139

Bitchy_

преди 11 години

Това е културният протест на културните хора. Ние няма да издигаме обидни лозунги, нито лозунги, които разделят. Ние сме обединени в искането олигархията да напусне властта и България да се развива според стандартите на европейските демокрации като достоен член на Европейския съюз.

138

London calling

преди 11 години

И в ЕНП, и в Европарламента обаче били кристално наясно, че ГЕРБ прави неистови опити да овладее протестите и разходва огромни пари, за да нагнетява напрежение в държавата.Както е видно всички големи телевизии, ЗА РАЗЛИКА ОТ ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ, КОИТО БЯХА ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, сега по цял ден облъчват зрителите с непрекъснати репортажи като че ли сме във Великата октомврийска революция.В тези телевизии Борисов и компанията му имат огромно влияние.

137

Господ

преди 11 години

Тези дрогирани и пияни *** не са българският народ. Не се лъжете.

136

London calling

преди 11 години

От своя страна Борисов, в типичен негов уличен стил на маниери, които са традиция в една наказателна бригада, първо е кимал с глава, а ден по-късно, когато не е направил и жест за да дръпне контролираните от него протестиращи, е вкарал поведението инкяр му е майката с оправданията, че той не стоял зад протестите.

135

Bitchy_

преди 11 години

Болен Сидеров и Боко Тиквата са най-тъпите политици в историята на целия свят!

134

Bitchy_

преди 11 години

Болен Сидеров и Боко Тиквата са най-тъпите политици в историята на целия свят!

133

London calling

преди 11 години

На срещата на председателя на Европарламента Мартин Шулц с Бойко Борисов, Шулц в прав текст е поискал Борисов да изтегли протестиращите си и да не предизвиква хаос в държавата. Същото искане към Борисов е било отправено и от страна на ЕНП, откъм Виена, научи АФЕРА. И Шулц, и ЕНП били кристално наясно, че голяма част от протестите са подстрекавани от партията на Бойко Борисов ГЕРБ. В прав текст на Борисов му е поставено искане да прояви разум и да не сее бури в държавата.

132

Джордж Сорос

преди 11 години

ДНЕС.БГ както всички други медии участват в заговор срещу българският народ като пропагандират тези антибългарски антидържавни платени протести като "граждански протест"народът ако се събуди ще измете тези "протестиращи" с истински контра-протест

131

Анонимен

преди 11 години

Всички платени драскачи на комунистите-вие не сте българи,не сте хора,дано не се възпроизвеждате и да наплодите още ***-също като партията,която подкрепяте!Докато хората искат СПРАВЕДЛИВОСТ,вие си заработвате надниците!

130

ok

преди 11 години

Борисов е човек, напуснал деполитизираното МВР, за да запази партииния си билет. И до ден днешен поведението и манталитета му са на правоверен комунист. Тъмно десен избирател съм, но не ходя на протестите, именно защото ненавиждам комунистите и не искам те да се върнат на власт, след като през последните 4 години опустошиха и разсипаха държавата ни.

129

qur4u

преди 11 години

до 160.Ахам, много са активни днес. Ама и тях ги ударила кризата:)) Карат я като кафето "3 в 1". И Атака хвалят и БСП, и ДПС........Ами тъй де, криза е, защо да плащат на много платени червенушковци. :)))

128

xaxa

преди 11 години

Варна - 50, Бургас - десетки??? А само преди няколко месеца там бяха 70 000 !!!! Мисля, че обикновените хора наистина не могат да схванат логиката в позицията на "ентелктуалците" да протестираш срещу някои, които още не е започнал да работи. Твърде им е софистицирано :)

127

Анонимен

преди 11 години

163, на Позитано май не ви учат, че с подобна шаячна ирония само карате хората да са още по-решителни :) Не си научихте урока от 1997 година и това си е.

126

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

Само да припомня 85% от българите подкрепят протеста! 85% е повече от 15% за всички, които не познават числата!

125

Bitchy_

преди 11 години

ХОРАТА НЕ ИСКАТ БОЙКО БОРИСОВ БЕ, ***! Не искат и сегашната *** дето е в парламента!

124

outsider

преди 11 години

Хората не се замислят какво искат, защото не носят никаква отговорност за нищо. С какво новите избори ще са по-различни от предишните, та от тях да се получат различни резултати? Да ГЕРБ не ги устройват резултатите, но мнозинството от хората не ги устройваше управлението на ГЕРБ. Така че да правим избори на всеки два месеца, защото винаги ще има недоволни от резултатите.

123

Анонимен

преди 11 години

Аз не протестирам защото не съм платежоспособна. С моята скромна заплата от 1000 лв. Не мога да се включа в таргета. Освен това отдавна не съм решавала тестове за интелигентност. Не съм се явявала на конкурси за красота. За съжаление критериите за легитимност за участие в протестите са високи и трудно достижим за обикновените хора :-(

122

citizan k

преди 11 години

Страхотен парадокс е, че точно интелигенцията спасява *** на наи-големия *** и мафиот в Българската политика. Те не го осъзнават, сигурен съм, понеже са честни и наивни хора, но някои ден ще се срамуват от това! Къде беше така наречената интелигенция, когато 4 години ни управляваше един очевиден пртестъпник и манипулатор???? Много са смели сега, когато властта е демократична и позволява нормални протести, ама тогава им трепереха шушоните, а трябваше да крещят и обяснават на народа за ГИГАНТСКОТО извращение, наречено Боико Борисов!!!! Жалки сте.

121

Анонимен

преди 11 години

153, една немалка част от тези протестиращи не са от София. те са от Видин, Брегово, Смолян и къде ли не... Те имат прилични доходи, но близките им по родните места мизерстват. И им е ясно, че 5% намаление на тока не е нищо друго, освен популистка мярка.

120

Анонимен

преди 11 години

Кутевата чета много активна бе, май на червените им припари под краката.