27

Анонимен

преди 11 години

покрай нарушенията на ЧЕЗ и ако това бъде доказано, нали ще изгори и сега действащото правителство на Чехия. Все пак това е тъхна държавна компания.

26

slav

преди 11 години

Изгонете ЧЕЗ и на чехчетата м.....а ще и се е.е те така или иначе са долни в отоношенията си в бизнеса.

25

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ и другите ЕРП-та не могат да бъдат отчетени като никакви инвеститори!Идват и наготово взимат /им подаряват/ печеливши дружества /инвеститора строи на гола поляна/, съкращават маса персонал, но не намалява разходите за заплати, защото назначават свои хора на солидно заплащане / истинския инвеститор би следвало да отваря работни места/, гарантира им държавата печалба /истинския инвеститор работи на собствен риск/. Та какъв "инвеститор" може да е такова дружество?

24

до 20

преди 11 години

Вярвай на оня *** шефа дето взима 70 бона месечна заплата в ЧЕЗ че само 9% е печалбата за тях.

23

Анонимен

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНОТО РАЗРЕШЕНИЕ НА ВЪПРОСА ЗАВИСИ ОТ САМИТЕ НАС. НЕ ЧАКАЙТЕ МУТРИТЕ В ПАРЛАМАТА ДА ВИ ОПРАВЯТ. СЛЕД КАТО НЕ ИСКАТЕ МИРА. НА ВИ СЕКИРА. ТАКА Е КАЗАЛ СТАРИЯТ НАРОД. СПИРАМЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ НА ВСИЧКИ МОНОПОЛИСТИ ТОВА ПОНЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕЗИ КОИТО НИ УНИЩОЖИХА. ДА ГИ ПЛАЩАТ ТЕЗИ КОИТО ДОКАРАХА МОНОПОЛИСТИТЕ. СМЕНЕТЕ БРАВИТЕ И КАТИНАРИТЕ НА ЕЛ.ТАБЛАТА И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ЧЕЗНИТЕ ДА ИМАТ ДОСТЪП ДО ТЯХ. САМО ТАКА ЩЕ ГИ ПРИНУДИМЕ ДА СИ ТРЪГНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ.

22

я стига

преди 11 години

Моля,а я ми кажи защо в Чехия има разсезване и негодуване срещу ЧЕЗ. Като е държавен монопол,не значи ,че не сте крадливи и че може вечно и безнаказано да ни дерете кожите.Оправяйте си собствените проблеми,ние ще се потрижим за нашите.

21

"Хейтър"?

преди 11 години

#13, смотан, какво са ти виновни чехите? Кой предава националните интереси, бе, льольо?Като разрешиш на кръвопиец да смуче, много ясно, че ще се възползва. Ходи бий тюфлека българин, дето държи кварталното магазинче и купува стока за 30 стотинки, а ти я продава за кинта и двадесет? Проблема е, че ние сме необратимо гнили, тоя чехи тръгнал да бие ... ***.

20

ОЗ

преди 11 години

ЧЕЗ ДА СИ ХОДЯТ.ВИЖДА СЕ ,ЧЕ НЕ СА ПОЧЕТЕННИ БИЗНЕСМЕНИ.НЕКА СИ ОПЕРИРАТ В ТЯХНАТА ДЪРЖАВА.И Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ ТРЪГНАТ САМИ ,ЗА ДА НЕ ГИ НАТИРИМ С ВСИЧКИ ЕКСТРИ НАКРАЯ.

19

Български войник

преди 11 години

Тая чешка фирма ако прави същото в Чехия, ще ги изгорят живи. Само че политическият елит у нас ги накара да мислят, че тук живеят хора второ качество.

18

bg

преди 11 години

Хората от ЧЕЗ не са виновни.Дължавата ни е виновна.Като си гледам фаткурите от тока,установих , че от съм похарчила ток за 25 лв.,а с таксите които са сложили стават 65 лв.от тия 65 лв ЧЕЗ взимат само 9 лв. другите ги гушка държавата ,а кажете ми сега къде са парите на хората?

17

чахкинче

преди 11 години

До Анонимен12Не само пенсиите в чехия, ами финансираме тяхната аец, затова 1ст. не остава тук.

16

Анонимен

преди 11 години

Българските политици могат много да се учат от другите.Всеки може да бъде предател.Държавник и политик-не.

15

Анонимен

преди 11 години

" От компанията посочиха, че процедурата за отнемането на лиценза в България е необоснована. "А мога ли да ви е.а майката нахална слкапана кожодерска на основание обосновано? Умрели *** чешки? Вън от България- Чешки ***! Хранете пенсионерите си чрез ЧЕЗ от друга държава вече. ВЪН!

14

възмутена

преди 11 години

В ЧЕЗ са разкрити много престъпления .Тоя що не ги коментира, ами ще ни заплашва - нахалник.

13

Анонимен

преди 11 години

Ние сме основен донор на ДЪРЖАВНАТА компания ЧЕЗ. Ако загубят българският пазар на електроенергия ги чака фалит.

12

Анонимен

преди 11 години

има ли надъхани да ходим да бием чехи по софийските улици?

11

възмутена

преди 11 години

Крадците от ЧЕЗ са защитавани от техния президент. Тоя що се бърка в икономически въпроси? Харно му беше като българските пенсионери хранят неговите.ЧЕЗ изнасят милиони към чехия незаконно -без да плащат ДДС

10

БСП

преди 11 години

БСП ПОБЕДА! щЕ ОБЯВИМ ВОЙНА НА ЧЕХИЯ И ШщЕ ГИ ИЗРИНЕМ! БСП ПОБЕДА! ПЪРВАНОВ ПРЕЗИДЕНТ!

9

Анонимен

преди 11 години

чехите под ножа!!

8

иван

преди 11 години

Споко бе, нашето правителство се погрижи за техните интереси.