за него?

12

кк

преди 10 години

Абе аз се чудех от къде познавам този на снимката, а това бил адвоката на ББ...

11

razlika

преди 10 години

Пред Бойко са изпратени привърженици на Атака , БСП,ДПС.Ами не са вПарламента, защото БЕСНИЯ ВОЛЕН ходеше от банка на банка да се заяжда с тях.Но НИКОЙ ни чул, ни видял!Ей, големи демагози сте! НИкаква ОМРАЗА! САМО ПРЕЗРЕНИЕ!

10

манипулатор

преди 10 години

Това е тероризъм в сегашните условия, коментира Московски и добави: Представете си, че този човек имаше малки деца или семейството му беше в къщата.=======А как бихте коментирали г.н Московски, протестите във центъра на София ???Ако това което се случва пред дома на Борисоff е тероризъм...То по тази логика протестите във центъра на София са опит за държавен преврат !!!! И в този ред на мисли вие не сте ли част от тези протести ???

9

Анонимен

преди 10 години

АМА ТОЙ - ББ МУТРАТА НЕ Е ЛИ НА РАБОТА - ИЛИ СЕГА НЯМА " КУГАР " ДА ГО ОТКАРА ДО ПАРЛАМЕНТА

8

Уркото

преди 10 години

Какви малки деца, и кучетата разбраха, че Тиквуна е един ялов политик, ялов мъж и пълен *** и ***.

7

мори

преди 10 години

и защо да го пришпорват?За да се похвали Станишко ,че видите ли аз създавам ред?Пришпорете повечко Станишев и Орешарски та всичко най-сетне да си дойде на мястото.То и февруари не беше за нови избори ,ама БСП И ДПС викаха"о-с-т-в-к-а".Сега аз викам оставка,ние всички по улиците и домовете викаме"О-С-Т-В-К-А"

6

borokaro

преди 10 години

... и предполагам,че благодарение на закъснението ми сутринта от заплатата ми ще бъдат удържани поне 50 лева!!!А в същото време точно тези 50 лева щяха да са ми достатъчни да събера на влог 20 000 лева.Защото както каза днес по-рано един друг виден пич - какво е ако един мъж на около 50 години няма събрани 20 000 лева!!!

5

Тра Ла Ла

преди 10 години

Ми нека и чичко Борисов усети народната любов, той що си мисли, юе ще мине метър. На хората дето им свиркаме под прозорците - може, на Борко - не. Защо така драги?

4

Peshonizer

преди 10 години

Така. Според ГЕРБ протестиращите са терористи :) Нещата се развиват все по-добре...