48

до 51

преди 11 години

Ония от гугъл отдавна си заминаха.

47

leo66

преди 11 години

Ех на председателя на Бългаската СПИНОЗНА партия (БСП) хич не му е лесно.До скоро само Бате БОЙКО го биеше...сега и Бате ЦЕЦО го сритва.Моя тати беше велик разбойник....това грабежи,разстрели,атентати...а мен за едно ало..ало ме млатят,жалва се сърГЕЙЧО.

46

изв

преди 11 години

ЗАТОВА ЛИ ДНЕС ГЛЕДАХ ТИЧАЩИ ПРОКУРОРИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ, ТЪРСЕЩИ ВАН С АНТЕНИ ?

45

Анонимен

преди 11 години

ДА МИ ДУШНАТ НА МЕНЕ *******

44

Анонимен

преди 11 години

Толкова ли не можахте да измислите едно свястно име на скандала, а прекопирате 1:1 американските наименования?

43

№№№

преди 11 години

До Филип Възможностите за подслушване са огромни. Просто си нямаш представа.

42

Анонимен

преди 11 години

ЗАТОВА ЛИ ДНЕС ГЛЕДАХ ТИЧАЩИ ПРОКУРИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ, ТЪРСЕЩИ ВАН С АНТЕНИ ?

41

Анонимен

преди 11 години

Герберюжки, ще видим, кой ще се смее последен!

40

Анонимен

преди 11 години

Подръж ми ку-во кпелчето да ти се посмея ,това направи и Станишев.

39

МАСОН БАРОЗО

преди 11 години

БСП И ГЕРБ СА ИЗТЪКАНИ ОТ МАСОНИ СЪС ОБЩ ИНТЕРЕС И ЗАДАЧА ,ЦЕЛТА Е БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ КОЛОНИЗИРАНА ОТ МВФ ,СВЕТОВНАТА БАНКА,ЦЕБ И ФЕД,ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СИ ОПРАВДАВАТ СЛУГИНАЖА И ПРЕДАТЕЛСТВОТО КОЕТО ВЪРШАТ СЪС СВЕТОВНАТА КРИЗА

38

Неве

преди 11 години

Освен Яне, който регулярно внасяше някакви папки с доказателства, но никога срещу Герб, само Станишев прояви смелост да изкара компромати. Много искам да разчоплят цялата партия на Борисов и да разберем на края с какво си имаме работа.

37

Анонимен

преди 11 години

Еи ето аз пращам анонимен сигнал......На дата 16.03.2013 лицето с инициали К.П с червено жигули и с апаратура стоеше пред блока на Р.Петков и извършваше нерагламентирано подслушване........Ато анонимен сигнал!!!Копнете го и го пратете на Хамстера на сайта на БСП..........Това колко *** трябва да си да излизаш по медиите и да говориш глупости ,че и още повече да обвиняваш и да сезираш прокуратурата на базата на анонимен сигнал....СМЕШЕН си Станишев !!!!

36

Анонимен

преди 11 години

Вале, я напиши и ти нещо умно, като другите герберюжки.

35

Анонимен

преди 11 години

НЕКА ИЗРИНЕМ ГЕРБ-ГРОБ НА 12 МАЙ 2013Г.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 11 години

ей тоя ТИКВАТА БОРИСОВ Е БИЛ ПЪЛЕН ШИЗОФРЕНИК ЗА ДА ПОДСЛУШВА ВСЕКИ.МОЖЕ БИ И САМ СЕ Е ПОДСЛУШВАЛ.

33

Анонимен

преди 11 години

Няма да се оправим още 100 години, защото някой хвърля някаква "новина" и ние се занимаваме с нея 1-2 седмици,а реално не ни пука за нея. Интересуваме как ще дигнем икономиката, приходите, заплатите, здравеопазването. Пък кой го подслушвали ми е все тая. Да разледват хората които ограбиха държавата, а не да симулират дейност. Писна ми от кафяви новини .Стига вече! Бачкайте!

32

Ревнив любовник

преди 11 години

Мен ме интересува само с кой *** ми е изневерявал Сергейчо.

31

Анонимен

преди 11 години

Нещата много лесно могат да се установят. Има имена на служители, които трябва да се разпитат , но и да им бъде гарантирана защита. Защото няма какво да се заблуждаваме в момента ЦЦ си ръководи МВР. Може ли да се разчита на Калин Георгиев и Флоров. Абсурд. Може ли да разчиташ на човек, който няма да забравя репликата "И на Бойко, и на Бойко". Да бъде изказана благодарност от заложниците в банката. К.Георгиев отдавна не трябваше да е в МВР. По душа може да е много добър, но не е за там.

30

Анонимен

преди 11 години

KATO POZNAVAME CECO KRADECA I BOIKO UMNOTO KAK SI MISLTE, 4E NE SA PODSLU6VALI??SAM BOIKO GO E KAZVAL, 4E OBI4A DA SLU6A HORATA KAKVO GOVORQT NO NE PRED NEGO A TAINO!!ZARVOR ZA CECKO KRADECA I BOIKO UMNIKA...AKO CACATA GI POKRIE ,..SRAM ZA NEGO!!!

29

Пан

преди 11 години

"В 14.30 часа днес главният прокурор е връчил на министъра на вътрешните работи Петя Първанова разпореждането за извършване на проверката"...Браво,новата "министърка" ще разследва шефа си...И сасмо ли ще открие?!