8

Анонимен

преди 12 години

Евала, Бойко! Ти си пич!

7

Анонимен

преди 12 години

Само толкова?! Глупости! Или Той лъже за истинските суми, които са взети, или Него го лъжат!

6

Охранител

преди 12 години

Много по-важно е да има ясна и прозрачна методика по която да се вземат...бонуси...а не даги връщат...след дъжд, качулка...а кога ще вземат достойни заплати всички, които работят, за да могат търтеите да си разпределят бонуси? Това е по-важния въпрос! А кажи де Боко!?

5

Месията

преди 12 години

Сега дано тези повече от половин милиона лева бъдат разпределени за смислени цели. 10 хиляди от тях да бъдат преведени на момчето,снабдявало хора с храна всеки ден в снеговете. Дано все пак цялата тази история с парите не е просто един медиен ПР за да се покаже колко съвестно е правителството.

4

optimist

преди 12 години

Много ясно бе, БСП и ДПС са взели безбожни суми! Това и малките деца го знаят. Смазвай комуноидите Бойко, България е с теб!

3

Да питам де ?

преди 12 години

Тоз ша съ беси ли?Нидей бе чиляко!Гулема работа кат са върнали само 5%.Пиши ги 500 % и гутово.

2

тъп и прост

преди 12 години

"Не знам дали в историята има случаи чиновници, които са взели законно бонуси да върнат парите", похвали се премиерът.ТОЗИ ЧОВЕК ПИШЕ ИСТОРИЯТА - ПРЕНАПИСВА Я ....

1

Глупости!

преди 12 години

Много важно дали ще върнат бонусите! Ние няма как да знаем дали това са всички взети и дали всички са ги върнали...Важното е да се промени Закона позволяващ да си дават бонуси в пъти по- големи от заплатите!