82

боко

преди 11 години

Късно е либе за китка

81

11

преди 11 години

сега тихомълком ще пробутат верния човек, който ще свърши верната работа. прасчо беше мюре, за да не се развали верната работа, май

80

Криворазбрана демокр

преди 11 години

До ostavkaГолям демократ се извъди бе ***.

79

Adela

преди 11 години

До are_kulataИЛИ от Атака, мерси мнооооо

78

Анонимен

преди 11 години

СТИГА СТЕ СЕ ОБЯСНЯВАЛИ *** ГЕРБЕРИ МАРШ НА ПРОТЕСТА АРЕЕЕ БЕГАЙТЕ ОТ ТУКА КАТО СЕ НАКРЯКАТЕ ПАК ЩЕ СИ ЛАФИМ ТУКА ГЕРБЕРСКИ ПЛАШОЦИ.

77

до 61

преди 11 години

само че нито се поправиха, нито могат да кажат, че друг им е виновен - това би било признание, че от тях нищо не зависи, а те си мислят, че ние не знаемкато си толкова на кеф да те управляват турците, можеш да емигрираш на югоизток

76

are_kulata

преди 11 години

Народът ясно си го каза:Ние искаме да ни управляват ***, без значение дали са от ГЕРБ или БСП !

75

Edin

преди 11 години

Логичната нова кандидатура е на мама Рени!

74

Шоп

преди 11 години

Герб много са се надъхали нещо.

73

д0 65

преди 11 години

ами ще протестираме срещу простотията ти ...

72

kaziyski91

преди 11 години

Е нали думите на г-н Орешарски бяха че ако не бъде одобрен Пеевски за шеф на ДАНС ще си подаде оставката. Има една народна поговорка "Казана дума хвърлен камък". Или тои тези неща си ги говори просто така за да направи добри очи пред някого.

71

GERBerastin

преди 11 години

До SKYBETВерно е умен българина, че се пука от мозък, поради което 90 човекоподбни герберасти отново са в парламента, отново не минава ден без тиквата, шестака, станишката и преди всичко, отново ДПС е на власт.Супер як ум е българския!

70

are_kulata

преди 11 години

Вие май забравихте, защо имаше предсрочни избори, защото протести свалиха ГЕРБ.Сега ако тези протести свалят БСП, пак отиваме на предсрочни.На изборите обаче пак печелят ГЕРБ и БСП, което означава, че Българския Народ е невменяем.

69

Hetfield

преди 11 години

Това не решава нищо. Сега ще кажат, че се съобразяват за пореден път с общественото мнение както уж се съобразиха със същото при определянето на министрите! Орешарски се провали още в началото и повече толеранс не може да му се даде! Протестите трябва да продължат до оставката на правителството! По никакъв начин не могат да убедят обществото вече, че следващия няма да е поставен само за параван. Орешарски, БСП+ДПС вън от всякаква власт!

68

ostavka

преди 11 години

Късно е, ОСТАВКААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.Хора, след 30 мин. на улиците!!!!Нови избори, и правителството да се избира с пълно мнозинство!!!!

67

x2x3x

преди 11 години

До ДО 49Айде айде, успокой се, че ще ти се скъса байпаса и ще осъзнаеш, че нито ти, нито Пеевски сте безсмъртни..

66

Анонимен

преди 11 години

Оставка и за тези, предложили узаконяването на *** катуни!

65

Анонимен

преди 11 години

Добре няма да е Пеевски а Ктоянов не е ли все тая.Намериха си повад да не го искат а утре другия ще го искате ли ??????

64

SKYBET

преди 11 години

iskat da uspokoiat hoarata da si ostanat na vlast v sianka .no Bulgarina e umen niama da se otkaje

63

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не ни плашете как щяло да дойде правителство на ДПС, ако падне това. Ми тот това си е на ДПС! Плюс това ако това падне, друго в този парламент няма да се избере, отива се на избори. А БСП и ДПС си постлаха добре и последното което искат сега, е нови избори ...