128

dani2473

преди 11 години

KOLKO NARODNI PARI OTIVAT ZA NEGOVATA OHRANA? A PRIKAZVA6E ZA DRUGITE...KOI DRUG POLITIK HODI S 30 DU6I OHRANA?NIKOI, ZA6TOTO NE SE STRAHUVAT OT NARODABOLEN ZA6TO IMA 30? ZNA4I MNOGO GO E STRAH I S PRAVO

127

реалист

преди 11 години

Това,което обединява БСП, ДПС и АТАКА са предателството.

126

Анонимен

преди 11 години

*** ФАКТ : ако искаш полицията да те пази от НАРОДА, значи не си си свършил работата както трябва, болене и 100 тояги са ти малко !

125

bgsoldier

преди 11 години

124, ти кьорав ли си или да? Никакви агитки нямаше - последните 3 дни излизат работещи хора, има деца и пенсионери, протестите преминаваха напълно възпитано! Нека да не си спомняме пропадняците, които бяха на протести пролетта - пияници, дрогирани *** на обществото. Дори един човек вчера каза, че се оправя перфектно със сметките, но е излязал заради абсурдиите на това правителство - народът не е гламава, моля не подценявай протестиращите!!!

124

Анонимен

преди 11 години

Предлагам на следващия протест някой гражданин да му сложи един ФЕС на главата на тази ***. След това ШУТ обратно към Анадола. То на всички ни е ясно че Волен Феса е агент на Анкара.

123

Анонимен

преди 11 години

Воленчо, забрави вече да гласувам за тебе! Ти си предател!

122

ilter

преди 11 години

Министерството на здравеопазването да се самосезира и да го прибират тоя.

121

Jackal

преди 11 години

Хаха пълен фарс тоя злетак Воленчо докато протестиращите бяха пред централата на атака беше се скрил като мишок и се беше уплашил до посиране,но после като се разотидоха взе да се прави на големия мъж,но естествено пак около него имаше 30-40 да го пазят от народната любов.А да не говорим, че някои бяха видно в нетрезво състояние и след като по голямата част от протестиращите се разотидоха тогава започнаха да се правят на много велики.

120

!

преди 11 години

Счупете му простата тиква довечера на този ***!

119

Анонимен

преди 11 години

Този башибозук Сидеров и неговите анти-български стоят очевидно над закона. Бият мирни граждани, псуват органите на реда, някакви гологлави мутри на химии в анцузи "охрана" на Ефенди Сидероглу обикалят парламента денонощно без никой да ги спира... абе правят каквото си искат и народа си трае. А този *** на снимката предаде България и го продаде на Доган. ***. Тия са по-долни от ДПС, те поне си признават какви са. СИДЕРОВ : АНТИ-БЪЛГАРСКА ***.

118

Злопаметна

преди 11 години

Не знам, хора, нанегово място човек трябва да се скатае някъде и да не смее да се покаже навън, че ако ядоса хората още малко никаква охрана няма да го спаси. Толкова ли няма инстинкт за самосъхранение този човек?

117

Анонимен

преди 11 години

Волене, отивай до някой склад на едро и купувай всичкото вазелин, че откак изу *** на фесовете, много народ ти се е натопорчил и в следващите дни ще усетиш народната "любов", а на сухо си е кофти :)

116

Анонимен

преди 11 години

Този изкрейзи напълно.Нека прочете-кога идолът му чичко Адолф е правил такива щуротии?Той върви устремно по пътя да стане политическо посмешище.

115

смешник

преди 11 години

този защо не излезе в 20:00 да прави циркове ? а излезе след като всички си бяха тръгнали ? много е смел с 20 маймуни около него срещу 5 журналиста и 10 протестиращи... *** кап.т

114

Анонимен

преди 11 години

Волене, днес протеста е от 18.00 ч. , ела да се изивиниш на народа ! Извини се,бе извини се ,бе ..........

113

клявка

преди 11 години

Тази аругантност , агресивност и наглост показва страхът му, че повече никога няма да види Парламента. Това не е политик, а шизофреник и маниак, който е ярка демонстрация какви хора обитават парламента!! Управляват ни луди и самовлюбени в собствената си жажда за пари и лукс!

112

моджо

преди 11 години

волене, извини се, извини се, извини се...

111

смс

преди 11 години

СИДЕРОВ КАК МОЖЕШ ПОСЛЕ КАКИВА ЛЪЖИ ДА ПОГЛЕДНЕШ НА ХОРАТА В ОЧИТЕ.ЖАЛ МИ Е ЗА ЧЛЕНОВЕИЕ ТИ .КАК МОГАТ ДА ТРЪГНАТ СЪС ТАКЪВ ПСИХ МАЙЧЕ И ТЕ СА ТАКИВА

110

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо това малко л*о си въобразява, че депутатската карта ти дава право да упражняваш насилие над някого, а полицията е длъжна да те гледа миличко и да те пази от хората. Работата на полицията е да пази хората от Волен Сидеров.

109

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Хасму, или си много *** или много заблуден. Изобщо не става въпрос за ГЕРБ :-). Всичко е въпрос на национално самосъзнание. Ако за теб е нормално да ти сложат турчин да те управлява - за мен не е. И в Германия живеят турци, но нямат партия в управлението. А Сидеров, освен че излъга избирателите си, сега започва и да ги обижда ! И защо не започнете да пускате коментари с facebook профилите си :-). Много сте силни като сте анонимни.