63

Ех

преди 11 години

Братя са се колили за един синор,роднини за къщи и имоти.Неща дето все се купуват.но как да го обесниш и разбереш.Трябва тук да си роден.Жалко за момичето,за нищо стана зян.

62

анонимен

преди 11 години

боже.потресен съм от прочетеното.леля да затрие собственната си племенница.ех тия пари .тия париии.полудя тоя българин по това имане след 1989 година.що хора си отидоха от тоя свят заради тия пусти пари..е..ми да и е честито на лелята и всички които са замесени в погубването на това младо момиче..но явно ще е било момиче с характер щом се е борила така.жалко.един прекъснат на сила живот на един не риализирал се млад човек в БГ.да се върне смъртното наказание.аман оттия демократични (глупости)

61

Анонимен

преди 11 години

Никак не вярвам на написаното!Вчера беше самоубийство ,днес-убийство ,а утре-какво?Нещата изобщо не са такива каквито ги разказват по медиите !!!Бог знае какво се е случило и каква е причината.Жалко за убитото дете...

60

ема

преди 11 години

може да има самопризнания, но това не означава, че доказват нещо друго, освен че убиеца е Петър. Всичко друго звучи като свободно съчинение на едни незрял младеж. Едно не е ясно - след като е имало борба как никой не е чул ни вик ни стон!

59

Gipsy

преди 11 години

Защо сте възмутени от коментара ми българи такива сте фактите го показват да не говорим за убийствата извършени от родните ви милиционери !!!такива сте изгнили и деградирали като общество и нация .с политици мафиоти полицаи престъпници и те са част от измисленото ви българско племе от крадци и убийци жалко че не се осъзнавате и не си го признавате измършавяло бг котило

58

Mарто

преди 11 години

Не искам да си представям каква болка физическа и психическа е изпитала преди да издъхне. Това е най-ужасното нещо! Младо момиче на 21...... на 21 години бе бате. Какво става, къде живеем и накъде отиваме :Х

57

Анонимен

преди 11 години

ДРУГАРИ ПОЛИТИЦИ, ...Вместо да правите референдум за АЕЦ ... (с прозрачни политически и икономически мотиви) ...Направете референдум за връщане на смъртното наказание !От това комисион няма да вземете, но народа ще ви подкрепи на 90% !

56

Брухо

преди 11 години

Ама не са *** май! Щом и българите взеха да се колят за 500 лв. изхода е само един - ЗАКРИВАЙ!

55

Анонимен

преди 11 години

За такова убийство присъдата може да е само една - смъртна! И за двамата!

54

Анонимен

преди 11 години

До Турчин с фесИсляма за какво ни е? Тук преди 23 години тези щяха да бъдат застреляни, преди 60 години щяха да бъдат обесени. Обаче днес е толерастия. Само че християнството няма отношение към толерастията. Не са я измислили християните. Толерастията бе създадена за да бъдат контролирани хората от една банда манипулатори.

53

некоментиращ

преди 11 години

Спрете за малко с писането.Кое е страшното: - че се посяга на човешки живот (който е безценен), - че се посяга на безценния човешки живот заради наследство (пари) или, - че прекият извършител е посегнал на човешки живот заради твърде малко възнаграждаващи го пари!!! Повечето коментари, макар, изказвайки несъгласие, поставят авторите от другата страна на демеркационната линия. Моля, нека преосмислим ценностите си!!!

52

t-rock

преди 11 години

ужас...в какъв свят живеем...

51

Анонимен

преди 11 години

До Лольо, ти случайно да прочете, че са направени пълни самопризнания? Или и тогава не е сигурно?

50

Изроди

преди 11 години

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата============================================================С две думи неам думи.

49

Турчин с фес

преди 11 години

Да ги заколят и двамата? Много се размечтахте братя християни, това не ви е варварски Иран, а цивилизована християнска Европа. Ще им дадат по 15 години и ще излязат след 8-9. Не ви кефи ли чувам? Ами приемате исляма и въвеждате шериата, това е положението :)

48

Лольо

преди 11 години

за наследство се колят като прасета. Преди 2-3 години баща беше поръчал сина си на зет си. Зетя хго беше заклал и закопал ча историята се разплете след 2-3 години. Гнева и лакомията са най лошите съвеници.

47

Анонимен

преди 11 години

При такова клане и яростна съпротива от страна на жертвата е невъзможно никой в къщата нищо да не е чул. Даже и родителите, които са спали в съседната стая. Освен ако са били приспани предварително.

46

Анонимен

преди 11 години

СЪСИПВАНЕТО НА МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ НА МЛАДИТЕ И НИКАКВИТЕ ПРИСЪДИ ВОДЯТ ДО ТОВА ОСКОТЯВАНЕ.ТЕ СЕ КОЛЯТ ЗА БЕЗ ПАРИ ПО ЧАЛГОТЕКИТЕ,ТА ЗА 2000 ДОСТА *** ПАРЧЕТА ЩЕ НАМЕРИ.В СЛУЧАЯ ТОЯ *** Й Е БИЛ НАБЛИЗО.НАКАЗАНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ДОЖИВОТ,КВИ СА ТИЯ 15-20 ГОДИНИ.НА 35-40 ГОД. ТОЯ ЩЕ Е НАВЪН ЗАВЪРШЕН БОЛКУК.

45

AVA

преди 11 години

Затова трябва да се изучава вероучение задължително.Хората трябва да имат страх от бога. Достоевски казва:" Ако не си вярващ, ако нямаш страх от бога, тогава ВСИЧКО е позволено. Трябва само да внимаваш да не те хванат."

44

Анонимен

преди 11 години

Тези *** не са за убиване, не са за бърза смърт. Те трябва бавно и мъчително да гният. 20 години е много кратка присъда. До живот и за двамата!!!