100

Анонимен

преди 11 години

Щом народът не успя да ликвидира престъпната комунистическа върхушка, не успя да потърси отговорност и вина за зверствата им и остави демокрацията в техни ръце, единственото което ни остава е да се надяваме мутри като Борисов да им видят сметката!!!Хората се огледаха в досието БУДА, но явно бързо са забравили, че 10 години самият ГОЦЕ беше президент!А неговото агентурно минало е много по-болезнено!

99

Анонимен

преди 11 години

При създалата се ситуация Борисов го крепи само подкрепата на САЩ и ЕНП.Само ,че отговорността за подкрепяния от тях Франкенщайн ще надвисне със страшна сила над самите тях.Българския народ вече го отписа.Очакваме международната подкрепа за Борисов да се развие по познатия сценарий "Нуриега".Надяваме се ЕК да е запозната с аферата "БУДА".

98

възмутен

преди 11 години

До Василев - Василев, Василев, поне от Тройната Румен Овчаров си подаде оставката веднага след сигналите за корупцията в енергетиката и бе веднага освободен от Станишев, докато вашите любимци са се вкопчили във властта и въпреки всички л....а отгоре им стискат ли, стискат!

97

Анонимен

преди 11 години

добре-де, може ли някой приватизирал крупни богатства, благодарение на БСП-то, да не е лоялен към благодетеля си. Все трябва да избираме между приватизатори да управляват държавата. И частника Игнатов управляваше по приватизаторски. Слепи ли сме.....защо ние не си избереме само хора с качества, а не те (върхушката, бившите първи, сега капиталисти) -предлагат, ние избираме.

96

Кратък

преди 11 години

Спокойно, развръзката е много близо!

95

Анонимен

преди 11 години

До #80 Абе кое е грозно бе? Време е вече керливите ризи на Борисов да излязат и ако има малко срама от истината въобще да не се кандидатира на следващите избори въпреки, че такъв *** *** като него няма грам срама и думата не значи нищо. Интересно как има толкова жалки екземпляри койта да надигат уваци за тоя ***. Жалък народ и жалка държава!

94

Гошо Тъпото

преди 11 години

До майната от USA: Много ми харесваш с красивия си...ник;пиши повече,добре се...възприема.

93

Анонимен

преди 11 години

Непослушен излезе Бойко за кукловодите и сега му търсят цаката.

92

Анонимен

преди 11 години

Няма такъв лъжец като Борисов, а и впрегна цялото МВР да лъже заради него. Оставка! Оставка! Оставка!

91

Така бечше!

преди 11 години

Чекайте да ви кажа как е било! Нали малкия Бойко докато ял филии с мас много страдал за дядо си жестоко наказан от комунистите (че задирял булките на фронтоваците) и мислел как да отмъсти. И измислил много изтънчен азиатски метод за отмъщение да им служи с цялото си сърце! Да пазиш най главния комунист с риск за живота си! Да си загубиш любимата работа - но да отмъщаваш докрай!Та ето защо му дали и името Буда! Заради изтънчеността му и азиатското му отмъщение на комунистите!Вервайте(му)

90

73

преди 11 години

До 93/Каква омраза те е обхванала и тебе. *** и ченгетата ви е обхванала параноята. Не всички, които не са съгласни с простотията ти, насаждат омраза и не всички, които не са гербави са комунисти.

89

данъкоплатец

преди 11 години

ББ не може да промени мутренското си минало.Кой основа охранителни фирми-всякакви мутри-полицаи,които излязоха от службите.Самото поведение, стойка,говор не подхожда на министър-председател.Вижте неговите "приятели"-Меркел, Барозу, Камерън.ББ ще продължи да лъже,защото разбра,че българите приемат лъжите за истина и имат къса памет.Нали сме в криза,а само се хвали колко милиони къде е дал.От къде са тези пари?Всеки случай не са от ЕС.Един асфалтиран площад може да купи гласове-това е МНОГО жалко.

88

ГРАДСКИЯ ГЛАШАТАЙ

преди 11 години

ФЛАШКИТЕ ПРЕДИ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ НЕ ПОПРЕЧИХА НА ГЕРБ ДА ПОБЕДИ ,ТА КАМО ЛИ СЕГА НЕКЪВ ФАЛШИВ ДОКУМЕНТ -ЛИСТ ХАРТИЯ .КВО Е БИЛО НЕ МЕ ИНТЕРИСУВА ,ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕГА БОЙКО РАБОТИ ЗА НАРОДА ,ПО ДЕЛАТА МУ ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ

87

Спонги

преди 11 години

Уф. Какво значение има дали някой е с досие или не. Достатучно е да се знае, че ББ е мутра. Няма нужда от досие. Който може да мисли да си прави сметката. Аз не гласувам за мутри, милиционери и комунисти.

86

Мъдрец

преди 11 години

Никой не може да ти причини, това което сам можеш да си причиниш!

85

ПЕШКО

преди 11 години

ЯЛОВИ ЖУРНАЛИСТИ, ПИШАТ ЗА ЯЛОВА КРАВА.

84

Orda

преди 11 години

***, нагла, алчна, лъжлива и крадлива мутра.

83

Анонимен

преди 11 години

Жалки и нескопосани напъни на *** милиционери! От тях може да излезе само едно голямо "ако" и да вони !

82

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 80 - като са компромати /които станаха много вече/ защо Борисов не хвърли оставка и не се откаже от имунитета си, за да бъде разследван за това, в което го обвиняват? При толкова много л....а, които се изсипаха, авторитетът му е под нулата, поне с това си действие малко ще пооправи името си!

81

Анонимен

преди 11 години

Кукловодите- ДСбиволи издъхват.Слабо, другари, слабо.