56

Спонги

преди 12 години

Всеки път когато напиша нещо срещу гейовете, един *** ми взема ника и започва да пише простотии. Пост 60 не съм го писал аз.

55

Анонимен

преди 12 години

Абе п..ко холандска, при положение че имате няколко милиона африкански *** карабини, точно някакви си 50000 Българи ти са проблема. Да научат 1-во разликата между Българин от България и *** от България- не е едно и също!

54

до Спонги

преди 12 години

Човек ако сам не се уважава и от другите няма да види уважение.Щом се срамуваш от държавата си съгласявай се с тия расисти.За тях винаги ще бъдеш не втора а трета класа.Да не си мислиш,че чужденците са света вода ненапита.Ела да ги видиш лятото на морето и ще се отвратиш от тях.При това не са *** за каквито основно се говори в Холандия.

53

Анонимен

преди 12 години

Kакво пък може да прочетат ''Бай ***''.

52

KOKO

преди 12 години

Абе писах ви че холанците не искат мюсюлманите и най вече евреите които ходят там с комерсиална цел,т.е. да им вземат паричките

51

Baj Hasan

преди 12 години

Ni6to im njama na horata i te si pazjat pari4kite-ne6tastni evropejci s krasivi hartijki-evro.Miskjat se za ne6to a pak sa ni6to 7procenta ot naselenieto na Zemjata-ne6ttastnici

50

Времето е наше ?

преди 12 години

Кошлуков намали белото че ти спича процесора

49

60

преди 12 години

60, Заради такива като теб ме е срам, че съм българин. Простаци, като нашите чалгари, има навсякъде, но родоотстъпниците в България са повече от нормалното. Заради вас сме презрян народ !

48

ЗАщО EC СЕ СТРАХУВАТ

преди 12 години

"Месечната заплата на българите не стига дори за 1 обяд на Оли Рен" Моята бизнес > икономика 16 Февруари. 2012 Оли Рен- Съветът на Европейския съюз Оли Рен, комисар по финансови и икономически въпроси обяви вторник, че Европейската комисия иска да се постави под наблюдение 12 европейски страни, в които са открити икономически дисбаланси. Той представя доклад в Страсбург в "6 пакет", нова мярка, която позволява на лидерите на ЕС да дадат становището си относно на макроикономическите политики на своите членове. ЕС твърди, че Белгия са загубили 15 % от своята конкурентоспособност 5 години, повече от два европейски праг от 6 %. Увеличението на разходите за труд се сочи директно към от Комисията. Критика е вероятно отнасящи се до системата за автоматична индексация на заплатите, който често е със сигурност Еуроцрац. В допълнение дълговете на частния сектор (233 % от БВП) и обществеността (96 % от БВП) също са включени. България, който също е част от 12-те страни под наблюдение, е тушира, по-специално, за увеличаване на 30 % от стойността на работата, която страната е известен през последните четири години. Но българите печелят на средните 350 евро на month Вестник "сега" е uncharacteristically му думи да денонсира тази ситуация: "месечна заплата на Оли Рен, напротив, е от 22.122 евро, 737 евро на ден." Какво средната български ПЕЧЕЛИ през месец не позволява му дори да обядвам. Заплатите на Еуроцрац представляват не представлява трудност, защото те са се увеличили добре редовно, в съответствие с европейските правила и не до хаотични. () Българите, напротив, са до голяма степен недоизплатени, но никой не в Брюксел се грижи на този със социалните несправедливости. Приоритет е, че не се надвишава ограничението от 4 % заплатите увеличение. Дори и ако това конфискувани българите вечен бедност, защото, за разлика от заплатите, няма ограничение на еволюцията на инфлацията и на стойността на живота. ''''"Ако България влезне в клуба на богатите щяло да позволи на българските достъп до просперитет и навреди за европейски жизнения стандарт трябва да бъде преосмисляне два пъти". express.be

47

До Македонец

преди 12 години

Защо бе вие кои бяхте,че не си спомням.Бяхме едни от първите дето ви признахме като държава(измислена) нищо ,че повечето БЪЛГАРИ бяхме против.За благодарност виждаме как ни се отблагодарявате.Вие сте по-зле и от холандците.Станахте смешни с болната ви мания цялата цивилизация да се върти около вас.Как само още не сте писали.че и динозаврите са ви били домашни любимци не знам.И имаш наглостта да пишеш тук пак обиждайки.

46

руснак

преди 12 години

Бях в Холандия преди 1.5 години,служебно,за 1 месец.Хората с които работех не вярваха ,че съм българин ,защото съм бил много бял!Мислеха ме за руснак.Какво да говорим повече?

