14

Анонимен

преди 11 години

по принцип съм за плосък данък, но си мисля, че би могло, да се измисли някаква приемлива схема, например 10 % до 2000 лв. и 13-14 % на горницата, а не както беше 36%

13

данъчен

преди 11 години

До АнонименНищо не е изкарал плоския данък. Изкарват инспекторите.

12

Анонимен

преди 11 години

Плоския данък е единствения данък който всяка година от въвеждането му, се увеличава и увеличава. Точно този данък изкара много от сивата икономика в светлата икономика. Всеки който би бил обложен с по голям данък при по голям доход просто не би го декларирал и готово.Червените *** от БСП пак мислят за олигарсите и как бизнеса им да бъде сив.

11

Щракайте -

преди 11 години

Повече данъци за тези, които печелят повече искат само комплексарите.Някои пак ще си късат г*за, ще внасят повече в държавата, а управниците оак ще крадат, за да няма за гражданите.

10

Анонимен

преди 11 години

До До 6дала ти е пари бе, глуп*к. Парите са държавни, а не - твои.

9

Евгения

преди 11 години

До НадеждаГлупости. Богатството е ОТГОВОРНОСТ, и то винаги е натрупано ЗА СМЕТКА на останалите.Няма нищо справедливо в плоския данък.

8

До 6

преди 11 години

И какво е това решение?!Работя повече->печеля повече->дължа повече на държавата, която не ми дава нищо?Глупости.

7

Надежда

преди 11 години

Лично аз съм "за" за плоския данък, не за друго, а защото хората, които внасят повече данъци и осигуровки имат същите права и облаги като тези, които внасят по-малко.Това не е данък "солидарност", а данък "законен грабеж". Единственият резултат ще е по-голям дял ба сивата икономика, водещ до нелоялна конкуренция, ниски доходи и безработица.Държава няма пари, защото не иска да има.

6

Анонимен

преди 11 години

Прогресивен данък е решението.

5

биззнессменн

преди 11 години

Дреме ми на мене дали е плосък данъка. Аз си работя с фирма, регистрирана в Ирландия. 640 долара ми струваше регистрацията.Това - с плащането на повече данъци от богатите с плосък данък е червейче за балъци.

4

mirror.max.7

преди 11 години

Това недоразумение БСП трябва да се забрани.

3

Петър

преди 11 години

"Защо тези хора да не са съгласни с техните пари от данъците да се повишат пенсиите и детските", контрира обаче Корнелия Нинова.Тази или е ***, или нас ни прави на такива...е кой би искал да му вземат пари и да ги дадат на друг ?!

2

Анонимен

преди 11 години

Що да няма добри проекти ? Ако имате доход 10 000 лв на месец и искате да си купите Порше Кайен на лизинг ,банките веднага ще ви отпуснат кредит !Е ,ако доходът ви е 500 лв и искате кредит за да откриете някакво производство или малък бизнес, никой няма да ти даде кредит, те да не са луди да дават кредит за такива неща ?

1

Анонимен

преди 11 години

Против да се удрят малките спестявания до няколко хиляди лева.