62

istina

преди 12 години

tochno taka drugario Borisov triabva da namalite ili po-tochno premahnete DDS za vsichki stoki ot parva neobhodimost, hliab voda lekarstva vsichko drugo e pladneshki obir.

61

До 76

преди 12 години

А искаш ли в аспуха си "Калашников"?

60

НеоБКП 1

преди 12 години

Другаря Борисов влезе в претъпканата зала, за да обяви началото на конгреса на ГКРБ(Граждани за комунистическо развитие на България)С пламенна реч, той обяви, че увеличава данъците, цените на продуктите от първа необходимост, горивата, електроенергията и водата.Другаря Борисов вметна, че връща смъртното наказание и всеки несъгласен с политиката на червената му партия го грози бесило.Когато приключи с речта си всички събрали се станаха на крака и извикаха мощно УРА!

59

ураганните ветрове

преди 12 години

Другарят Борисов отмени ураганните ветрове в Банско и спускането на плевела се състоя!

58

Главния Мюфтия

преди 12 години

Давайте Гаури, плюйте по ББ, искаме си Доган, искаме да вият ходжи из всички градове и села, искаме да ни работите ангария, искаме синовете ви зетьове да ви доведат, искаме жените ви на задна прашка, искаме ви всички е петък пред Баня Башъ, искаме Лефскиньо да е шампион

57

До 71

преди 12 години

Познах, по щастливото изражение на другаря Плевнев!

56

Анонимен

преди 12 години

.....в аспуха на.....? Е той за туй се хили тъй сладко , сладко!

55

До 70

преди 12 години

Какво неясно има тука , има ли някой който да не знае или пък да не есъгласен , че нашия премиер е всестранно развита , надарена и талантлива личност ? Той ще се намеси във въпросната тема , като най-добрия фармацевт на РБ!

54

Илиян

преди 12 години

ми с горивата какво стана ?! Миналата година викове, шествия, Вальо Златев вдигна още повече цените ама не им се протистира вече на сиромасите

53

до 63

преди 12 години

Познай къде е лявата ръка на пожарникаря?

52

АЗ

преди 12 години

Значи министри.тия,ония ще започнат преговори за намаляване цените на лекарствата,а премиера се чуди дали да се намесят в лекарствената политика.Така ли? Че нещо не ми стана ясно....Моля някой да ми разясни,моля!!!

51

хахахаха

преди 12 години

привет на всички Г*Йберасти....време е да се измитате....,че като падне снега ще замиришете още повече...!!!

50

победителка

преди 12 години

Честито другарко Плевелиева, победителка на Световната купа по ски за жени!

49

Главния Мюфтия

преди 12 години

Гайде сега всички, които псуват Бойко да бият чело в земята и да се молят на Аллах, в Петък на молитва пред баня Башъ, в събота 3 март митинг-шествие против освобождението и в неделя всички на стадиона в Подуяне да дерем гърла за говедата и да развеем турския флаг

48

Садете картофи

преди 12 години

Бойко "богатия речник", физк. Цвъ. Цвъ. 6-те апарт., Симеон "Брад Пит" Дянков, ония двамата, оня третия и т.н. и т.н....С риск да прозвуча вулгарно, пожелавам на гореспоменатите плитък, общ, безименен гроб в евтин талашитен ковчег! Още веднъж се извинявам и закривам темата!

47

Анонимен

преди 12 години

Що да е популист човека , я кви магистрали ви направи , пък вие все сте недоволни ! Яхвайте колите и метлите / кой квото има / , Пълнете резервоаро и теглете , къде ви душа сака , може и у Банско ,знайте ли колко е готина там!

46

Анонимен

преди 12 години

Абе,тия двамата да не са му бръкнали някъде на Плевнята,че е такъв ухилен?

45

old smuggler

преди 12 години

че как така ще му извиват ръцете....нали нямаше кой,а?

44

партийни другарки

преди 12 години

На снимката - другарят член на БКП Борисов, в кръга на партийни другарки и другари, купени от него с бонуси!

43

Цанкова

преди 12 години

искам да ви съобщя, 4е днес се навършват 2 години и 50 дни от убийството на Боби Цанков