45

мм

преди 12 години

но да ми каже какво да се прави. Индия е далеч

44

Г-н Вилдерс, като си

преди 12 години

толкова обективен, бъди така добър да настояваш в този сайт да се отбелязва етническата принадлежност на онзи, който върши золуми, а не само гражданството му!!!Много български момичета и момчета учат в Холандия и, тъй като не произхождат от богати семейства, работят почасово, за да се издържат. Холандските работодатели са тези, които би трябвало да се съобразяват с тамошното трудово законодателство и да наемат на работа наши младежи само тогава,когато това е разрешено - вероятно така и правят.

43

Анонимен

преди 12 години

абе някой знае ли точния адрес на тоя сайт ,да им тегля една на тия холандци

42

Времето е наше ?

преди 12 години

Кошлуков станал фактор ? ха ха ха ха ха ха ха

41

sostin

преди 12 години

i da problema nesa bulgarite a horata predstavia6ti se za bukgari demek na6te cinagi koito v holandia sa buklgari a tuk govoriat za nas na - vie bulgarite . Tak che neka parvo si opraim nashta gradinka i se opraim s *** ni tuk a ne da gi zashtitavame kato maloumni i posle da se surdim na holandci i tn .

40

Месечната заплата на

преди 12 години

"Месечната заплата на българите не стига дори за 1 обяд на Оли Рен"Моята бизнес > икономика16 Февруари. 2012Оли Рен- Съветът на Европейския съюзОли Рен, комисар по финансови и икономически въпроси обяви вторник, че Европейската комисия иска да се постави под наблюдение 12 европейски страни, в които са открити икономически дисбаланси. Той представя доклад в Страсбург в "6 пакет", нова мярка, която позволява на лидерите на ЕС да дадат становището си относно на макроикономическите политики на своите членове. ЕС твърди, че Белгия са загубили 15 % от своята конкурентоспособност 5 години, повече от два европейски праг от 6 %. Увеличението на разходите за труд се сочи директно към от Комисията. Критика е вероятно отнасящи се до системата за автоматична индексация на заплатите, който често е със сигурност Еуроцрац. В допълнение дълговете на частния сектор (233 % от БВП) и обществеността (96 % от БВП) също са включени.България, който също е част от 12-те страни под наблюдение, е тушира, по-специално, за увеличаване на 30 % от стойността на работата, която страната е известен през последните четири години. Но българите печелят на средните 350 евро на month Вестник "сега" е uncharacteristically му думи да денонсира тази ситуация: "месечна заплата на Оли Рен, напротив, е от 22.122 евро, 737 евро на ден." Какво средната български ПЕЧЕЛИ през месец не позволява му дори да обядвам. Заплатите на Еуроцрац представляват не представлява трудност, защото те са се увеличили добре редовно, в съответствие с европейските правила и не до хаотични. () Българите, напротив, са до голяма степен недоизплатени, но никой не в Брюксел се грижи на този със социалните несправедливости. Приоритет е, че не се надвишава ограничението от 4 % заплатите увеличение. Дори и ако това конфискувани българите вечен бедност, защото, за разлика от заплатите, няма ограничение на еволюцията на инфлацията и на стойността на живота. ''''"Ако България влезне в клуба на богатите щяло да позволи на българските достъп до просперитет и навреди за европейски жизнения стандарт трябва да бъде преосмисляне два пъти".express.be

39

до 29

преди 12 години

Ей *** какъв "лаф" какви простотии те гонят тебе бе *** ти ходил ли си някога в Холандия и въобще разбираш ли им езикът,че за "лафове"говориш,защо се пъчиш тук във форумът,влизай си в кошарата да издоиш овцете,че те нямат почивен ден.

38

Ван дер Любе

преди 12 години

Да кажем НЕ на вноса на холандските цветя ... !*** *** холандци , що не ви направиме и ние един бойкот. Да спрем вноса на цветя от Холандия , я си вземайте лалетата и марш да Ви нема от красива България. Стойте си там при червените фенери и друсаните с дрога оранжави лилипути Холандски. Обирайте си цветята и да Ви няма !

37

Анонимен

преди 12 години

Мюсулманите и техните обичаи скоро съвсем ще превземат Холандия,така че мисля че не трябва да се притесняват от нас,въпреки че донякъде са прави що се отнася до ***,проститутките и мутрите които плъзнаха навсякъде,но като цяло смятам че така поднесено,правителството ни трябва да вземе отношение защото не всички сме *** и *** и някой трябва да ни защити за да не ни слагат под общ знаменател и подценяват такива като този който едва ли знае какво еорган или член на партията си!