30

Томас

преди 12 години

34Без полу

29

Анонимен

преди 12 години

Какво става бе ***? Пак ли си мерите пишоците. Единият спрял като селски кмет, другия се изживява на Батман с розови очила. Нали бяхте големи културтрегери. Обикаляхте ли музеите или наливахте гроздомицин, докато зяпате финала на ШЛ. Много ясно, че сте правили второто. И утре да не забравите да си премерите селския тарикатлък отново, като тези двамата ***.

28

Анонимен

преди 12 години

ТОЗ АКО Е ОПЕРЕН ПЕВЕЦ , НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕШЕ ДА ГРУХТИ ТАМ В НЯКОЯ ОПЕРА , А НЕ ДА Е "ЛИЦЕТО" НА НЯКАКВО ТЪПО ПРЕДАВАНЕ С МАНИПУЛИРАН РЕЙТИНГ,ЗА ДА НЕ БЪДЕ СПРЯНО! ТО МНОГО ЛЕСНО ДА УДАРИШ ПО-СЛАБ ОТ ТЕБ!!! ЧИКИ***Я!

27

Чистачка

преди 12 години

Ха ха.Поредната звездна драма.Боли ме к.ра кой е виновен.Нито певеца е стока нито това жалко подобие на журналист.Но като го знам журналистчето какво е *** историята е преувеличена драматично много.Истината е някъде там.Просто гледайте вие да не сте следващите участници в подобна статия.

26

jitan

преди 12 години

Още двама такива кОлтуртрегери и на многовековната ни кОлтура и се *** мамата отсекъде

25

Анонимен

преди 12 години

Няма новини и снимки на вожда. Обидно е някак си. Но пък този "скорец" как послъгва, достойно се представя за стандартите на примато-мутрагенска страна. Аре, уека.

24

тихата_стъпка

преди 12 години

Каква гангстерска драма се е разиграла в подземния свят. Единия е решил да отмъщава на противниковата клика, с кривене на чистачки, а другия му е лепнал шамар, от което очилата му са дали откат. Учуден съм, че се е разминало без жертви и отегчени минувачи.

23

Охранител

преди 12 години

Юлиян къде е пял...и с какво е известен освен с участието си в "Аз обичам България" ...никой преди това не знаеше в нашата мила родина, че имаме такъв оперен певец! ...***...само се раждат в тази държава и ако те не могат сами да се прославят, държавата се грижи за това...и медиите, както и за политиците...да станат известни...

22

малката стъпчица

преди 12 години

Ами и .."Аз Не обичам България на Юлиан Константинов... убеден съм!

21

9689

преди 12 години

Този на снимката не го познавам но ми прилича на поредния гъзар.Предполагам ще прикрият всичко както с националния вратар.Участвал,не участвал,карал,не карал-на края близките на убития да му мислят.

20

Анонимен

преди 12 години

Абе,дерящият се,не съм те чувал как пееш,но защо спираш на НЕПОЗВОЛЕНО място????

19

аз

преди 12 години

радвай се, че са ти били само чистачките, ако бях аз щях да си разходя ключа по черната ти боя.... аман от такива некадърници, които пречат на всички с наглостта си и голямото "его"

18

до 17

преди 12 години

Леле ти си бил много задръстен бе мой :)))))))))

17

Патриот

преди 12 години

Юлияне... татевото... *** си та чак дрънкаш що не дойдеш и на мене да удариш един.... Аз му вярвам на човека, все пак наранения първи е коментира, а ти гузния си си мълчал. Ако те видя пред нас така да спреш ще ти нарежа гумите *** такъв!

16

аз

преди 12 години

Защо ли повече вярвам на думите на Христов ? Не оправдавам действията му - има си хора които да взимат отношение по повод неправилно или правилно паркиране на автомобили .Този " уличен език " с вдигането на чистачките не ми е понятен .

15

Охранител

преди 12 години

В нашата мила България, *** си мерят комплексарите!!! Такива обикновено се и стрелят! Всичко като култура, комунекация, етика и т.н. отдавна е изчезнало...държавата се напълни с нереализирали се КОМПЛЕКСАРИ...!!!

14

kdn1970

преди 12 години

хххххаааа ха ха ... огънати чистачки и счупени розови очила ... BTV LADY

13

saki

преди 12 години

Тоя изглеждащ нечистоплътно дългуч и оня брадат туберкулозник слабаков ,са ми безкрайно неприятни. А колкото до Кирил,браво братче изложи го тоя селянин завинаги. И съветвам винаги си носете един спрей от най люативите дето полепват по лицето. Едно пръскане и голямата мутра ще припадне от болки и сълзене и ще е абсолютно безпомощен.

12

Ivo

преди 12 години

не карам джип, не съм мутра, не оправдавам Юлиян за цялостното му поведение и действия, но .....ТИ който се правиш на жертва с какво право ще пипаш частна собственост и то по такъв *** начин ....да вдигнеш чистачките....от 30 г. съм шофьор но за първи път чувам за толкова *** начин да покажеш на някой че е спрял неправилно....то бива простотия но ако оня е оперен певец и е *** то жалко че ти си журналист........много жалко.....

11

N.P

преди 12 години

Никак не ме изненадва написаното!Живея на 300 метра от Юлиан Константинов в Лозенец и не веднъж съм виждал какво е истинското лице на този човек.Автентичен селски индивид, хулиганин, *** и мутра, изживяваща се като знаменитост и мислеща се за неприкосновенна.Дано си получи заслуженото!Срам за България е, че този човек ни представлява по някакъв начин!