3

Анонимен

преди 11 години

Ако и моят блок е нападан 40 пъти от крадци и до момента няма нито един задържан ,и аз ще се въоръжа. Нали там живее семейството му. Трябва да се промени закона като в САЩ. Влиза крадец, убиваш го, идва линейка, прибират го и край на историята. Да видим тогава дали ще крадат.

2

0

преди 11 години

Поне за мен има доста неясни фактически обстоятелства по този случай и не смея да взимам страна. Има обаче едно СЪВСЕМ ЯСНО обстоятелство: ако убитият е бил задържан 92 пъти, то преди да се притиска някой за помилването на Опиц, трябва да се притисне и за разжалване на всички, които са допуснали това. А ако е лъжа, че убитият е бил задържан 92 пъти, то да се арестува лицето, което е подало тази невярна информация в медиите.

1

до 1

преди 11 години

Като няма кой друг да го защити?Ние като сме силни само тука да се плюнчим?Какво направихме като убийството на Ангел от Катуница остана ненаказано и убийците получиха по скоро почивка отколкото затвор?Да изброявам ли още?НИЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА-ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИ СМЕ НИЕ НАРОДЪТ.