99

Анонимен

преди 11 години

Абе не четете ли, Героги Петканов е заповядал Бойко да отиде, значи Петканов е виновен, не Премиера! Давай Бойко, с теб сме, втори мандат за ГЕРБ!

98

истината

преди 11 години

аз съм от харманли,целият град знае,че чакъра не се е самовзривил.борисов го е убил с РПГ-е не лично,но то е същото

97

Анонимен

преди 11 години

за нищо не го бива,ограби ,доведе до просешка тояга,мизерия,глад доведе народа

96

Анонимен

преди 11 години

Колкото по-голяма мутра, толкова по-голямо оръжието...Кварталните мутри с ножове и бухалки...Регионалните мутри с помпи и пистолети...Националните мутри с АК и др. подобни...Баш Мутрата с гранатомет...

95

Еволюция!

преди 11 години

Генетичната мутационна форма на живот ХОМОГЕРБЕРАСТИКУС-ПЕДЕРУНГЕЛОИДИКУС е пред окончателното си изчезване от списъка на аномалните видове на планетата!

94

Smurf

преди 11 години

То когато Чакъра го погнаха и гръмнаха с гранатомет, като си спомня как Боко беше напълнил гащите и залягаше из трънките из полетата ми е чудно как не изстреляха някоя СС 20 срещу Чкъра , още не ги бяха нарязали, тама щеше да стане с един удар два заека, хем унищожаваш една ракета , хем ликвидираш опасен престъпник

93

Анонимен

преди 11 години

До хванал за гушатаА защо тези въпроси не ги задавахте през 2009, когато го избрахте? ( Не говоря конкретно за Вас, а за хората които докараха на власт този, а сега реват)

92

Гербераст Нахуйников

преди 11 години

Обичам да лапам гранатомета на Бат'Бойко!

91

Анонимен

преди 11 години

Европейските политически акули отдавна подсказват на Боко,че нямат доверие в него,ама той или не се усеща или се прави на пръднал в асансьор?!Ако се беше взел на време в ръце,можеше и да се отърве от последните шамари,ама то не е,като да режеш ленти с голямата ножица !

90

Пешо

преди 11 години

Шопара страда от остра мозъчна недостатъчност още преди да стане пожарникар и партиен член!

89

хванал за гушата

преди 11 години

А защо Бирен Бойко мълчи от 20 години за членството си в славната БКП, за дейността си в СИК, за неразкритите 192 убийства, когато генсекваше в МВР, за зависимостта си в момента от Пашата, Маджо, Маргините и ***? Защо мълчи за това, че Цецо го е хванал чрез компромати за гушата и той не може да се освободи от него.

88

Анонимен

преди 11 години

До колкото си спомням в Исландия преди 1-2 години съдиха министри, че не се справили с кризата.

87

БОЙКОМЕТ

преди 11 години

КАНГРАЧУЛЕЙШАНС ОТНОВО !!

86

анонимен

преди 11 години

А нима на изборите за кмет на София ген. Бриго Аспарухов не връчи в края на дебата по телевизията една папка на Бойко Борисов с думите...това, което пише вътре не съм го писал аз. това са твоите задокеански приятели, които пишат за твоето минало... и т.н. Борисов взе папката доста смутен.

85

Поправка

преди 11 години

До Анонимен50 000 на семейството и останалото на адвокатите?

84

втора употреба

преди 11 години

Помогнете на този инвалид от снимката. Ампутирали са му мозъка. Купете му мозъчна протеза. Може и втора употреба. (Авторът се извинява на всички истински инвалиди и няма никакви намерения да ги обижда!)

83

ББ е амбреаж!

преди 11 години

ББ е пълен ***!

82

Анонимен

преди 11 години

Защо ДЪРЖАВАТА (а не милиционерите, участвали в акцията) трябва да плати 54 684 юро на семейството???

81

Анонимен

преди 11 години

Значи така... ОСЪДЕН престъпник, щото не му се ходило в затвора, решава да се барикадира в дома си, в продължение на два дни стреля с АК-47 по всичко живо, което се опита да приближи къщата му и накрая ПОЛИЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА ВИНОВНИ ?????ЩО ЗА ГЛУПОСТИ ???????????

80

Анонимен

преди 11 години

Станишка,не се сърди пич,ама пак ти си виновен ! Времената са такива ! Признай си ,ще ти олекне и ще спиш спокойно !