39

Джигита

преди 11 години

Чудо Трактора проходи. Този беше толкова болен, че трябваше да го пуснат на свобода. Да живеят съдиите назначени от гоце. Червената мафия в атака. Може да сте сигурно, че ще търси отмъщение.

38

Анонимен

преди 11 години

Буда vs. Трактора, или поредната серия от войната на двамата мафиоти. И двамата изпечени хитреци и мошеници и двамата се разболяват стане ли напечено, и двамата се познават много отдавна от общите им "бизнес" отношения, и двамата са в играта и структурите на мафията.

37

plamen7002

преди 11 години

Брендо знаел твърде много за Цветанов и Борисов...ТОВА ГО КАЗВА ТРАКТОРА ШЕФА НА ОКТОПОДА И КАНДИДАТ ЗА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА...ЗАЩО НИЩО СЛУЧАЙНО НЕ СТАВА БЕЕЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СТАВА В НАШАТА ТАТКОВИНА Е РЕШЕНО НА НЯКОЙ АПРИЛСКИ ПЛЕНУМ...И СЕ ИЗПЪЛНЯВА ТОЧКА ПО ТОЧКА...

36

Анонимен

преди 11 години

Абе нещо на много хора им треперят гащите от Ал.Петров. Само като го чуят и започват да го хулят и крещят. Това обяснява много неща!!!! Който знае, ще разбере.

35

Киро-Жартъ

преди 11 години

Чакам Трактора да влезе в затвора и ще му спукам задната гума.

34

Анонимен

преди 11 години

На Брендо душманите ги търсете в едни огромни имения в едни непристъпни джунгли....Алексей Петров сега е намерил време да си прави вятър на устата. Нали знаете който си играя с огъня както става най-накрая...Щом е толкова чист Евелинчо да ни обясни от къде са тея стотици милиони.

33

Анонимен

преди 11 години

ДА ВАДИ ПАПКИТЕ, ЧЕ ДА ВИДИМ КОЙ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ 4 ГОДИНИ- СЕГА САМО СЛУХОВЕ, ИСКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА

32

смях

преди 11 години

Всичко което се случва в страната може да се обясни с думите на станигей от преди няколко месеца.Ако не може да свалим Борисов по законовия начин , ще го свалим по друг ....Отиди си с мир сега ............................................... Пълна блокада на Народното събраниеПротестиращите с искания в 3 точки, издигат Димитър Иванов за служебен премиер - новината от днес ...Този не бе ли съветника на другаря Гоце ...Народа иска съветника на Гоце за премиер - това ли са новите лица

31

дедо мраз

преди 11 години

хахаа нямал данни, че Брендо е кокаинов крал. Ми как ще имаш като ви е плащал и беше член на БСП. Питай западните служби дали е имало данни. Трактора иска отмъщение, тая старна отива на майната си.

30

Анонимен

преди 11 години

Това е истинската причина за отвлеченото момиче и стрелбата по Златомир Иванов-Баретата!

29

ДО МАЙКАТА

преди 11 години

ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ, А ЗА МИСЛЕДЕ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА- КЪДЕ ВИДЯ, ЧЕ ПОДСТРЕКАВАМ КЪМ ОТВЛИЧАНИЯ ????? ДА ТИ ТАКОВАМ МАЙКАТА !

28

Анонимен

преди 11 години

тоя пък само ме разсмиваНа кой му пука за Брендо - нали е получил "максималната" присъда от седем години за разпространение и продажба на дрога след 7 години дъщеря му ще е кокаинова принцеса да плачем ли сега, а?

27

нагъл трактор

преди 11 години

Алексейчо, ако беше така, дали ГЕРБ щяха да го изпратят в Италия? Защо Италия са се отказали да искат ектрадирането на Брендо през 2008 година в Италия? Защото са имали доказателства, че тогавашното правителство (тройната коалиция) е закриляла Брендо. Пак питам.. защо ако Брендо знае много за ББ и ЦЦ, те ще го изпратят в Италия на разпит? Айде някой образован да ми обясни.

26

Жалко да

преди 11 години

Жалко наистина ако нареода повярва на отново на този субект. Тогава наистина ще си заложава съдбата.

25

Алейдин

преди 11 години

Хората на трактора в офанзива,мишки и плъхове.

24

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА И ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!!!!!!!! ОТДАВНА, МНОГО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!!! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАФИОТ!!!

23

maika im

преди 11 години

До ДО БРЕЙЙПази си твоите деца ..ако ме разбираш. И Гълъбин Боевски назад да тича не бихте го стигнали..А такива като теб нищожество мръсно дето провокират към отвличания да те дерат жив ти е малко! Мамка ти ръсна!

22

Анонимен

преди 11 години

Ужасно е всичко, което прочетох. Наистина живеем в Абсурдистан. Жалко за хубавия ни и трудолюбив народ, който не заслужава такава жестока съдба.

21

БМ-13

преди 11 години

Въпрос към Цецо - лоялния гражданин Петров който има общ бизнес с Бащицата участва ли в организирана престъпна група? И ако отговора е да, къде е мястото на БУДА в схемата?

20

3M

преди 11 години

В затвора попаднах на хора и станах "човек". По-възрастните помнят, надявам се.....