7

Анонимен

преди 12 години

Абе комунистите тука няма ли да работят. Работен ден а те пред компа. *** мързелите. Вас никой не може да ви оправи.

6

След "РАЗСЪЖДЕН

преди 12 години

"Разсъжденията на Борисов по НПК - сиреч манджа с грозде"? Лекарите акцентуват върху факта, че го цепила кратуната след тези Сизифски напъни.Че то поне маааалко мозък трябва да има човек, та да извършва тази дейност.А у пужникарчито де такъв матриал?Сериозно: Нещо много задълбочено започна да изучава НПК.Защо ли?

5

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Как само точно е казано"стабилност чрез мизерия",и на всичко отгоре гръмки фрази и парадни жестове.Само че вече ни омръзна това театро,както и новите сценки с обещание за увеличение на пенсии и заплати ОТ ДОГОДИНА.Найстина времето трябва да стане пак наше,само че този път трябва много да внимаваме.

4

Няма значение...

преди 12 години

Вече няма никакво значение какъв завой ще вземе Бойчо. Той е пътник. неговата шефка - Меркел също. Мисля, че той не трябва да прави завои, а да кара направо по улица "Скопие" в София. На тази улица ( 33) има сграда с високи дувари и бодлив тел най отгоре. килия 24 е за ВИП-персони (мутри от прехода, пазачи на мутрите, контрабандисти, наркотрафиканти и т.н.) Преди година в същата каюта отпочиваше Алексей Петров. В стаята няма кофа, има тоалетна с клекало. Бойчо да е спокоен.

3

пандизчия

преди 12 години

Като дойде тиквата и неговите ГЕРБерасти при нас всичките ще завият у лево...Гарантирано от пандизчиите.Чекаме ви ...

2

ПБ и ЦК на БКП

преди 12 години

Бойко Методиев Борисов няма нужда да завива на ляво.Той е наш ценен кадър/член е *** БКП още от 1977 г./ и винаги си е бил ляв.Действай другарю Борисов,мачкай народа само нашите олигарси не закачай че...Ти си знаеш как действа нашата партия.Да живее ГЕРБ ! Да живее БКП !

1

пепо секса

преди 12 години

: Първо, ще струва пари. Необходими са разходи за самото местене, за обезщетения на онези чиновници, които откажат, евентуално за ремонт и оборудване на приемащите помещения.:-алоууууу,нов бардак се прав с нови к..ви,а не като се местят креватите