66

Анонимен

преди 11 години

Само Волен Содеров ще тикне в затвора всички тия мръсни индивиди които съсипаха и продадоха България.Трябва народа да им вземе милионите

65

Върл Левскар

преди 11 години

Пилоташ , ама не висш .Ама точно с ш . *** *** срама нямате бе !С *** си крадете , но вече иде края , затова сте толкова яростни .Аз съм гласувал за ГЕРБ , въпреки , че съм по - краен .Ще ви докараме до ярост *** . Че да си отмъщавате по партизански .Искам тази война скакалци !

64

Мразим БСП,НДСВ и ДП

преди 11 години

Овчаров, дано на теб ти вдигнат паметник, ама под земята. *** с ***. Марш със серго, кунева, царя, доган, местан и всички жълто-червено-*** *** под земята.

63

ШИБАН ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

АКО СИ ДОЛНОПРОБЕН *** ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ-ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СИ ПОДЛО ПРЕБОЯДИСАНИ ***--ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СЪСЕДА ТИ ТЕ МРАЗИ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГОВОРИ С ТЕБ--ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СИ *** ГНУСЕН КОЙТО СРЕЩУ 10 ЛВ ПРАВИ ВСИЧКО--ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СИ НЕОБРАЗОВАН ***--ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СИ ГАДНА МИШКА КОЯТО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВЛАСТА -ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СИ МРЪСЕН РОБОВЛАДЕЛЕЦ КОЙТО ЕКСПЛОТИРА РАБОТНИЦИТЕ СИ-ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТ

62

Платено то БСП

преди 11 години

След Юли месец бсп ще прекрати договорите с Платените Коментатори Социалисти причина ***,прости,*** селяни

61

Посерано Ново 20

преди 11 години

Малиийй, наглост! Тва комунистите верно ни смятат за идоти!Лятото ще се види дали имат основание!

60

Анонимен

преди 11 години

А НА ВАС ПАМЕТНИК ВЪВ ВИД НА КЪРЛЕЖ ЩЕ ВИ ИЗДИГНЕМ - ОГРОМЕН КЪРЛЕЖ, КОЙТО НИ ИЗПИ КРЪВЧИЦАТА!!!ДОЛУ МРЪСНАТА КРАДЛИВА БСП/ДПСГАН!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Другарю,пак ще си раздавате постчета на Р Овч,Пръмова,Р Петк,***-анковци и знайни и незнайни милионери,създадени от раздадените куфарчета народна пара,че и за съсипаната държава и от благодарност нови ,,народни пенсии'ще им дадете.Пък като почнат едни полети за и от Москва и таварищ Путин,ще ни се замае главата. Ясни сте ни,друзя.Аре-Баста.

58

ШИБАН ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

АКО СИ ПРОТИВ ТОВА ХОРАТА ДА ИМАТ ПРАВО ДА ПУШАТ В ЗАВЕДЕНИЕ,МАКАР ЧЕ ТИ СИ ИМАШ ЗАВЕДЕНИЕ В КОЕТО НЕ СЕ ПУШИ,,ПРОСТО ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ--ЗНАЧИ СИ КОМУНИСТ ГЕРБЕРАСТАКО СИ *** ВМИРИСАНА НА ЧЕСЪН И ШКЕМБЕ ЧОРБА-ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО МРАЗИШ БЪЛГАРИЯ И РАБОТИШ ПРОТИВ НАРОДА И НЕГОВОТО БЛАГО-ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО СИ *** ГАДНА ТОТАЛИТАРНА МИШКА КОЯТО СЛУША ЧАЛГА-ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТАКО ЖЕНА ТИ КРЪШКА ИЛИ МЪЖА ТИ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА С НАЙ ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА -ЗНАЧИ СИ ГЕРБЕРАСТ

57

Анонимен

преди 11 години

Недоволството от Буда и некадърното управление на ГЕРБ не може да ни затвори очите спрямо крадливата, гнусна и антибългарска политика на комунистите от БСП, верни другари в далаверите на хидрогениалният Ахмед *** и на царските миризливи крадци от НДСВ.

56

Николай Дичев

преди 11 години

Има ли недеволни, които искат промяна?! youtube/watch?v=yGMhP2e5c9c

55

Анонимен

преди 11 години

Овчаров: РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРСтанишев: БААААААААААААААААААААААААААААААНарода : ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!

54

НИКОГА!!!

преди 11 години

КОЙТО И ДА Е...САМО БУДА НЕ !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ *** НА ВЛАСТ !!!

53

1

преди 11 години

Абе най голямо зло на велената е тези *** от Герб.

52

Българин

преди 11 години

"Ако се направи паметник на ГЕРБ, той трябва да включва три неща - калинка, като символ на неграмотността, скакалец - като символ на всеядността, и мутренска бухалка - като символ на насилието,"Знамето им трябва да бъде : метър на метър плат ,два на два уста и три мета прът ,за да не се влачи езика по земята.

51

Анонимен

преди 11 години

Калинка, скакалец, бухалка. Този път в превод звучи така: Йотова, Овчаров и пак Цецо апартаменто.

50

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката не трябваше ли да е в загвора за дълго???

49

сигнал

преди 11 години

Ало Цветанов, като провеждахте ''Наглите'' тоя защо го забравихте бе?Я да повторите, за да не се размирише на одеколон ''Тройной''!

48

анонимен

преди 11 години

Герб ни разказаха играта но и БСП са същите след като и Р. Овч. се гласи за нови далавери и той е виновен за поскъпването на газа преди години.Дано да се намерят сили да се отървем от тези безкруполни политици ,които се дъжат като ***, за тях няма значение че избирателте нямат доверие в определени политици.

47

Червена хроника

преди 11 години

Абе, днес много червени *** по медиите!