46

алоооо

преди 11 години

да ви пикам на пуберските разсъждения,ядрен погреб,на баба ви трънката-я Турците като строят на 5 км от границата АЕЦ-това не е ли ядрен погреб?Я власите иман точно над КозлодуйАЕЦ-тове не е ли ядрен погреб?Как развитите страни имат и строят-и не ги е страх??ама за олитата това е далееееееече,*** от герП са буквално предатели.А НА РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА-именно ЗАРАДИ сменения ТЕКСТ!А вие яжте на тиквите ластуня и плащайте в пъти по-скъп ток от ЕС,***!

45

Ангел

преди 11 години

НЯМА ДА РАЗВИВАМЕ ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА ЗАЩО НИЕ ДРУГИТЕ СТРОЯТ НИЕ СПИМ НЕКА СИ ОСТАНЕ ДЪРЖАВА НА СЕРВИТЬОРИ И ЧИСТАЧИ ,НИЕ ХИТРИТЕ СПИРАМЕ ПОЛУГОТОВ ПРОЕКТ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ МИНАЛ СТРЕСТ ТЕСТОВЕ А ДРУГИТЕ БАЛЪЦИ СТРОЯТ ЩОТО СА ПРОСТИ И ЩОТО НЯМА ПАЗАР ЗА ТОК И ЗАЩОТО В СВЕТА НЯМА ГУБЕЩА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА *** РАБОТА *** ХОРА ИМА И ЗАТОВА *** УПРАВНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ

44

Анонимен

преди 11 години

Богатите държави ще стават по-богати, защото са умни. Те имат програми за строежи на възобновяеми източници и тока им след години ще е близък до нула. Ние пък ще ставаме по-бедни, щото ще се продължим крепостничеството си спрямо Русия. Нашия ток ще поскъпва, а богатите ще поевтинява. Нищо ново под слънцето, само че кога ли ще минем от другата страна- страната на богатите. Със сигурност няма да е докато комунисти и турци са близо до властта, както е било през последните 68 години.

43

Анонимен

преди 11 години

До 37: Вероятно и Т. Живков щеше да отчете отдавна променилата се ситуация !..,.но днешните гащници дори не са хитри колко него !

42

Анонимен

преди 11 години

До АнгелИ къде го видя тоя пазар за тока ???? че ни и в момента произвеждаме с 25 % повече от това което потребяваме, а да не говорим за колосалните загуби от над 16-17 % и то само при разпределителните дружества

41

Анонимен

преди 11 години

ВЪПРОСЪТ Е *** ЛИ СТЕ ИЛИ ДА .........НЯМА ТАКЪВ БЕЗСМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ! ТЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ, А СЕГА ПАК ИМ ТРЯБВА НАРОДА ЗА ДА СИ ИЗМИЯТ МРЪСНИТЕ РУШВЕТИ ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЧУЖДИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

40

Анонимен

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАМ В ПОДОБЕН РЕФЕРЕНДУМ !ЗА ЧИСТА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ !

39

Ангел

преди 11 години

ПАЗАР ЗА ТОКА ИМА И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ГЛАД ЗА ТОК ЩЕ ИМА

38

Анонимен

преди 11 години

Белене ,затвор за Бг-политици!

37

социолог

преди 11 години

Следващия въпрос за референдум ще бъде: Да бъде ли забранена БКП-БСП-ДС или да. Сега всички хора разбраха, че червената мафия си брани комисионните, а нищо друго не я интересува.

36

Анонимен

преди 11 години

До АнгелНа по-голяма част от народа му е точно през оная, дали ще има Белене или не :))) отсега ти казвам, референдума ще се провали поради ниска активност, със сигурност гласувалите няма да са повече от 40 %

35

Анонимен

преди 11 години

До Ангел, по голямата част от народа може да е за АЕЦ Белене, защото го заблуждават, че от това токът му ще стане по евтик, което е просто една огромна лъжа! Не само, че токът няма да стане по евтин, ами един такъв заем заплава да фалира отново България!

34

Ангел

преди 11 години

ДО 35 АЗ ЗНАМ КАКВО Е ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ БЕЗРАБОТИЦА БЕЗПАРИЧИЕ ВИСОКИ ЦЕНИ И НИСКИ ДОХОДИ А ТИ СЛАГАЙ МИНУСИ НО ИСТИНАТА БЕ ЧЕ ГРОБАРИТЕ СА ПО-ЗЛЕ И ОТ 3 КОАЛИЦИЯ НЕ СТАВАТЕ И НАРОДА ЩЕ ВИ БИЕ ШУТА МАЛКО ОСТАНА

33

нали

преди 11 години

Светът ще свърши,защо да си трошим кинтите?

32

Референдум

преди 11 години

Кой не иска да се превърне България в ядрен погреб ? НЕ +Да

31

Анонимен

преди 11 години

Белене, ще бъде новото загробване на Български избиратели със заеми които не могат да се върнат! Тодор Живков ни вкара в тази история и Жан Виденов я довърши с фалита на България! Сега БСП отново искат да повторят страта история!

30

Ангел

преди 11 години

ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА СПОРЕД ПРОУЧВАНИЯТА СА ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ

29

Анонимен

преди 11 години

БСП се отказва ,няма да се строи от ---Русия!Аз пък не вярвам ,че и АМЕРИКАНЦИТЕ ще я строят!Очаквам статия :И Русия не иска България ---ВЕЧЕ!А сащ е далеко .,....доста далеко!

28

БГ

преди 11 години

Правителството на Дания взе решение след 30 години електроенергията в страната да се добива 100% от възобновяеми източници. Точно след 30 години ние ще сме изплатили АЕЦ-а, на който ще му бъде сложен реактор съветско производство 1992 г. Шансът да не изплатим централата е много голя, поради това, Белене може да ни е издухал от лицето на Земята. Но каквото си направи един човек или народ, никой не може да му го направи. Господ не прощава единствено глупостта. Поради тази причина сме на този хал.

27

Анонимен

преди 11 години

До Ангел, а на кого ще го продаваш този ток? Белене ще произвежда огромно количество ток през нощта, който и в момента е в огромен излишък на Балканите. Има нужда от нови капацитети, но от гъвкави газови ТЕЦ/ове, които могат да се пускат в пиковите часове!