67

ПАРЛАМЕНТА

преди 11 години

Е като събрание във входа на кооперация, и там червените бабички на бялото викат черно.

66

До №68

преди 11 години

Дръжки, с преизбирането на ГЕРБ ще доведем България до втора национална катастрофа, първата дойде с първото избиране на ГЕРБ.

65

Анонимен

преди 11 години

ot taq Fidoska 6te izlqzat 2 tona nadenica i 10 tenekii mas

64

Ангел

преди 11 години

ГЕРБ=ТОТАЛНА БЕЗРАБОТИЦА-СКЪП БЕНЗИН-СКЪП ДИЗЕЛ-СКЪП ТОК-СКЪПИ ХРАНИ-НИСКИ ПЕНСИИ-НИСКИ ЗАПЛАТИ-ЗАМРАЗЕНИ ДОХОДИ-ВИСОКА ЕМИГРАЦИЯ-БЕДНОСТ-ОТЧАЯНИЕ-БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНОСТ-ПОЛОВИН МАГИСТРАЛА И ПОЛОВИН МЕТРО Е ТОВА Е ГЕРБ .

63

Анонимен

преди 11 години

71 стига глупости , ти с всичкия ли си бе та да сравняваш Левски с един *** или поне на правещш се на такъв защото смятам че това му е ролята за да може да ви улича и да *** , ако знаеш само как *** на гърба на такива *** шарановци като тебе.

62

Анонимен

преди 11 години

До АнгелКтде си видял атомна централа с 50 хил работни места бре ????в Козлодуй работят точно 2 хил човека

61

Анонимен

преди 11 години

Завода ще се строи само трябва на Бойко фирмите да довършат някои неща и да бъдат пратени там за тва още не стартира проекта

60

Анонимен

преди 11 години

Манете това Белене, я кажете к'во става със завода за ***

59

Волен е новия Левски

преди 11 години

От днешните български политици само Волен Сидеров е категоричен, безапелационен, далновиден и уверен. Всички останали са жалки *** на САЩ,Турция или Брюксел.

58

Анонимен

преди 11 години

ама как не ги е срам, или на хитри се правят, или направо изпростяват от ден на ден със скоростта на гоеметрична прогресия. Оплитат и баламосват хората с този въпрос, абе дайте го кратко, ясно и резбираемо, ама като не ви достига акъл

57

Ангел

преди 11 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ-ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ-СТОПИРАНЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА НАГОРЕ-ТЛАСЪК НА ИКОНОМИКАТА-ТЛАСЪК НА БИЗНЕСА-50 ХИЛ РАБ.МЕСТА-СЪЖИВЯВАНЕ НА НАЙ-БЕДНИЯ РЕГИОН-СТОПИРАНЕ НА ЕМИГРАЦИЯТА-РАБОТА ЗА МЛАДИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ-ПЕЧАЛБА ОТ МИЛИАРДИ ЕВРО.

56

Анонимен

преди 11 години

С преизбирането на ГЕРБ ще доведем България до първа национална катастрофа в този век.!!!!!

55

До 64

преди 11 години

Ами защото е почти готова бе г-н ядрен инженер-ако ГЕРБ не се мотаха 2013г единият реактор щеше да започне да работи.Или ти предлагаш похарчените за Белени милиарди да ги отпишем и да започнем всичко от начало

54

ДО 57

преди 11 години

Кратуно ,...от 1944г. ,до сега ,всичките са от Белене ,Карлуково,Раднево .....

53

...

преди 11 години

С неиграждането на новата атомна централа и поетапното затваряне на блоковете на АЕЦ Козлодуй, определени хора си гарантират масивни договори за внос на скъпа елекртоенергия от чужбина. Тези хора днес са се въздържали или са гласували против. В следващите години енергията от АЕЦ-ите ще позволи на България да стане енергиен център на Балканите, както беше преди 20-30 години. Както всяко нещо и те си имат цена, но перспективата за енергиина независимист е за предпочитане пред скъпия чудж ток.

52

ядрен инженер

преди 11 години

Въпроса, който вълнува хората е дали ще се развива ядрената енергия. Дали ще в Белене или другаде е специфичен въпрос на анализатори-специалисти. Защо другарите по високите етажи на Позитано 20 реват само за Белене. Познахте тях не ги интересува ядрената енергетика а комисионните които трябва да връщат.

51

Ангел

преди 11 години

ТОВА Е НАЙ-КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 89 ГОДИНА НАСАМ

50

ред

преди 11 години

ИЗХВЪРЛИ ГЕРБ-СПАСИ БЪЛГАРИЯ

49

До 44

преди 11 години

За три години твоите приятели от ГЕРБ са похарчили 18 милиарда повече от колкото за три години при предишните.Хайде сега въпрос понижена трудност понеже си герберче-къде са отишли тия милиарди -заплати и пенсии замразени.Е магистрали за 500 милиона и една зала за 100 милиона ,хайде и някой тротоар откриха тук там.Къде са останалите 15 милиарда.Справка за числата от сайта на МФ на Дянков.

48

вас

преди 11 години

ОБЯВЯВАМ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГРОБ