25

RedNosse

преди 11 години

Който гласува за тиква, самия той е тиква !

24

Анонимен

преди 11 години

Цвък,Буда ,Флоров, Миро все кандидат пандизчии...Има ли значение какво бръщолеви един *** с гръдна жаба?

23

Анонимен

преди 11 години

"Ще мине време и ще се смеем на всичко това, което се говори, обърна се Борисов към избирателите"Ти ще си първият подсъдим, на който ще му е смешно докато му четат обвинението.

22

Роси

преди 11 години

Аз се кефя на Борисов. Хулят го, сочат го с пръст червените олигарси, впрегната е цялата машина за облъчване на общественото пространство, а Бойко ходи сред народа и обикновените хора му вярват! Трудно може да се свали такъв човек с компромати. За да успее БСП, първо трябва да накара народа да заобича Станишев, а това не може да стане.

21

Анонимен

преди 11 години

БорисОФ...мъжко дупе веднъж се ....Сега е наш ред...петмилионен..ти гледай през това време пенсионерите да не ти изядат откраднатите милиарди...

20

Тегоба

преди 11 години

Жал ми е за тези заблудени души, които вярват, че ГЕРБ е нещо различно от БСП, НДСВ, СДС и прочие партии създадени от комунистическия елит за непрестанно грабене на държавните капитали. Разедиение на суверена на България е тяхната цел за да могат безнаказано да продължават грабителската си политика и геноцида срещу нас!

19

ангел

преди 11 години

Три неща на този свят изисква всеки занаятусилие, упорство, умбез тях ще вдигаш само шумКретиен дьо Троа

18

бамя

преди 11 години

ГЕРБ водят якя електронна борба. тук има някакви пишещи про-герб, с които няма комуникация, те на въпроси не отговарят, само постват кухи фрази. какви са тези хора?

17

Сахаров

преди 11 години

Верно изтъпяхме и избрахме мутра за премиер...

16

брадваро

преди 11 години

всичко построено разбира се ще бъде разрушени и цигаските магистрали ги строй знаеш къде:))

15

Анонимен

преди 11 години

Тиквуня си мисли че говори на кратуни!Сега обикаля като *** по села и паланки , но скоро ще ходи при Йоца Амстердама!Съвсем скоро!

14

Килюминати

преди 11 години

Липса на емпатияПоказва арогантно, надменно и горделиво поведение.Използва отричащ механизъм, за да омаловажи неадекватността или провалите сиUИзползва рационализационни механизми за да оправдае егоцентричното си поведение

13

Анонимен

преди 11 години

TONE BE PREXOD NE BE 4UDO 24GODINI VSE MIZERIQ.GFR ZA KOLKO VREME SE OPRAVI OT NULATA.NE ISKAME O6TE 50G PREXOD AI SIKTIR TAQ DARJAVA VSE V PREXOD I MIZERIQ MAINATA VI POLITICI MAFIOZI

12

Килюминати

преди 11 години

Нарцисизма като разстройство:Бурна реакция на критиката, става ядосан или униженИзползването на други за достигане на целитеПреувеличение на собствената значимостИзпитва нереалистични фантазии за постижения, сила, красота, интелигентност или любовни историиИма неразумни очаквания за благоприятно лечениеТърсене на постоянно внимание и положително подкрепление от другитеЛесно става ревнив Има чувство за изключителна правотаЕксплоатиращ е към другите

11

Съвестен обикновен ч

преди 11 години

Няма ли най-после кой да го убие този мафиот,че да си получи поне 1% заслужено възмездие за унищожението,което прчини този *** на хората????Няма ли????

10

реалист

преди 11 години

ГЕРБ са минало!Черно комунистическо минало!Буда и Цвъко са за затвора!Другото е *** герберска пропаганда!

9

mit

преди 11 години

tezi dumi gi 4uhme i predi i posle naroda ti go nabi

8

Анонимен

преди 11 години

Те не го искат в селото,той пита за поповата къща!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

дайте власт на бсп,че станишевата моника има да избива 12 милиона евро от кипърските банки

6

Митьо

преди 11 години

Подзаглавието е грешно- не "изТъпяхме прехода", а "изТъпяхме В прехода"