19

Registriran

преди 11 години

"Кой знае защо в интернет тези, които не слушат, са много активни " Защото могат да четат златен и не гледат компа като едър камък. А иначе нормално е за чалгата да има пари, та смият Той е виден чалгар, ако не като певец като държание и "интелект".

18

:)))

преди 11 години

Боже, сега и в Европа ли ще пренесем този бацил, духовен бацил..Ако видя германци да играят кючеци, направо си слагам въжето....:))

17

:(((

преди 11 години

Между другото, Митко Пайнера слуша рок музика, това е само бизнес за него, лошото е, че е мръсен бизнес, съсипва цели поколения, за мен той и Слави Трифонов са национални предатели защото направиха от децата оглупели ***....

16

Истината

преди 11 години

От 20-тина години у нас се роди един нов музикален жанр, наречен доста точно чалга. Основата на този жанр е музиката на българските ***, макар че в него има и други ориенталски елементи, турски, арабски. Напоследък в него навлязоха и гръцки и сръбски мелодии. Както се казва *** видрица! Що за музика обаче е т.н. *** музика, на чиято основа е създадена чалгата? ***, които сами наричат себе си роми, което значи хора, мъже, съпрузи, идват от Северна Индия. Днес те живеят в много държави и техният език, религия и музика са силно повлияни от културата на местното населен

15

Анонимен

преди 11 години

МУЗИКАТА, ...Е НЕ КАКВАТО ИСКАШ ТИ ИЛИ АЗ , А КАКВАТО Я СЛУША МНОЗИНСТВОТО! НЯМА ИЗКУСТВО КОЕТО ДА Е ПОШЛО! ТОВА НЕ Е ВОЙНА!И АЗ НЕ СЛУШАМ МНОГО ТАЗИ МУЗИКА НО ТРЯБВА ДА СИ *** ЗА ДА КАЖЕШ ЧЕ ДАДЕНО ИЗКУСТВО Е НЕЩО ЛОШО!ТОЛКОВА ЗА НЕВЕЖИТЕ КОЙТО СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ!

14

Анонимен

преди 11 години

Тая замязала на някакъв *** и 100 тона грим да сложи същото плащило е.

13

:(((

преди 11 години

На българия и трябват високотехнологични производства, а не фабрика за кючеци и мирис на кебапчета...Прав беше Бойко, материал е лош, много лош..Никога няма да се измъкнем от калта.....Загиваща и тотално изпростяваща народ..Не народ, а ***!

12

Мирела

преди 11 години

Чалга музиката е за ***, *** и *** !Разбира се, че чалгаджиите са с ГЬОН СУРАТИ и мнението на нормалните българи не ги интересува .Да вървят във Факултето и Столипиново защото там е полагащото им се место!Азис *** ще ги уреди.

11

werti

преди 11 години

Ивана тук е излязла като дундясала крава. От чалгата ми се повдига, получавам разстройство

10

Анонимен

преди 11 години

Чалгата е европейски проект все пак тия кифли отчаяно се нуждаят от силикон.

9

Анонимен

преди 11 години

Защо има въобще коментари за чалга = *** музика /този сайт е български/.

8

Анонимен

преди 11 години

Евала, Мите, докато *** плюят ти си вземаш милионите, пиеш уиски и пушиш пури! Наздраве и нека който плюе да се замисли какво той сам е постигнал..? Най-вероятно нищо..

7

Анонимен

преди 11 години

Най-много пари от компаниите, свързани с телевизия, са за "Инт ерактив медиа сървисиз" - 2 457 933,98 лв. Това е компанията, която осигурява есемес гласуванията в различни тв игри и предавания. Иван и Андрей с "Междинна станция" ООД ще имат 475 471,10 лв. Проектите на "Дрийм тийм" ("Комиците") и "Телеман" ("Горещо") също са одобрени, но за тях не е осигурено финансиране. "Дрийм тийм" е очаквала 461 083,77 лв., а "Телеман" - 220 225,60 лв. Оперативната програма е до края на 2013 г.

6

4

преди 11 години

Трябва тези пари да не се инвестират в бездарна музика а в музика като за МТВ

5

хммм

преди 11 години

Очевидно е, че например IT специалист няма да слуша тази помия (чалга). Това е музика на бедните духовно-сервитьори, дребни мутри, миячи, чистачи, продавачи.....Оставете хората да си тънат в мизерията, България няма нужда от умни и будни хора, така това стадо по-добре се управлява.....

4

Анонимен

преди 11 години

След като продуцентските компании на Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков (VIP Brother, "Стани богат", "Сделка или не"), Иван и Андрей (Междинна станция, Станция Нова), Магърдич Халваджиян ("Пълна лудница", България търси талант, Море от любов, На кафе) и т.н., вземат пари по европроекти и най-вече получават милиони от бюджета на България, за да промиват мозъците с халтурка и простотия, не виждам къде е проблема с Пайнер

3

точно!!!

преди 11 години

ТЕЗИ КОИТО СЛУШАТ ТЕЗИ ИЗВРЪЩЕНИЯ НАРЕЧЕНИ ЧАЛГА--ВСЪШНОСТ НЕ СА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.ТЕ СА МЕЛЕСИ ОТ ОСМАНСКОТО РОБСТВО-В ТЯХ ТЕЧЕ КРЪВТА НА *** И ТУРЦИ.ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН НИКОГА НЕ БИ СЕ КЛАТИЛ НА *** РИТМИ И МААНЕТА,А СЕ ОТВРЪЩАВА...ИЗЛЕЗТЕ ПО ДИСКОТЕКИТЕ В СОФИЯ ИЛИ ПЛОВДИВ-НАЙ РАЗЛИЧНИТЕ БАРДАЦИ КАТО-СИН СИТИ,БИЯД ИЛИ ПЛАНЕТА---ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ВИДИТЕ ТАМ ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ,А МЕЛЕСИ..МЕЛЕСИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И УНИЩОЖЕНИЕТО НА БГ..ТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ АДЕКВАТНО--ТЕ СА ***...

2

Античалгар

преди 11 години

Плюенето по пошлото си е наше право!

1

мдаааа

преди 11 години

Въпроса пак опира до възпитания, аз моите деца ги пазя от тази зараза-чалгата..Дали ще успея, не знам, но поне ще направя всичко възможно. Чалгата е една от причините да сме на това дереже, прави ни ориенталци и затова сме и толкова бедни...Жалка история!