75

Анонимен

преди 11 години

Всички вие селски гайди КЪДЕ БЯХТЕ през м.Юни 2009???И за кого гласувахте???Тогава като говорех че тези *** ще разсипят държавата вие крещяхте екзалтирани Бокоооооо VIVA.А сега ме хванете за К...ра!Скоро НЯМА да се отървете от Тиквата!Дупе да ви е яко.

74

Анонимен

преди 11 години

До 75Само хората с Буркан Банк ще издухат таратора. Защото от 5% лихва вместо 4,5% при този данък те ще вземат една нула.Този данък е абсолютна дреболия - таксите за ползване на банкмат годишно са много повече като пари за 98% от хората спрямо титаничните суми от по 5-10лв на година за този данък.

73

до Чиновник

преди 11 години

Данъците ги криете вие бре аланколу, щото за 5 лева се продавате на всеки.Но предполагам ти си един от постояните форумци на надница от 10 лв. към ГЕРБ.Щото си личи колко си грамотен.

72

heh

преди 11 години

Нискочел мильо! Точно този 1%, който има над 50К депозити никога, ама никога няма да плати данък. Пак ще го отнесат точно пенсионерите и бедните. Жалка демагогия, като на тиквеното им гуру.

71

идея за бизнес

преди 11 години

Няма ли някой с повечко парици да открие бизнес за производство на метални каси? Това е обещаващ печеливш бизнес. Гарантирам голям оборот. Банката в къщи в касата. Това е положението.

70

Анонимен

преди 11 години

За майчинските, и лъжите на властта !четете, има го в нета

69

Анонимен

преди 11 години

Политици лумпенизирани, стига с управдания, че този данък го има навсякъде. Там, където го има взимат 5-10 пъти повече от нас. Ай сиктир.

68

Анонимен

преди 11 години

"По-ляво решение от това няма, убедени са от ГЕРБ"Има има да си ходите възможно най-скоро,а не чак другата година.И като си тръгвате да си вземете аверчетата от БСП,ДПС,ДСБ,НДСВ и другите.Народа и без вас ще си живее добре.

67

@82

преди 11 години

А ти кво искаш да ти ги дам да ги разпределиш в маалата ли .Наааааа :------

66

Чиновник

преди 11 години

Ако не криехте масово данъци и осигуровки, нямаше да се стигне дотук.

65

Пантата

преди 11 години

Мачкай Бойко Мат`ряла............ Юли месец те очаквам на остров Бали да си харчим парите !

64

@75

преди 11 години

Глупости не ми се слушат/четат!

63

Анонимен

преди 11 години

НА ИЗБОРИТЕ - ГЛАС ПРОТИВ ГЕРБ!!! ПО ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НАЦИОНАЛИСТИ!

62

Анонимен

преди 11 години

До Пенсионерка 71Oтиди и ги проиграй в някое казино. Може да ги изгубиш, ама може и да спечелиш, без да ти ги облагат с данъци.А за бизнес хич и не си помисляй. Няма да ти стигнат само да си платиш рушветите за разрешителни.

61

АНТИ

преди 11 години

Нека Евреите и еврейските слуги коментират СЕГА!

60

Анонимен

преди 11 години

СТИГА СТЕ ПИСКАЛИ. ИЗТЕГЛЯТЕ СИ ВЛОГОВОТЕ КОЙ КОЛКОТО ИМА И ГИ ВЛАГАТЕ В НАЙ СИГУРНАТА БУРКАН-БАНК. ТАЗИ БАНКА Е ИЗПИТАНА И ОТСТОЯЛА НА ВРЕМЕТО СИ. АКО ИСКАТЕ ДАЖЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ ВЛОЖИТЕ И В ДЮШЕК ИЛИ МАТРАК БАНК. ТАКА НЕВДЯНКОВ ЩЕ ВИ ВЗЕМЕ ЛИХВА ОТ НА МАРКО ЧАДЪРА. ПО ТОЗИ НАЧИН БАНКИТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ И НЕВДЯНКОВ ЩЕ ГО ИЗДУ.А ТАРАТОРА.

59

I

преди 11 години

Браво, а сега кажете данък лихва кога ще го гласувате, защото в нито една нормална държава няма такива високи лихви както в България, също и ипотечната лихва е в пъти по-висока отколкото в държавите, с които се сравняваме. Или сега ще кажете ааааа, я за лихвите да се сравним с Африка, с Папуа Нова Гвинея...

58

Анонимен

преди 11 години

Предлагам: депутати и министри да вземат заплата% от заплатата, определена им чрез закона според % гласували за тях на парламентарните избори. Напр. Герб получиха реално около 30% от гласовете;други бяха за други партии или не гласували(т.е. също не са за Герб); така тяхната заплата трябва да е около 30% от полагаемата им се.И никакви допълнителни пари за комисии-това им е работата. Останалите пари в бюджета, не искам и стотинка да отиде в джоба на политици, които не съм избирал.И никакви безот

57

Пенсионерка

преди 11 години

Ако има умни и находчиви млади хора ,могат да ми помогнат като ми дадат идея какъв бизнес да завъртя с моите 2700 лева на влог , че да не са трън в очите на ГЕРБ.

56

!

преди 11 години

Не ми оставят голям избор за следващите избори: костов или националистите.. кое е по малкото зло?