28

Доган

преди 12 години

Борисов е хищник, а България му е малка!ЗА...КРАДЕНЕ..

27

Анонимен

преди 12 години

За какво точно си ги раздадоха затова че съсипаха малкият бизнес ли с спрените плащания.За това че министъра лъжеше цяла година че излизаме от кризатаЗа това че минималната заплата в Албания е по висока вече от тази в България.

26

sante_dog do 37

преди 12 години

излиза че са взели средно по 1328 лв. Нз как точно ги сметна 11 000...

25

!!!

преди 12 години

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ***!!!!ДА КЛОНИРАМЕ ХИТЛЕР ТОЙ ЩЕ СВЪРШИ ХУБАВА РАБОТА.

24

Анонимен

преди 12 години

На фона на 233 000 лева бонуси , са сложили рекламата за кредити !?!?!Докога трябва да живеем на кредити???

23

Анонимен

преди 12 години

Евала, ДянкOFF *** !!

22

до 39

преди 12 години

Сигурно са и ***, като всички от БСП, нали? :)))

21

до 36

преди 12 години

Е напиши нещо и за турско де. Някакви спомени, туй-онуй, не се срамувай :)))

20

До № 30

преди 12 години

Рави Маркузе, тези които са получили бонусите, са комунисти до един. То в бюджетният сектор, всички са синове, внуци, пра внуци на шумкари!

19

Анонимен

преди 12 години

Мъдро решение. На заслужилите винаги трябва да има поощрение, иначе започват да крадат

18

Анонимен

преди 12 години

излиза че тези 176 човека са си взели по има няма 11 000 лева на калпак - но защо ли мисля че всичките тези са - директори,зам-директори,началници и прочие ?Интересно ми е дали редовият чиновник е взел бонуси - иначе нямам нищо против бонусите...

17

Истина

преди 12 години

Дянков и Цветанов е слабото място в ГЕРБ!!!!за това държавата не върви на никъде страшна сиромаштия която през втората световна воина не имало !!!!а за Турско да не говорим.

16

ор

преди 12 години

Дянков, това истина ли е? 30 000 - 37 000 лева бонуси?! Как е възможно? Та това са повече пари, от годишният приход, на огромна част от малките фирми, бе наглецо! Е те за това трябва Борисов да те освободи, от длъжност, веднага и да възстановиш "бонусите", в бюджета, в троен размер. Лесно раздаваш чужди, незаработени от теб, хлапе неграмотно, пари!

15

аз

преди 12 години

НОМЕРА БЕШЕ ДА НЕ СЕ ДАДЕ НИЩО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ИНАЧЕ ТИХОМЪЛКОМ ВСИЧКИ ВЕДОМСТВА СИ РАЗДАДОХА БОНОСИ. ГЕРБ ДВЕ ГОДИНИ НАСТРОЙВА МЛАДИ СРЕЩУ СТАРИ.

14

член на БСП

преди 12 години

Не могат на малкия пръст вода да ни сипят. По наше време ние си раздавахме по 15-та заплата + бонуси и премии.

13

рави Маркузе

преди 12 години

Браво на ГЕРБ. Само така. Искам ОЩЕ повече бонуси да си дават, че да измрат колкото се може повече комунисти от завист и злоба. Те трудно приемат такива работи - друг да взима, пък на тях да не дава :)

12

до 22

преди 12 години

*** си ти, щом вярваш 65 години на едни и същи крадци и лъжци. И недей да злобееш, че за ГЕРБ има, пък за БСП и ДПС няма. Вие добре се накрадохте за 4 години от последното ви управление. Само за последният месец на управлението ви откраднахте 4 милиарда без да се даде обяснение къде отидоха. Така че мълчете си де, то бива злоба и завист, ама то вашето минава всякакви граници.

11

до STARBUCKS-USA

преди 12 години

Явно и ти си вече на работа, писарушка , на когото добре му се плаща.

10

Анонимен

преди 12 години

Трябва да си добре платен или много *** за да не видиш,че тия са мошеници. Не само финансовото министерство, всички държавни хрантутници си ги взеха. Феодалната партия герп са по-големи популисти от предишните, а част от народа не си взе поука и пак вярва.

9

до 15

преди 12 години

Абсолютно съм съгласен. Не съм чул когато комунистите са на власт да дават на някой друг бонуси, само на себе си раздават. Защо после други партии като са на власт на тях да им дават?