59

Ииии

преди 11 години

Хайде, Булсат вече не са сами. Кабеларките също спират да излъчват турската бТВ ! Дано не се споразумеят и никога повече не я пуснат !

58

Геко

преди 11 години

Турцизацията е в криза хахахахахахаха !

57

Анонимен

преди 11 години

А тия близу са такъв цирк че нямам думи.Преди време се вързах към тях защото имаха 1 месец тестов период.И тъй като имах работа оставих човек вкъщи в деня на монтажа.Тестовият им период свърши в момента в който се прибрах и видях целият хол омотан в кабели.А най големия цирк беше като откачих кабела от телевизора и ми спря интернета,това че го бях заявил с рутер е отделен въпрос.Абе пълен та*шак.

56

Жоро

преди 11 години

До ГеоргиАдаш,тези телевизиЙЙ,явно ти липсват:) Я,прочети внимателно декларацията на другите кабелни оператори,та белким разбереш къде е пробелма:)

55

баф мааму.....

преди 11 години

НИКОЙ НЯМА ДА ЗАРЕВЕ ЗА БОСФОРА И ТВ7. ДОБРЕ ЧЕ ЩЕ НИ ОТТЪРВЪТ ОТ ТЯХ. ДА ВКАРАТ ДРУГИ БЕЗСПЛАТНИ ТВ. ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА АБОНАТИТЕ. НО НЕ ОТСТЪПВАЙТЕ НАТЕЗИ *** И ПРОДАЖНИ ТВИТА.ДРЪЖТЕ СЕ БЪЛГАРИ И БУЛСАТИ. ЩЕ ПАДНАТ НА КОЛЕНЕ. ПАРИ ИМАТ НО НЯМАТ ГЛЕДАЧИ ЗА БОЗИТЕ ИМ. ИМА ТОЛКОВА СВОБОДНИ КАНАЛИ .

54

ku4eto

преди 11 години

хахаха турската тв няма да могат да я гледат

53

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 55- В ТВ7 се подвизаваше Ники дудучето и Жоро копанята/Коритаров/!

52

ddddd

преди 11 години

super,

51

Тошко

преди 11 години

Абе защо BTV я дават например на телевизията на Мтел? Те по-бедни ли са,че няма увеличение за тях или Мтел плаща толкова,колкото им искат?Наистина нещо не разбирам.Ама готино стана.Сега ще си гледам всички мачове,без да се караме с майка ми например за сериалите ***.Весели празници на всички българи.

50

Анонимен

преди 11 години

бтв го пускам веднъж-дваж годишно,но това ТВ7 що за животно е?

49

анонимен

преди 11 години

Прилича на оня работа рекъл да пръдне а се насрал.

48

Георги от БТВ

преди 11 години

И още нещо да добавя , вие трябва да продължите да ни гледате за да се изпълни плана за зомбиране на българите, иначе ще получите свобода , което не е нашето желание.

47

Тошко

преди 11 години

До Георги Че какво неясно има? Договорът е до края на годината,а я спряха по рано.Засега ни дават HBO.Ако не се договорят мисля ,че все ще има нещо интересно за нас абонатите.

46

до 46

преди 11 години

Гоце ти ли бе трипер??абе то не бяха архари то не бяха говнари сиришнишки! Стига с пропаганда другарю.... Правата ?,правата са мит стъкмени в идеологията на сционските мъдреци демек ЕВРЕЙСКИТЕ КОП.... свободата е мит ..права на човека и разни бълвочи ;0:)))

45

баф мааму.....

преди 11 години

НАМИРИСВА НА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ БУЛА И БТВИ И ТВ7 - ИДЕАЛНА ЦЕЛ ЗА ВДИГАНЕ НА ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НА БУЛСАТА.И НА ВСЕКИМО ПО КОЛКОТО ТРЯБВА-НАЛИ? ах колко сме комбинативни ,единни и всичко се поема от АБОНАТИТЕ. ЧЕСТИТО. ДАЛИ САМО ТОВА ЩЕ Е ДО СУРВА,СУРВА ГОДИНА.- ПО БЕДНИ ДОГОДИНА.БРАВО. БРАВО .

44

Силистра

преди 11 години

Еха , най-накрая една добра новина , прекрасен коледен подарък. А като знам колко приятели тръгнаха да имигрират заради такива облъчватели като посочените пропагандатори. Живота става по-хубав без тях.

43

Анонимен

преди 11 години

аз телевизия почти не гледам,на седмица не повече от 1 час нещо ако се зазяпам, да спират каквото си искат,в нашето семейство само 70-годишната ми майка гледа новини и някои сериали и съм и забранила категорично да ми съобщава гадостите ,които у нас наричат новини..

42

Георги

преди 11 години

Здравейте и честито на всички потърпевши,от вчера до сега прочетох какви ли не коментари от страна на клиенти на Булсатком,че БТВ са партийна или туска телевизия ,че TV7 също не мислели за българите които няма да могат да ги гледат,че едва ли не трябва да влезем в положението на Булсатком ,защото всички сме потършевши и така нататук. Аз също съм потребител на Булсатком ,и то от тези които предплащат за по половин година ,вярвайки че имаме гарантирано някакво право да получаваме продуктът за който сме подписали договор ,но при мен въпросът е един- как тази телевизия ще компенсира това че няма да ни доставя това за което сме заплатили ,независимо дали съм доволен от това което BTV или TV7 излъчват,обръщението ми е към останалите клиенти на Булсатком които не си дават сметка че проблемът не е между нас/потребителите/ и тези телевизий ,проблемът е между Булсатком и нас -потребителите и от друга страна между Булсатком и тези телевизии,ами ако се окаже утре че в списъкът са се наредили и други телевизий.Това че Булсатком спира едностранно канали без предупреждение не е нещо ново ,това се случи миналата година с каналите на FLN и TLC ,защото уж не сме имали цифрови приемници а те били преминали на такива ,макар че в момента в който всеки клиент предлаща следващата половин година те знаят че няма да се излъчват тези канали на SD,но това не им пречи да ни взимат таксите без обеснения.Господа клиенти на Булсатком ,нека всеки да си потърси правата и компенсацията от тези които са ни излъгали,които лавират между нас и тези телевизий ,защото в крайна сметка отново сме ние които плащаме чуждите грешки или тарикатлъци

41

Анонимен

преди 11 години

БТВ и ТВ7, обещавам, няма да рева за вас.

40

Анонимен

преди 11 години

кой ги гледа тези *** ...