29

аном

преди 11 години

На тоя са свършили парите за черни дни, затова ли иска да се връща?

28

пешо

преди 11 години

БСП пак са ровили в нафталина, оавна не е имало инфлазия и обезценяване на лева та пак витат Жан...

27

Дрън

преди 11 години

Тиражирано от ,,Стандарт'', а този вид амбалажна хартия никак не е загрижена за левите идеи.Целта е ясна - да се предизвика смут и разединение в левицата.Случи ли се Жан наистина да се включи в политиката, първо ,,Стандарт'' горещо ще алармира, че виждате ли, граждани, съсипника на България се връща отново - пазете се!

26

Анонимен

преди 11 години

Tozi ako go wyrnat, trqbwa naroda da go razstrelq na Aleksandyr Nevski. Pisnalo mi e ot komunisti4eski mutri i razbojnici.

25

отвратен

преди 11 години

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕФАКТА ЧЕ ЕДИН НЕКАДЪРНИК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ЧЕСТЕН ,ТОЙ ПРОСТО Е ДВОЕН НЕКАДЪРНИК КОЙТО СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ ПОНЕЖЕ Е ТОЛКОВА *** ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ И ДА ИНВЕСТИРА И ПОХАРЧИ ОТКРАДНАТОТО.ТИПИЧЕРН ПРИМЕР ЖАН ВИДЕНОВ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР И ПАРТЕНКА НА ЧЕНГЕТАТА ОТ БКП

24

realist

преди 11 години

Жалко, че няма как да се върне дори да го канят разни измислени партийки. Честен човек е и мислеше за България, настъпа много интереси и доказателство затова е, че след неговото управление кражбата продължи с огромни размери и продължава до днес, но политиката е система, която изхвърля честните, независимо в коя партия са.

23

ГЕРБ

преди 11 години

Един от малкото разумни ходове в БСП доживях да видяВиденов е честен човек и беше натопен от ДС и Мафията през 1996Аз като десен (от първите по митингите още от 1989 в градинката на Кристал ) и гласувал (по погрешка за което се извинявам на Българският народ )за Сините ченгета-комунисти начело с Мафиянски Надето -Змейски - Другарят Костов и тем подобна *** Истинските Седесари бяха отлюспени от Държавна Сигурност навремеМисля ако от БСП разкарат завинаги Гоце , Р-Овч , Главъта , и тн И взематВиденов имат някакво бъдеще в парламента в противен случей повече от 15%Няма да видят години напред и ГЕРБ ще мачка Без конкуренция - което от една страна не е добре СДС , ДСБ , РЗС , Кошлуков , Иван ,Капка , Ваня и Гергана подобни платени партийки ще са Вън от парламента Макар и противници ако от БСП върнат Виденов ще бъде изключително уместен и силен ход но трябва да се очистат от гореспоменатите Кърлежи първо

22

23

преди 11 години

Визирам Филип Димитров.

21

Виденов, жертва

преди 11 години

Димитров, Виденов, те бяха жертви, по апартаментите и стила на живот ще ги познаете. Кризата щеше да настъпи с или без Виденов. Тя беше изкуствено предизвикана. БГ тогава се нуждаеше от 1 млр., който никой не даде, дадоха едва когато решиха да разпродадат заводи и държавни активи на безценица. Нито Костов, нито Софиянски са ни спасили от кризата, нито Жан е предизвикал тази криза. Бях от СДС, но колкото и да ми я неприятно, историята не трябва да се подменя, което за жалост е направено!

20

optimist

преди 11 години

Виденов е класи над Първанов и Станишев, така че идеята не е лоша. За съжаление обаче вече никой не вярва на БСП, независимо кой е лидера.

19

Анонимен

преди 11 години

Щом до тоя са опрели дрога-рите положението е отчайващо мухахаха дал бил интервю и хоп пак сме на влакт ще крадем дрогари а *** ще ни консултира урааааа.

18

Урко

преди 11 години

И малките деца разбраха вече, че Жан Виденов беше натопен и демонизиран от същите хора, които продължиха да смучат народа и след неговото падане чак до ден днешен. Така че връщането му в политиката може да бъде само един добър ход, при поетия ангажимент да търси сметка на същите тези хора, които го предадоха и продадоха обаче!

17

луд диди

преди 11 години

Употребен и захвърлен . Що е то ? ......Виден of.

16

Анонимен

преди 11 години

Значи признава че през цялото време е бил един шут на конци, кой ми *** в гащите неговата работа .

15

666

преди 11 години

Когато имате на чело на властта Пожарникар които само реже ленти с българското знаме,рита футбол,ползва държавния самолет като бащин. Президент ***,които е позор за Държавата . Министър на енергетиката 36 годишен недорасляк , министър на въоръжените сили не приличаш на нищо ***.Министър на вишните работи Евреин.Министър на културата неграмотен Турчин. Шефове на синдикати послушни човечета. На къде сте тръгнали вие Българи да ви питам

14

Анонимен

преди 11 години

Аз го харесвам тоя човек въпреки че съм "гербер", има класа, няма нищо общо със селския манталитет на хамстерчето

13

Анонимен

преди 11 години

Как ще го провалят е той за кво е там, да не стане пак за бога братя не купувайте яжте асвалт тоя що не е в затвора а се разкарва по медиите.

12

Анонимен

преди 11 години

Пловдивчани много добре знаят ,че този не живее със заплатата си от лекций в университета. Всички знаем на коя хранилка е вързан. Лакомията е причина да се върне в политиката,а не желанието да помага на когото и да било.

11

Анонимен

преди 11 години

Хаха поредната жертва нищо не знаел стария цирк на нов глас.

10

Анонимен

преди 11 години

До анонимен - 8Глада беше заради БКП-йците, дето провалиха Виденов. А сама птичка пролет не прави...Виж хамстера как се е сработил с хиените и какви ги върши. Нищо, че е отвратителен, както и 80% от съпартийците му във властта. С пари всичко става. А пари с честност не се печелят.