50

АТИЛА

преди 11 години

ПРЕДИ ДЕВЕТИ РЯЗАХМЕ ПАРТИЗАНСКИ ГЛАВИ, СКОРО ПАК ЩЕ *** НА ТЕХНИТЕ ДЕГЕНЕРИРАЛИ ШУМКАРСКИ ПОТОМСТВАЧленовете, Симпатизантите и Поддръжниците на Руската Славяно Комунистическа Терористична партия БКП- БСП, оперираща на територията на Задунайска губерния създадена преди 134 години от Руски Деганерати за 32 тона злато трябва да се ЛИКВИДИРАТ и ще се ЛИКВИДИРАТ !!!Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.Само до стената.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

49

Stas

преди 11 години

Абсолютно прави са тия двамата, въпреки че не харесвам социалистите. За последните три години такава съсипия и мизерия никога не е било. Жанвиденовото управление просто беше благинка в сравнение с това.

48

Анонимен

преди 11 години

явно и тази вечер червената агитка са 5тима.по минусите ще ги познаете.само две въпросчета1 вие българи ли сте?2 за колко пари?

47

тъжен факт за Станиш

преди 11 години

Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...

46

Анонимен

преди 11 години

Не е само АЕЦ-а , откачалниците съсипаха и един друг стратегически проект още през 2010 г., този път с японско участие , супертермирнал за интермодални превози.Румънците обаче се възползваха и получиха мегапроектаПриятно четене :"Министър Цветков провали 367 милиарда инвестиции на Японска банка!"lubamanolova.info/analizi/2011/1956-ministar-tsvetkov-provali-367-miliarda-investitsii-na-yaponska-banka-

45

Анонимен

преди 11 години

Наистина при социалистите беше много по-добре. Също растяха цените на ток, храни, но пък своевременно се индексираха заплати и пенсии и бандитизмът не беше в такива уродливи форми. Такова чудо и през бай Тошово време не ибило.

44

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

43

unufri

преди 11 години

Ето ги двамката национални предатели - таз трябва да бъдат избити с камъни на площада. Това са гнидите, които подучват Атомстрой и Путин как да действат срещу родината ни само и само да си защитят взетите милиарди комисионни. Те си мислят, че с иск в арбитража в Париж ще се сплашим и ще им легнем в гьола.... скоро всички червени пиявици ще бъдат закопани и залети с бетон в собствения им гьол:)))

42

Алекс

преди 11 години

Това правителство е вредно за България и трябва да си ходи.Отровиха ни живота.Тези гербаджии са като мафиотите винаги не им стига и искат още.Напаст долна.

41

Дудука

преди 11 години

Украйнец който се бори за България и народа й ... по голям виц от това няма руски *** , еврейски *** , хамерикански *** ! СТИГА ! Искам българи във властт-а и патриотско управление без да се съобразяваме със *** И ПУЛЬО (EU и т.н.) ! За благото на нацията народе неразумен и *** спрете да си слагате в устите нечии полови органи само и само да намажете някоя монета в заплатата или пенсията ! Това е БЪЛГАРИЯ а тя не е за ПРОДАН разберете го ! Дано комунистите измрат до крак скоро !

40

Rad

преди 11 години

За разлика от Станишев, който през мандата си 4 пъти индексира заплати и пенсии /таван 500 на 700 лв-факт/ тия *** не само че и стотинка не дадоха, но съсипаха и това, което остана от тях. 3 години без нито един лев индексация-такова комунистическо управление никога не сме имали в историята си. Дано до края на мандата си, ако въобще го изкарат да не видим още чудеса.

39

чъчъ

преди 11 години

В сравнение с тези двамата нагли и безсрамни и двулични мазни до гадост крадци ,сегашните са направо като пролетен ветрец.Няма друг оглозгал морално България повече от БСП.*** изглеждат далече по приветливо.

38

Анонимен

преди 11 години

Тия некадърници винаги като се нас-рат и викат прокуратурата да търси нещо срещу АЕЦ Белене. Досега има две такива проверки, ангажирани са стотици скъпоплатени специалисти да работят месеци наред и да се види че всичко е наред с АЕЦ Белене. И сега така ще стане. ББ трябва да бъде съден за прахосване на огромни държавни средства за безмислен труд на прокурори и специалисти.

37

Анонимен

преди 11 години

*** я кажи по колко гушнахте за белене?

36

Joro

преди 11 години

Тези двамата, огледайте ги добре, те режисират исковете на руснаците за 1 милиард и очакват дебели комисиони. Безсрамни койоти. Имате късмет че сте в ***, инак отдавна да сте там където ви е мястото. Енергийна мафия.

35

Анонимен

преди 11 години

БСП заслужава да управлява, защото все пак прави нещо макар и с вотовете си на недоверие да изхвърли тия ченгета, червени седесари и псевдонационалисти-атакисти. Убедеден съм, че следващото управление е на БСП.

34

МАНЧО

преди 11 години

ГЕРБ съсипват България! Не могат, не са компетентни, арогантни и недодялани.

33

Deko

преди 11 години

Никога не съм харесвал социалистите, но на следващите избори с две ръце за Станишев и Доган, иначе няма спасение от тия комунисти и милиицонери. Такова чудо и през Тошово време не е било. Приказката на гербавите ***, че ония окрадоха всичко отдавна свърши. Сигурен съм, че след изборите ще надянат карираните ризи.

32

Анонимен

преди 11 години

Овчаров ако беше толкова добър в сметките,щеше да каже колко ще ни струва атомната централа,а не да наемаме чужда компания да ни каже колко ще ни струва масрафа.Ей такива мизерници като този не заслужават да бъдат живи.

31

Анонимен

преди 11 години

И МЕН МЕ Е СТРАХ ОТ АБСОЛЮТНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА СОПОЛАНКОТО ДОБРЕВ И КЪДРАВАТА ОВЦАТА ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА!Все едно чистачка на офис да е хирург!