86

Анонимен

преди 11 години

До тройната коалиция , Абе Нещастници , ще узаконявате *** катуни ли бе , БАКЛУЦИ МРЪСНИ , ПРОДАЖНИ

85

Анонимен

преди 11 години

Пази Боже !

84

Анонимен

преди 11 години

KУ-KУXA XOБOKЛУK ***

83

ДО 93

преди 11 години

КАК ЩЕ СЕ ДАДЕ ПЪТ НА КАДЪРНИ ХОРА, КАТО ИЗБИРАТЕЛЯ ОБИЧА ПРЕДСТАВИЯ ГО ВЪВ ВЛАСТТА ДА Е ТАРИКАТ И *** КАТО НЕГО. ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА Е В МАЩАБА НА ТАРИКАТЕЕНЕТО И ДАЛАВЕРАДЖИСТВОТО, НО ТО Е СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

82

Анонимен

преди 11 години

Бойко , че ще те върнеме е ясно на всички вече , тия не стават , но като се върнеш първата ти работа е да направиш така че БСП , Атака и ДПС да не се връщат никога на власт ! Ако трябва ги коли,беси и действай както намериш за добре НО ГО НАПРАВИ !

81

гост5

преди 11 години

Боко май по-добре ти от колкото сегашното недуразумение Ореха и Станишката.

80

гост5

преди 11 години

Боко май по-добре ти от колкото сегашното недуразумение Ореха и Станишката.

79

Roki

преди 11 години

I Dano ne dojiveesh do sledvastia tikvo

78

Откачил е !

преди 11 години

Изперкал е ! Това може да е за добро. В държавата все още има 1 млн. простаци, които едно нищо отнтово ще гласуват за този ***. А при тези твърдения на Тиквата медицинските власти няма как да останат безучастни. Бързо да го приберат и да го въдворят в психодиспансера "Свети Наум" (4-ти километър). Таз се започва първо с гумен чук в главата, после по коленете , след това по една шепа илачи и така поне 60 дни. От там Будака ще излезе като нов и няма да говори простащени.

77

МАГИСТРАЛАТА

преди 11 години

ТОВА ДА ИМАШ ДИАГНОЗА МАГИСТРАЛОГИЯ И ЛЕНТИЧКОЛОГИЯ ТЕ ИЗБИВА НА ХАХОЛОГИЯ ТЕ НЕ ГО ИЗКАТ ПОД ЛЕГЛОТО ТОЙ СЕ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ МЪКА МЪКА И ЧЕ ЧАК ОТОВО МИНИСТЪР ПАК НЯКОИ ГО ИЗЛЪГА *** *** ДА СЕ ПОЛЕКУВАШ ЗНАЕШ КЪДЕ ОЛЕЛЕ БЪЛГАРИО АМИ ЦЕЦКО КЯАКВО ЩЕ ГОПРАВИШ

76

ха!

преди 11 години

както се казва в новия хит: а дано ама надали! а дано ни оправят комунисто-турско-националистичната коалиция ...ама надали! този филм сме го гледали вече няколко пъти. жалко че има толкова много народ дето се лута още в червената мъгла...много жалко...за България!

75

Мислещ

преди 11 години

ДПС верно изнасилва столетницата, а пък Атака им свети. Просто сегашното правителство си е чиста порнография.Гюро я кажи от кой ледник ти изровиха вледенения труп и в коя СССР лаборатория ти възстановиха част от мозъка, като гледам само комунистическа пропаганда е останала в хард диска ти. :D

74

Анонимен

преди 11 години

Рано или късно ще бъде освен Буда и Господ.Е, трябва да премине все пак през папа...

73

!!!!!

преди 11 години

Б.Б. лъже - няма изнасилване,когато двете страни се обичат !!!

72

Анонимен

преди 11 години

срама няма ли тоя бе поне заради хората факли!

71

аз

преди 11 години

Този титан на мисълта пак се из...ака! Премиер, но на затвора.Ч.кат го с нетърпение

70

Елитна компаньонка на име Мария е отровила Мишо Бирата, за да бъде симулиран инфаркт. Въпросната Мария и друг път била ползвана за "специални" поръчки от криминални структури, свързани с Цветан Цветанов и ГЕРБ, намекват ченгета. Според спецове убийството на Мишо Бирата не би могло да бъде извършено без логистичната помощ на хотелската управа на Валентин Златев, известен като най-близкия олигарх до Бойко Борисов. Тук пък си в тотална грешка- НИКОГА няма да бъдеш премиер!!!

69

св.Доган-кръстител

преди 11 години

В това правителство няма партии-то е правителство на клептокрацията.Мразят се ,но като хиени дооглозгват останките на Майка България.Там са най-противните образи в съвременна България(Пеевски,Сидеров,украинеца,турският ***,сестра Галева...)

68

ран-ът

преди 11 години

Уважаеми българи, сега ще видите страшното...........Лошото тепърва предстои..........ВИНОВНИТЕ ЩЕ ГИ ВИДИТЕ В ОГЛЕДАЛОТО!------------------------------"ТЪРПИ НАРОДЕ НАШ - ИМАШ 500 - ГОДИШЕН СТАЖ!

67

мими

преди 11 години

чикатило, те и пенсионерите са работили нали. А в случая си позволих да говоря от повечето граждани на България, защото аз работя и взимам 2000лв заплата, дали важи и за другите? Извинявай че гледам хората около мен