116

Анонимен

преди 12 години

Чудя се какво ли още може да сътвориш, за да покажеш, че много мислиш за хората? Мислиш на приказки, не виждаш ли, че народа се погуби?Боже, бъди още българин, че както се вижда не сме за никъде с нашите вождове! Моля те!

115

Малоумници

преди 12 години

Венету ти е бил явно в много . По добре да си беше само тиквар.Такова скапано ръководство не сме имали но ти тиквар премина границите.Тройна ли бе ,четворна ли но тя поне вдигна заплати и пенсии над три пъти а ти само вдигаш цените тиквенико.

114

Анонимен

преди 12 години

Говорещи тикви и България като Хелоуин

113

Анонимен

преди 12 години

verno li ?

112

Анонимен

преди 12 години

не към лудницата,към тях трябва да се запътим

111

Дядо Петър

преди 12 години

Рядко на една снимка се виждат толкова олиго-френи.

110

Анонимен

преди 12 години

По добре Фидосова да съобщава по мегафона, има глас за всички.. нали тя викаше, Глас мой Глас Народен "Заклех се" :)

109

Жо

преди 12 години

ГОВОРИ ПОЛИЦИЯТА на Цоко и Боко! Говори полицията на Цоко и Боко!"ГРАЖДАНИ, прибирайте се по домовете си, Епицентърът е заловен и му е наложена принудителна мярка- задържане за 24 часа."

108

Анонимен

преди 12 години

На мен ми харесва идеята. На такива глупости че начетох във форумите тази нощ, че съвсем ми се дорева от простотия. По добре по-този начин да се информират хората. Браво Бойко!!

107

На цветно и в колор!

преди 12 години

Съобщение на полицай с мегафон: Внимание, внимание! Току що другарят Борисов преряза лентата на поредния земетръс. Гледайте събитието довечера по кабеларките! На цветно и в колор!

106

Мишел де Резистанс

преди 12 години

На Фидосова да и забранят фитнеса

105

до 139

преди 12 години

аз баце съм си наред, ама ако продължава тоя да ме управлява скоро може и да се запътя към некоя лудница, току-виж там вместо откачалки и психопати съм намерил нормални хора скрили се от малоумието бойкоборисово/цветанцветаново/симеондянково и прочее знайни и незнайни дейци на тая партийка.

104

Анонимен

преди 12 години

БОЛЕН МОЗЪК

103

Истината

преди 12 години

"Доган: Нека да се изгради една мрежа, за всички Телевизионни Канали, така че при първите данни дошли в БАН да се съобщи на хората по тях." Точно така, в бан се вписва труса преди 5/10 мин от всякаде другаде, така че Доган е прав, да спрат всякакви предавания, и да има дежурен екип, без лого на ТВ, и всички да съобщават от 1 канал !!! Какви буркани, какви полицаи, какви 5 лева. Доган ПРЕМИЕР ! Пак е политическо да покажат на хората че МВР работи в тяхна полза. Срам и позор, не НАРОД А ***

102

ПЕНСИЯ

преди 12 години

Едно време в моето село съобщенията от общината се свеждаха до електората с помоща на барабанчик. Та идваше бай Христо разсилният, заставаше на баира срещу нас и удряше барабана докато наизлязат жените и дечурлигата. И започваше: Съоообщава се на населението, че от утре ..... Чудни хрумвания има последният ни Премиер. Ама много чудни. Всъщност той не е ли нашият колективен образ. Дали вече всички не сме у ред. Как мислите?

101

Анонимен

преди 12 години

хахаха и на всеки ъгъл по един с барабанче

100

Анонимен

преди 12 години

ЩЕ НАЗНАЧАВАТ ОЩЕ МИЛИЦИОНЕРИ, ОЩЕ МИЛИЦИОНЕРИ, ОЩЕ МИЛИЦИОНЕРИ И ... ЩЕ СТАНЕМ КАТО ЛИБИЯ, СИРИЯ, РУСИЯ, АФГАНИСТАН. ПОРОБВАТ НИ!

99

Анонимен

преди 12 години

БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ КЪМ ТИКВАТА: Вземи изкарай служебното си оръжие и се застреляй в главата, без излишни драми! Толкова просто същество не заслужава да управлява държава, заслужава да ходи и да *** камъни в Белене докато не му дойде акъла в главата!

98

я

преди 12 години

Няма да има повече трусове,успокойте се!!!!!От пресцентъра на МВР излезе информация,че Епицентъра е арестуван лично от Цецо в операция "Къртачите"

97

fff

преди 12 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХА