34

СПАСЕНИЕТО

преди 11 години

Нас може да ни оправи само земетресение с епицентър народно събрание ама като гласуват вот на недоверие щото иначе е празно!

33

Петьо-Евреи

преди 11 години

Доволен Българин, това да нее някои от фантастическите романи на спилбърк!!?

32

рекапитулацията

преди 11 години

През този мандат голямата далавера на тиквените юначаги беше КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ. През другия мандат,даден им от ***,милиционерите и жените им въртящи кафененца,лекарите които са скъпо платени и ненаказуеми за "грешки",корумпираните магистрати които навреме се ориентираха в правилния отбор и нещастните бачкатори които бъхтат за по 200 евра на месец в герберските фирми и няма мърдане,голямата далавера ще бъде САНИРАНЕТО! Още от сега вече герберските фирми са готови....А,да ви е честито!

31

Анонимен

преди 11 години

Този кривогледия ,какво говори за българите все едно не е от тях. Писна ми от предатели дето само объркват хората и гледат после да ги яхнат! ЦЕНИТЕ ДОРИ И ИИСУС ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ВИНАГИ ЩЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ ,ЗАЩОТО ПЕТРОЛА СЕ ИЗЧЕРПВА И ЩАТИТЕ И АРАБИТЕ ЩЕ СИ ПЕЧЕЛЯТ НА НАШ ГРЪБ. Райчев говори празни приказки ,защото му спря кранчето.

30

dada

преди 11 години

в България криза няма и затова няма как да си отиде, ние просто сме си така и така ще бъдем занапред и колкото по рано го осъзнаят хората и излязат по улиците,толкова по рано ще се променят нещата !

29

dan

преди 11 години

От коментарите ви разбирам,че живеем много по-добре. Браво! Даже имаме течаща вода! Можем да сме лидери в централно-африканския съюз! Ама я платени драскачи ни сравнете с някоя европейска държава,където всъщност се намираме!!!

28

Анонимен

преди 11 години

Поръчков социолог пуска поръчкова статия в поръчкова медия. На пръв поглед критикува системата и сбърканата комунистическа формация ГРОБ ама после обвинява матряла, досущ като тартора.Браво!

27

Анонимен

преди 11 години

Нещата се издухаха до максимум.Самата социялна стълба е ненормална.Никъде в света крадци и престъпници не заемат отговорни държавни постове и така е от 23 години насам.

26

Анонимен

преди 11 години

Нали това и аз казвам Безгрижието е само за хрантутниците на държавната трапеза. Ти май си от тях?!

25

Анонимен

преди 11 години

Какво да правят хората траят си то стачкуват само заможни хора!

24

Анонимен

преди 11 години

За Райчев няма криза - той винаги ще живее добре... Уж социалист ,пък капиталист! Дъщерите му все на запад учат...А защо не в Москва? И той ще поучава. По делата ще ги познаете. Стига празни думи -20 години!

23

dan

преди 11 години

ОГРОМНА МАСА хора искат твърда ръка т е искат ГЕРБ лощи хора ти казвам Колъо Колъооо

22

Анонимен

преди 11 години

до 25Никъде по света, да направиш частна фирма е гаранция за успех и безгрижно съществуване. Набий си го в кухата комуноидна тиква !

21

Анонимен

преди 11 години

26Никъде по света, да направиш частна фирма е гаранция за успех и безгрижно съществуване. Набий си го в кухата комуноидна тиква !

20

до 25

преди 11 години

Сега ще преброим колко такива чиновници цъкат минуси в работно време !

19

мазен червей

преди 11 години

тоя продажен мазньо Райчев не беше ли един от милионерите от мътните години на прехода,собственик на голф игрищен комплекс?кога ще престанат да й дават трибуна на тази политическа жрица

18

Анонимен

преди 11 години

Само за 3 месеца след като всички търговци бяха свързани с НАП в реално време, отчетените обороти скочиха с 4.3 млрд лева ! Ето така ГЕРБ убива малкия и среден бизнес - изкарва го на светло и го кара да си плаща данъците !Ей така искам ГЕРБ още 2 мандата да убива бизнеса !

17

Анонимен

преди 11 години

Гласоподавателите на герб са държавните служители ( плюс ***) , които по цял ден спрягат глагола мотам се и изобщо не знаят за какво получават заплати. Те изпитваха неистова злоба и завист към частните фирми, които печелеха по-добре до преди няколко години. Без да си дават сметка какво им струва това на тези хора, че нямаха безгрижни уикенди и отпуски, болнични и работно време. Че сами се осигуряваха и целият риск беше за тяхна сметка и т.н. Сега хрантутниците злорадстват.

16

тоя мискининне

преди 11 години

не беше ли евею-комунистическа прости.утка ?

15

Анонимен

преди 11 години

Цензура-за каква цензура говориш-има демокрация и всеки си говори,каквото си иска,но с риска-отсрещната страна да те осъди-това също е демокрация.Защото ако кажеш за някого,че сестра му е ***-той ще трябва да докажи пред съда,че няма сестра и ще те осъди,че си му нарушил доброто име в обществото.