58

Офф

преди 11 години

Куклата на конци Орешарски - експерт по български език ще " управлява" спорта . Щом иска ДеПиСе-то , ще му дадем , пиши и мълчи...отново всичко се повтаря , от сега започнаха да ни се подиграват.

57

are_kulata

преди 11 години

Ти обясняваш да озлобените ГРОБари те бълват идиотизъм и ***!!Ей кучетата са по умни от вас бе !!!Утре ГЕРБ ако се беше регистрирал и бяха гласували против и въздържал се с гласовете на АТАКА, никакъв Орешарски нямаше да прави правителство!!Това с тиква ли трябва да ви се набие в главата !!

56

Good_Witch

преди 11 години

До are_kulata коментар 33опс....когато прочетох по-горния ти коментар, мислех, че си само заблуден...но ти си Луд...горканчо.Има лекари, специализирани заведения, няма да е лошо да потърсиш помощ там..ако вече не е много късно за това..

55

Анонимен

преди 11 години

Каква опозиция са герберастите, бе, та те запазиха ключови постове и в това правителство!! Жалко, че с тази манипулативна реторика елементарните агиткаджии ще се хванат и на следващите избори пак ще си подкрепят "другата" мафия, хвърляйки вината изцяло на "сегашната".

54

Атакист

преди 11 години

Може ли поне един от тези нахакали ми минус на 55 пост да се обоснове защо го е направил?

53

Ан

преди 11 години

Хора,задайте си въпроса защо се свиква общ фронт от политическите партии срещу ГЕРБ? ГЕРБ е довел до криза и не сме се оправили? Кризата е световна, а преди ГЕРБ пак не бяхме оправени. Разсъждавайки логично и задавайки си подобни въпроси/като например какво стана с приватизацията и как бе унищожена икономиката ни/ смятам,че другите партии не желаеха да допуснат до държавната хранилка нов играч искащ да промени статуквото. А че това статукво не ни харесва-наш проблем, ще ги търпим! Или НЕ?...

52

are_kulata

преди 11 години

От най-малката партия искате да поеме отговорност, който и кабинет да дойде,каквото и да се случи, и да има протести и да няма, все АТАКА ще ви е виновна!!!Ами да и бяхте гласували повече доверие като тъсите такава отговрност и тогава и ГРОБарските и БСПарски комунисти щяха вече да са по съдилища!!!!!!!!!!!*** народ сме!!!!!!!!!!!!!!*** Българи, заслужавате си вечната мизерия, бях радиалния родолюбец, но сред такива овце вече нямам надежда че мога да вижея нормално !

51

снежанка

преди 11 години

До are_kulataМного си ***!!!!!!!Да не си митничар на когото са му спрели кранчето да краде и затова трепериш от злоба мръсен ***.Не е лошо да започнеш да учиш турски език и да се запасиш с повече вазелин.И гледай да не ти влезе на теб някой кол някъде ха ха ха

50

П_Петров

преди 11 години

До outsider 42Като ти пристигне сметката за тока и телефона някой дава ли ти 100 дена ?От 20-тия ден започват гневните писма, а на 30-тия ти ги спират за да видят как ще се оправяш без ток и телефон.За цитираните в статията *** изобщо не ми се говори, защото ми се повдига като си помисля за тях .

49

Good_Witch

преди 11 години

До are_kulataГласувахме за ГЕРБ, за да правят ТЕ правителство, а не за да гласуват правителство на комунистите, ***, турците ..и евентуално националистите!

48

Фън Шуй

преди 11 години

гея, бея и злодеякабинетът олигарскиХА ХА ХА смешно обаче е истина!

47

Анонимен

преди 11 години

Станишеффф го вкарайте в затвора по-възможно най-бързия начин! Станишеффф е обществено опасен престъпник и тук не става дума само за пикливите най-различни записи с него!

46

Атакист

преди 11 години

Ей туй герберастите са е*аси долните мръсни скапаняци. Хем искат да няма правителство на комунягоите и ре*аците , хем няма да се регистрират. ****али скапани, после обвинявайте Атака че е гласувала против....както така или иначе с нейния отрицателен вот 23 гласа нищо не може да направи.Скапани долни мизерници от ГРОБ, що не гласувате заедно с атака ПРОТИВ??? За да могат такива *** като вас да казват че Атака има двойна роля.

45

Политолог

преди 11 години

Жалко за България. Хубава страна беше.p.s.пиша това заради утрешното приемане на правителството на Българската Социалистическа Атака за Права и Свободи. Даже не ми е интересен цирка.

44

Валката

преди 11 години

Социологът Кънчо Стойчев.... Кой е тоя...

43

eve1

преди 11 години

Ние българите трябва да разберем едно,че каквото и правителство да ни управлява то трябва да е поставено под постоянен натиск за да работи за народа.Даром никой нищо не дава,в развитите държави хората живеят добре но това е с цената на 300-годишна борба.

42

Бай Иван

преди 11 години

до 20 аз мога да кажа същото за БСП.Само се запитай защо ГЕРБ спечели във всички градове където има млади хора и студенти ???

41

Анонимен

преди 11 години

100 дена за ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ С ОЛИГАРСКИТА ТЕ ЗА 100 ДЕНА ЩЕ УНИЩОЖАТ ТАЗИ НЕЩАСТНА СТРАНА

40

Aleks 1969

преди 11 години

Нормално е след ненормалното Бойково правителство да дойдат на власт грамотни и можещи хора. Да им пожелаем на добър път,защото от това зависи и нашето бъдеше.

39

Анонимен

преди 11 години

Аве к'во стана с Цецо *** ве?Цацаров нали щеше да му иска имунутета или всичко се потули????