57

Анонимен

преди 11 години

Евала бе!!! Е,т"ва е мъдрата майка партия бе!!! събуди се и се обнови!!! И... като се огледал Илия па в тия!!! Супер!!!! Затегнете редиците,че като се върне Р.Офч. ще видите едни нови лица!!!Не дай си боже да се върне и оня пикльото -плевенския и край на обновленията!!!

56

Анонимен

преди 11 години

Преди 1989 година имаше БКП и "активни борци" .Всички те бяха с предимство за закупуване на руски автомобил, апартамент след 10 години чакане. Предимство за домашен телефон след 10 години чакане. Предимство за образование, работа, жителство. Предимство в гробищата .Тях ги закопаваха в равното, а другите на врълото. Предимство за всичко .От тогава благославям всяка майка на комунист и активен борец .Благослваям БКП и следващата я БСП. Има ли разлика ?Благословете я и Вие скъпи читатели!

55

демократ

преди 11 години

Комунизмът води до разпат на обществото. Пример Сев. Кореа, Куба , СССР и др. , да не забравяме НРБългария.

54

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч. когато и да умре,все ще е късно.

53

стефанова

преди 11 години

Така е докато няма справедлива съдебна система такива като Р. овч., и много други,виновни българите да сме най-бедни и нещастни ще си печелят на наш гръб и ще се чувстват недосегаеми!

52

pimpalicious

преди 11 години

До Гари, Съгласен съм с теб. Най-после някаква промяна в някоя от партиите. Не знам какво очакват хората от Боко да промени за 2-3 месеца, но се съмнявам да има изобщо някакво развитие при тях.

51

Анонимен

преди 11 години

БСП имат крещяща нужда от човек като Костов.Злобен и алчен интригант.За има-няма и месец ще ги нацепи на минимум 10-20 нови партии.

50

Анонимен

преди 11 години

Не знаех, че авторитета на някой е пряко свързан с ДАНС. По скоро си мислех, че е тъкмо обратно но явно съм с остарели разбирания.

49

Гари

преди 11 години

Колкото и да не му се иска на др. Р.Овч., този път листите на БСП наистина са обновени и блестят с отсъствието на двамата Руменовци, Масларова, Пирински и т.н. Само да не му изиграе лоша шега този смел ход на Станишев на изборите....имам предвид вътрешната съпротива на старите муцуни!

48

111

преди 11 години

Какво обновление със стари муцуни. Вижте любимецът на народа - Стефан Данаилов. Може да е популярен актьор, но е много слаб политик. освен това въобще не е активен - в предишното събрание има само 1 внесен законопроект, ето така за кумува срама. Освен това е "избрал" да общува с лидера си чрез писма, но не защото счита, че така трябва, а защото личното му и вярно куче "философът" Невяна Малчева трябва преди това да му ги напише, а той да ги издекламира като роля.... Ето това е любимецът на народа!

47

Анонимен

преди 11 години

Докато партиите се карат , едни хора от един от големите заводи в България изнемогват . Те имат да получават заплатите си от месец ноември 2012 година . Този завод се нарича 'РЕМОТЕКС" Раднево ЕАД , надали има друго предприятие което забавя толкова много заплатите на хората си. Те вече нямат с какво да си купят хляб . Единствената причина да не се говори за това , че ги е страх да не ги изгонят от работа . Сигнала който подавам е самата истина . Къде сте Министерства,Къде сте синдикати? Чуйте ни

46

анонимен

преди 11 години

България е комунистическа държава и никога няма да стане друга. Просто народа е комунистически настроен.

45

pimpalicious

преди 11 години

До 134И как по-точно я съсипа? Искам да ми кажеш и да ми предоставиш доказателства? Човекът си е направил кинтите по законен начин, но някой хора това ги побърква и се занимават с него. Ако наистина я беше съсипал, досега Бойко да го беше разпилял!

44

гробарят

преди 11 години

Нагло,арогантно,комунистическо изчадие довело до фалит енергетиката и всичко до каквото се добере.В момента берем плодовете на неговото дело.За този тип и доживотният затвор е малко наказание а той роптае за листи.*** е и такъв корумпиран тип ще остане в народният фолклор,но Темида е сляпа за такива като него!

43

Мусолини

преди 11 години

Може ли Кирил Йорданов все пак да остане кмет на Варна? Такава вероятност се появи, след като срещу оставката му бяха подадени четири жалби от Протестантската евангелска общност, Тракийско дружество "Капитан Петко Войвода", спортен клуб по бойни изкуства и група варненски интелектуалци. Хак да ни е!Всички на протести във Варна тези дни трябва да пречупим отново напъните на мафията да си върне пионката!

42

иво

преди 11 години

След Станишката е най-големия....***!!!! Дано никога не види парламант!!!

41

pimpalicious

преди 11 години

До INDЕми, как да си го довърши като Боко веднага трябваше да потури най-големият проект в Б-я за последните 20 години.

40

anonimen

преди 11 години

СТЯГАЙ СЕ ЗА ЗАТВОРА.

39

Анонимен

преди 11 години

За съществуването на тоя безценен кадър Нинова научих от един скандал със служебното й положение. Викам си, ей тая сега ще я осъдят! Е, осъдиха я - на тежък, каторжнически, депутатски, зле заплатен "труд". Гледам, че на още я осъждат. Горкана!

38

анонимен

преди 11 години

Има ли хора, които ще гласуват за БСП?!