41

SS

преди 12 години

Nie sme postroil za *** edni mnogo hubavi zdaniq,sus visoki komini,ima si relsov put kum tah ,ako imate problemi sus vagonite ,razpolagame sus specializiran avtomobilen transport (toi ne izhvurlq gazove v atmosferata),imame na razpolojenie lekarski ekipi,koito ste se 'pogrijat' za bai mangau

40

възмутена

преди 12 години

Тия пу..и управляващите, не разбраха ли вече , че тая *** се интегрира само с Калашник.

39

Анонимен

преди 12 години

40, не те знам на колко си години, но ако си над 40 трябва да помниш как нямаше проблем с *** преди да избухне "демокрацията" - така че лозунгите си ги спести за партийните сбирки

38

Анонимен

преди 12 години

Защо само за ромите какви са тия дискриминации пак дайте по едно къща на всеки човек.

37

мак

преди 12 години

Ужас, толкова пари ще отидат на вятър, ще стане като в Ямбол с прословутия *** блок. Парите не достигат за нищо, а на *** ще подаряваме наготово жилища. Няма значение, откъде идват тези средства, това е просто възмутително, показва на ***, че държавата им дължи всичко, а те на нея - нищо. Няма ли кой да спре този проект? Не свърши ли вече ромското включване и интегриране?

36

Анонимен

преди 12 години

миналата година срутиха един блок, щото беше готов да рухне, бяха настанени роми да живеят в него, но така беше опоскан, че едвам се крепеше... просто хвърлени пари пак на вятъраако те самите не пожелаят да живеят като цивилизовани хора, никой не може да ги накара на сила, и не ми говорете за безработицата им, който не иска, не работи, по бай-Тошово време що работеха и бяха кротки ? не им идваше и на ум да излизат с брадви и да крещят пред камерите "ще избием всички българи"

35

прочетете написаното

преди 12 години

Прочетете написаното и ще видите само омраза, ксенофобия и люта злоба.До това ни доведе управлението на комунистите, което продължава и сега с ББ.Озлобени сме от: непрестанните кражби, ненаказуемостта на престъпниците, от това, че държавата снизходително ги освобож- дава от плащане на данъци и такси,за това,че социалните им права са еднакви с нас, българите, които цял живот работим и страдаме мълчаливо. И ВЪПРЕКИ ТОВА, ТРЯБВА ЛИ ДА СТАНЕМ СКОТОВЕ...ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ....

34

Българин

преди 12 години

Вече 8 души са гласували с плюсче на долният ми пост. Нека някой създаде група във Фейсбук с посочената от мен цел... гледам доста хора негодуваха, че изплащат кредити !!!Ако поне това не сторите, значи напълно си заслужавате да бъдете дискриминирани в собствената ни държава !!!!

33

Комшия съм им

преди 12 години

В София кв. Хр. Ботев им направиха 7-8 блокчета преди няколко години, а сега изглеждат все едно са на по 80-години. Всичко са изкъртили: улуци, входни врати, парапети и кой знае кво още! Отделно повечето не са плащали наем от самото начало, други пък навъртяха ток за по няколко хиляди лева и за всичко това държавата си трае и се прави, че нищо несе е случило, а между-другото *** продължават да раждат като луди и до каде ще я докараме с тези почти човеци, не знам!?

32

moi

преди 12 години

Докато ни занимават с цената на яйцата, яко ни 'таковат' с подобни 'програми'.На Запад нямаше ли закон, че ако родителите не осигуряват достатъчни условия за отглеждане на деца, тези деца им се отнемат. Няма повече помощи, а децата отиват в приют, където поне са под надзор и може и да научат нещо. Ако се прилага тук, за 20 години (едно поколение), няма да има *** проблем. А в по-добрия случай, *** сами ще се махнат от БГ.

31

Анонимен

преди 12 години

Най-добре ще решат проблема каравани с аспуха вътре...

30

Анонимен

преди 12 години

миналата година събориха един подобен блок, щото бяха го опоскали до основи и беше станал вече опасен за живеене, можеше да се срути всеки моменти с новите ще стане така, просто хвърлени пари на вятъра

29

пешо

преди 12 години

В кв. Красна поляна дадоха на *** апартаменти. След една година кюнците на печките бяха изкарани през прозорците, паркета изкъртен и изгорен, а входовете миришеха на урина. Сега ЕС се опитва на принципа "резделяй и владей" да противопостави етносите един срещу друг. Тук има и турци и еврей и арменци и македонци и сърби и какви ли не още. ЕС прави това нарочно, за да унижи българите.

28

Хиха

преди 12 години

Нямам думи... Единственото обяснение е, че г-та замесени в тази далавера ще намажат и то не малко. Кучетат си лаят-керванът си върви.

27

-

преди 12 години

предлагам за такива не блок ами цял комплекс да им построим и да ги интегрираме в него, само така ще ги преобщим. дори може да спестим пари от архитекти, като го построим като копие на прочутия мега луксозен комплекс Аушвиц. И най-важното предимство е че броя на интегрираните *** които могат да бъдат приобщени в него е неограничен. колкото повече толкова повече

26

анонимен

преди 12 години

И задължителна кастрация след второ дете,като в китай

25

Георги

преди 12 години

Поредните средства хвърлени на вятъра.Подарени ли са жилищата ще се случи същото с тях което се случва и в момента с жилищен фонд в който са настанени роми!Разбити свободни жилища,разбити дори носещи конструкции от блоковете,мръсотия и крясъци!Примерите за това са във всеки град!

24

Българин

преди 12 години

Освен това знаем всички как членовете на това гнусно племе стопанисват дадените им жилища !!! *** трябва да обитават пещери и дупки в земята, защото човешки жилища заслужават само хора - а не диви зверове !!!А вие, овце такива, недейте само да ревете по форумите - организирайте се чрез Фейсбук или по друг начин - всички, които нямате собствен дом и поискайте от държавата и на вас да ви построи - ако не - директно сезирайте Конституционния съд, ООН и заведете дело в Страсбург !!!

23

Анонимен

преди 12 години

da jiveat romite i s ikam da sam rom

22

Трабахо

преди 12 години

Няма смисъл да строят защото *** ще опопрапстят всичко. Който е загрижен за "ромското включване", да си взима *** и да си ги включва, където иска. Ние в България искаме само да ги изключим отвсякъде, защто ни тормозят с кражби, грабежи и насилие.