61

Анонимен

преди 12 години

Ха ха ха не разбрахте ли пирамидалната структура на ЕС.Колко ни е вноската за тия?Милиард -два годишно,зелени енергии сини енергии *** енергии бембени енергии.Ниски дефицити и много бедни,щастливи кокошки и кучета и хора който се самоубиват със 20 стотинки в джоба.. понякога и без.А те какво ни плащат или дават?И те са едни..ама и ние сме си за бой щото се бутахме да им влезем в пирамидката създадена да помпа Гърция и другите отличници "ДАЛИ" на света демокрацията,боя с домати и театрото блаа

60

izotzadze

преди 12 години

Под този никнейм правя коментари в *** от 3 години насам. Днес, за първи път от много време, без да използвам непристоен език или нещо друго, ми блокират всички коментари, свързани с Цветан Цветанов и доклада на ЕК. Опитах да направя коментар в различни други теми - блокиран ми е достъпът, без да съмуведомен или да ми е премахнат профила. Нюз.бг - ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА И СЛАГАЧЕСТВО НА ВЛАСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

63

преди 12 години

63, Я си провери източниците за автора :) :) :)

58

ДО 59

преди 12 години

И за това ---твоят син ,забогатя от ----ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ ,ДРУГАРЮ НЕДЯЛКОВ!

57

Чалгарин проЗД !

преди 12 години

И кво? Теа европейците на отворени ли се праат? А? Шъ псуват баъ Бойко.... мамата им .....Мачкай, Бойко ! Гарантирано от ГЕРБ ! Чалгата е супер !

56

До 32

преди 12 години

Не се хаби да доказваш кой е виновен и кой не е! Казал го е много преди теб един известен българин - "всичките са маскари". Авторът е Иван Вазов, а цитата е от "Бай ***".

55

Гюро Михайлов

преди 12 години

А тия, дето искат предсрочни избори- твърдо НЕ!!! Кой ви е карал да гласувате за тикви!?!?!?!?Сега ше си сърбате попарата и догодина- умната и с едно на ум! За начало- подписвайте за рехерендума- това е началото!

54

фсб

преди 12 години

Давай Бойко, по-ясно от това нема накъде, дават ти карт бланш - до края на първия мандат през 2013, да си се справил с червените мафиоти и под*оги.

53

....?

преди 12 години

ОТ КОРУМПИРАНИ И ПРОДАЖНИ---Бг-ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ,.....НЯМА ВЪЗХОД ,ИМА САМО КУРС КЪМ ДЪНОТО !

52

kulio

преди 12 години

Така ше е доклада , като не кихаме на Моника да лъска имиджа :D :D

51

НЕМА У правия ф Бг

преди 12 години

Всичко е ---политизирано още от 1944г.,....и МУТРИТЕ станаха-----ОЛИГАРСИ ,ТЕкомандват Съд. система ,а всичко ЗАВИСИ от нея........,А ГРАДИ ДЪРЖАВА С----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---?

50

Анонимен

преди 12 години

Предсрочни избори !!!! Стига са си правили каквото искат,,все изпълнили това онова а в действителност народа изнемогва !Стига се криха зад доклади и реформи,,едно знам и виждам в тази държава става все по зле и по зле,,,време е управляващите да си понесат отговорността,,какво евро какви 5 лева,,та ние нямаме икономика освен 10 -20 текстилни прдприятия,,другото всичко е купи евтино и продай с надценка,,

49

Вувузел

преди 12 години

Е то е от ясно по-ясно,че от години хората от Брюксел ни пишат едни и същи доклади,с цел да се подобри живота в България.Но уви тук нищо ново не се случва и ние продължаваме да си живеем по старият начин.

48

имигрант

преди 12 години

Защо бе, Борисов! Пак ли ти бе, Борисов!Дай си бележника! Три на релси!

47

46

преди 12 години

Черновата или белова, ГЕРБ се .... на метеното. Какво толкова се помпаш :)

46

Radiacionen tip

преди 12 години

до 40 като не ти е ясно- питай: До противниците на Белене,които се правят на математици.Вие изчислявате,че всеки от нас трябва да се бръкне с 2500 лева за строеж на централата.Но една АЕЦ се изплаща за 20 години.Това прави 125 лева на година или 10,40 лева на месец.Повярвайте,без АЕЦ Белене сметките ви за ток ще се увеличат с много повече от тези 10,40 лв.

45

ББ

преди 12 години

А защо не са написали, че АЗ строя магистрали, а?

44

до Старшина Ушев

преди 12 години

А знаеш ли гусин старшина, че при влизане в Шенген ще ни утроят годишната вноска за ЕС? Кой ти пречи и сега да пътуваш само с лична карта?

43

Анонимен

преди 12 години

4ASOVATA RAZLIKA MEJDU KREMALSKATA ZADUNAIKA I ES E...MNOGO STOLETIQ...PLIUS TOVA,PATUVAME NAZAD WAV WREMETO PO KREMALSKIQ DERMEN...

42

Чужденец

преди 12 години

Видяхте ли, че не става работата току- така? Вие българите може и да си мислите, че сте много напред с материала, обаче цяла Европа ви вижда, колко сте жалки, крадливи, мързеливи, завистливи и корумпирани. Стотици милиони евро взехте от Европа, а нищо не направихте с тях. Откраднахте ги и ги похарчихте да ядете и да пиете, а реформите са доникъде.