51

Nologo

преди 11 години

До Анонимен #52Ахахаха. пич, явно твоя умствен багаx е останал на някоя гара. Земи, гледай предаването - тектът в червено е линк (ако не стопляш). Всичко е ясно: Сидер Ага винаги е бил *** продажна ***, лошото е, че много хора го разбраха твърде късно! Забавното е, че явно от привържениците на атака са останали само долните *** и то платени по 30 лв на ден. Замисли се - ти от тях ли си?

50

marsian

преди 11 години

Да се провери ,дали Волен е платил осигуровките на "работниците" си .

49

t-rex

преди 11 години

То пък много акъл се иска да се сетиш, че на тоя *** около Волен му се плаща да е там.

48

Ivan

преди 11 години

hahaha otivam da podkrepqm BSP ako dadut pica. Ama taka i ot picata na ataka shte hapna. Samo na dqnokov ne q sthta picata 4e e posna

47

Базил

преди 11 години

ДНЕС явно е ГЕРБ. А Утре? <<< чети между редовете >>>

46

a3

преди 11 години

Защото ГЕРБ пък не плащаха на хора да седят пред Народното събрание и да скандират "Бойко върни се !!!" след като народа заслужено му поиска оставката. DNES.BG НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ В ГЕРБАДЖИЙСКИ САЙТ !!! През последната седмица все Сидеров ви е виновен. Защо не погледнете към истинските виновници на прехода БСП СДС ГЕРБ НДСВ заради които тази държава е в такова състояние.

45

Анонимен

преди 11 години

И такива хора има в 21 век, в Европа?! Представяте ли си!!!!!!!!!!!

44

Муки

преди 11 години

Тези от Атака ще им подхожда повече да раздават по 15 турски лири и дюнер :-)

43

2013

преди 11 години

Анонимен 52:Що не помислиш малко ти? Тези дето Волен ги организира, да не би да протестират срещу правителството, както ти си написал?

42

черан циганин

преди 11 години

гледайки снимката... това са бели ***.

41

Българин

преди 11 години

#ignorevolen

40

Добряк

преди 11 години

Апелирам Бойко Борисов и Цветан Цветанов да преустановят незаконният контрол върху психиката и личността на Волен Сидеров. Имаме данни, че е закупена авангардна технология от извънземни представители на Галактическия ГЕРБ. С тази техника се манипулират думите и действията на Волен Сидеров, което е ТЕЖКО Галактическо престъпление! И не е екзактно. Както казва Местан.

39

Анонимен

преди 11 години

Аман от мутри! Мислех, че сме се отървали от мутрите като минаха 90те години, но уви, те се раждат нови и нови! Бойко си беше много прав, като каза, че матриала ни е много зле!!!Като гледам и какви депутати има и журналисти и протестиращи!!!!!!!И един милион интелигентни хора да излязат, пак простака ще се открои

38

Az..

преди 11 години

До АнонименГРЕШИШ ТОТАЛНО! НЕ СА НИКАВИ ИЗМИСЛИЦИ ЛИЧНО ПОЗНАВАМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОНЕ 10 ЧОВЕКА НА КОИТО ИМ Е ПЛАТЕНО ОТ АТАКА ИЛИ ИМ СЕ ПЛАЩА ДА НАБИРАТ ХОРА!!!

37

xax

преди 11 години

До HitlerНа някои хора им трябва ясен видео запис, направен в студио и нотариално заверена декларация от Волен, че купува хора. Даже и в съда не ти трябват толкова категорични доказателства. А тва че Волен купува най-много е ясно - само на него са му в устата "платени протестиращи", т.е. повече от добре знае как става работата.

36

val 789

преди 11 години

Драги участници в предаването "Кой е по-,по-,най-" предварително следва да ви уведомя,че в предаването реално победители НЯМА!!!!! ВСИЧКИ без изключения са МАСКАРИ!!!!!

35

Добряк

преди 11 години

За всичко е виновен Бойко Борисов и Цветан Цветанов. С подставени лица набират масовка за протестите на Волен Сидеров, след което правят скрити камери, за да компрометират Атака. Нали така Волене. Бойко Борисов и Цветан Цветанов с модерна техника, владеят психиката ти и те карат да се държиш като луд в КСНС, вчера. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са установили контрол над личността ти незаконно, с техника, продадена им от извънземните! Нали така Волене?

34

Анонимен

преди 11 години

Не одобрявам Волен С., но много лесно се манипулирате. Като ви гледам умствения багаж, ясно е че ще повярвате на тези измислици. От една страна казвате, че Волен подкрепял правителството, а от друга че плаща пари, за да се свали сам. Мислете малко, папагали. Поредната разработка в Стил ББ и ЦЦ.

33

ВЕР

преди 11 години

"За свалянето на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов пак имаше платени протести. От "Атака" тогава раздаваха по 5 лева на младежи, на възрастни жени всичко, което може да ходи и е на крака. Всичко им е платено, това трябва да се знае" ПРЕВРАТ !!! A ТОВА В ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ МИНА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ !!! КОЙТО КОПАЕ ГРОБ САМ ПАДА В НЕГО .

32

Анонимен

преди 11 години

ei tazi durjava njama da se opravi nikoga ! njamam absoljutno nikakvi nadejdi