76

karo

преди 11 години

Нагла работа. Като не ви харесва има маса изоставена земя за копане. И като биете имайте едно на ум кой ви дава парата. Да не останете сами да се биете след време..........

75

Анонимен

преди 11 години

Сега е момента да си организират групово запалване че с тези самодейци стана много скучно

74

Анонимен

преди 11 години

Според Кодекса на труда, извънредният труд се заплаща!Друг е въпросът, че са много. Друг е и въпросът, че надали половината от тях искат да са полицаи, а са такива, защото няма друга работа.Исторически полицията и армията - хората на барикадата, са хората от народа.Те също имат права.

73

3

преди 11 години

Бойко щее пак министър председател а Цветанов пак на същият си пост със по големи правомощия.Точно още 57 дена и тогава ще има военно положение.Веднага ще започне издирването на превратажиите на Бойко въобще нема даму пука както първият мандат сега щее кара по смело и по решително,винаги е така човек се учи докато е жив.Но най важното мафията неможа дъго изплаши Бойко е Велик ГЕНЕРАЛ и честен ЗА това сме със него.ГЕРБ ще победи сигорни сме.

72

Ф-1

преди 11 години

Увеличение, за какво?За това, че избиваха зъбите на тези които им плащат заплати, пенсии, премии? На България са и достатъчни най-много 15000 полисаи, които си вършат сСЪВЕСТНО работата.След като се докажат, тогава могат да искат по-висока заплата.

71

Анонимен

преди 11 години

До 999Той и Левски това е искал, затова е обикалял България, ама...стигнал до бесилото.

70

hahahahha

преди 11 години

a през работното време ,дето пият кафе, кво го правим

69

999

преди 11 години

Ако искате Държава и Народ и ценности,ако искате Бъдеще за себе си за децата си и достойни старини на Родителите ни трябва да създадем из цялата страна .Било то град село или махала комитети в които да се събират хората и сами из между тях си да избират най умните наи можещите хора които после да се съберат на едно място и да изнамерят из между тях наи умния и умните хора които са готови да се отрекат дори от децата си и рода си за да служат на България и да служат на народа .

68

Анонимен

преди 11 години

Трябва те да плащат за извънреден труд защото взимат много,ама много рушвети.

67

бизнесмен

преди 11 години

Мен досега полицай не ме е рекетирал. Ама от държавни бюроседи ми е дошло до гуша. Хем заплатите им плащат от моите данъци, хем ако не им бутнеш в джоба, има да си чаааакаш и за най-елементарната услуга, която им е служебно задължение.

66

Анонимен

преди 11 години

А кога ще поискат да си заплащат от заплатата здравните и социални осигуровки, както и да им се увеличи времето за пенсиониране, както и да не получават 20 заплати накуп, т.е. да се приравнят до останалия нещастен български човечец? Нали искат да са равни с правата на останалите!

65

Анонимен

преди 11 години

Щом е държавен чиновник ,....това означава ,че е КОРУМПИРАН ДО КОСТИТЕ !

64

smyrt za kukerite

преди 11 години

palqchovci- KUKERi smrad golqma

63

Ф-1

преди 11 години

Какви полицаи са тоав?Защо обиждате истинските полицаи, които защитават интересите на хората както е по целият свят.Това нашите са си милиционери -рекетьори.По цял ден дебнат на гюме, вдигнали крака на стъклото на отворена врата и люпат семки!БЕЗОБРАЗИЕ! За такова нещо във всяка нормалма държава биха ги УВОЛНИЛИ МОМЕНТАЛНО!!!

62

Анонимен

преди 11 години

И ПОЛИЦАИТЕ СА ЖЕРТВИ НА МАФИЯТА, МОНОПОЛИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ. ТЕ СА ЕДНИ ОТ НАС.Рибата мирише от главата.

61

Анонимен

преди 11 години

Аман от корумпирани полицаи. Няма престъпление в което да не участва полицай. Най корумпираните са съдиите и полицаите в тази държава. Групировките им плащат достатъчно. Ние им плащаме с данъците и то доста добре, взимат рушвети и изведнъж решиха да изнудват държавата. Държава няма!

60

999

преди 11 години

НЯМАМЕ АРМИЯ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ НЯКОИ ГЕНЕРАЛ ДА НЕ ИМ РАЗВАЛИ СЕДЯНКАТА И ДА ИМ ВЗЕМЕ ИМОТИТЕ ПАРИТЕ И ДА ГИ АТРЕСТУВА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ ОТЕЧЕСТВОТО.ТОВА НЕ СА ПОЛИЦАЙ.ТЕ НЕ ОХРАНЯВАТ ВАС А ПОЛИТИЧЕСКАТА И ПРЕСТЪПНООЛИГАРХУИЧЕСКАТА КЛАСА,ТОВА СА ТЕХНИТЕ ПЕСЕТА И НИЕ КАТО НАРОД ТРЯБВА ДА ГИ УНИЩОЖИМ И ЗАХВЪРЛИМ НА БОНИЩЕТО.САМО НА ЕДИН ОГНЕТЕН НАРОД МУ Е НУЖНА ТАКАВА ПОЛИЦЕИИСКА МАШИНА,ДА ГО ДАРЖИ ЛЕГНАЛ И ПОДЧИНЕН.пРЕСТЪПНИКА ВИНАГИ НАМИРА ИЗХОД,ЗАЩОТО ТОИ ПО ПРЕЗУМЦИЯ НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА.

59

Анонимен

преди 11 години

Съкращавай, и хора и заплати.

58

asd

преди 11 години

KOGA STE IMA REFORMA V MVR

57

Анонимен

преди 11 години

когато спрат да бият изтормозения народ по площадите,тогава да искат ..