114

plempi_sz

преди 11 години

А ние от колко години сме "в" стрес???

113

чубан

преди 11 години

такъф дибил ни може кръвно да има

112

Анонимен

преди 11 години

Още спят герберите.. вижте сега какви са мненията на болшинството хора в сайта и вижте след малко какво ще стане

111

дедо Пешо

преди 11 години

Я цега да го пенсионират по болест с 200лв. пенсия да види хубаво ли е и 4 години да не му индексират пенсията.От тези 200лв. да му вземат половината за ток,да си купи лекарствата и ако му останат пари да си купи пури.

110

Пи Ар КЕЛЕПИР

преди 11 години

И на примрял ша са стори и на умряла лисица, сал да има Пи Ар КЕЛЕПИР

109

До тъпия свещеник

преди 11 години

Аз мисля, че Тиквата открадна много пари... Дали ще ми се върнат двойно, папищак смотан...

108

до 128

преди 11 години

Ало Дала Илама на бг клона на будизма. Я провери как ще ти повлияе кармичо тов дето си го написал бе ***

107

Анонимен

преди 11 години

Кръвно ли?!Такива като този хвалипръцко се изчерввяват от кръста надолу,така че е изключено да вдигнат кръвно!Същото се отнася и за такива като "избирател от БСП" 126!Стига бе човече, не разбра ли че "вожда" ви е АУТ!Долу вождовете!Долу мръсниците от 23год. грабене!И съд!

106

Анонимен

преди 11 години

Добър ден на червените драскачи! Вие не спите ли, не ядете ли? Какъв е хонорара за днес?

105

ах недей

преди 11 години

Та всеки втори българин при този *** живот, организиран от управниците, има високо кръвно налягане. Но някои взимат хапчета, други само се оплакват, а баш футболистът го приели в брлница - много е нежен този Батман.

104

Яко

преди 11 години

Сретен Йосич+*** Тиквич_____________= шменти-капели

103

някой

преди 11 години

Изглежда махмурлия...

102

Анонимен

преди 11 години

Отлично информирани източници споделиха, че след като прочел новината в Днес.бг, Сретан Йосич е казал: "Е, сега е и аз трябва да го изпиша тоя"!!!

101

до политолог

преди 11 години

На площадите няма "комунисти" и това го вижда цяла България ,стига манипулира хората като бате си Бойко.Хората които ще гласуват за БСП не са по площадите,по площадите са отчаяните хора доведени до просяшка тояга от вожда ви -Б.Борисов.Както и да манипулирате хората от истината не можете да избягате.

100

Анонимен

преди 11 години

Направил Тракия - да най-некачествената част от Тракия направи. Например отсечката Карнобат-Бургас е правина преди 8 години, но и нея си присвои. Цял Бургас го знае но не им пука да си присвояват по най-нагъл начин.

99

Скептичен

преди 11 години

На мен ми се струва че ББ почва да тренира - като всички хайдуци за които се сети съдът - изведнъж дигат кръвно, получава дископатий и т.н.Та почва той отрано...

98

ядосан

преди 11 години

Тази клинична пътека не е ли лимитирана. Как сега от болницата ще оправдаят разходите по надхвърления лимит за прием на болни пред здравната каса. И от кога тиквите имат кръвно, за мозък се доказа че нямат въпреки опитите да ни докажат противното и уверенията на ботаниците.

97

до 94

преди 11 години

Ти си историк, физик, гений, пенсионер, безработен, земеделски производител, Странджата, и името ти е едно и също Платенчо Подлогарски Жалков-Елементарский!!!!!!!!!!:-)

96

Анонимен

преди 11 години

Всички с високо кръвно - Болничен и в Правителствена болница - да отидат при тоя който им докара кръвното и бедността!

95

До ОПТИМИСТ

преди 11 години

Хубаво е да си оптимист,ама си сбъркал посоката.Ако има някакъв шанс твоя герой отново да баламосва народа и го пренебрегва,нямаше да е с високо кръвно.Толкова самовлюбен човек да бъде изритан от омразата на народа не е леко,или приказката-да паднеш от високо много боли.Много са поучителните поговорки-каквото почукало туй отговорило.Колкото и толерантен да е Българският народ-търпението свърши.Ориентирай се в друга посока