221

Анонимен

преди 12 години

Боко Професионалисту и Цецу Онанист..:)))

220

Българин

преди 12 години

301 - точно борисов тогава колеше и бесеше в МВР - един доказан криминален престъпник !!! Пак малко са ги осъдили в Страсбург - можеше да е и 10 пъти повече... но проблемът е, че тия пари няма да ги плати "държавата", а ние, данъкоплатците !!!!

219

..........

преди 12 години

На 17 февруари 2004 г. в дома на Александър Христов нахлуват 7-8 маскирани и въоръжени полицаи от НСБОП. Операцията се води от Бойко Борисов, който по това време е главен секретар на МВР. Какво НДСВ, какви комунисти ги гонят герберите, нали Тиквата оня ден се хвалеше, че по негово време той лично, а не министъра бил отговорен за акциите и затова него го давали по телевизията. Е на, виждаме как ги е ръководил

218

случайна среща

преди 12 години

с една случайна статия....провокира в мен ...

217

до изумения

преди 12 години

Вместо да се изумяваш, вземи се ограмоти малко юридически, щото заради такива като тебе с тва плоско мислене полицията почна да безчинства.

216

Анонимен

преди 12 години

Комуназите оскотиха полицията и я превърнаха в *** на червената мафия и сега реват, че не била на европейско ниво! Нагли смешници! Че какво ни е европейско в държавата? След 20 и кусур години управление на червени престъпници манталитета ни е като на някоя дивашка територия! Айде стига с фасоните!

215

Анонимен

преди 12 години

Професионалисти, а!?:) Ха сега плащайте зулумите на Борисов!:))

214

До 293

преди 12 години

Да държава (нарочно е с амлка буква защото не я уважавам), в която полицията е съставена от професионалисти е Държава, но когато в нея (полицията) има само ушета и мишоци, то тя даже не може да се нарече и ***!Не може да държиш в следствието си човек, над законният срок и да търсиш доказателства впоследствие. То тогава по презумция всички сме виновни, задръжте ни и търсете! Мишоци!

213

смотаняци 2

преди 12 години

Случката, която е описана тук се е случила 2004 година. Е, тогава не трябва ли да се търси отговорност от НДСВ, които управляваха тогава и тяхна е била отговорността да потърсят сметка за извършеният полицейски произвол? Или ще се опитате да препишете и тази случка на ГЕРБ, защото Б.Борисов е главно действащо лице.

212

Анонимен

преди 12 години

А БЕ БОЙ,БОЙ,БОЙ И МАЛКО ЕКШЪН ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ,ПЪК ПОСЛЕ НЕКА СЪДА ДА ГИ ПУСКА ПОД ГАРАНЦИЯ ОТ 2000ЛВ. ИЛИ АКО СЕ ВДИГНЕ ГОЛЯМА ГЛЪЧКА ОТ МЕДИИТЕ И ГИ ОСЪДЯТ,ПЪК ПОСЛЕ СЕ ПОЯВЯВА МИЛОЗЛИВИЯ ВИЦЕ МАРИН И ГИ ПОМИЛВА СРЕЩУ ИЗВЪРШВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ ГОЦЕ...

211

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново от страната на тиквите..сега това полицейско малоумие ще го платиме ние гражданите..а тези заради които е станало няма да бъдат наказани дори за това че плащаме за тяхната некадърност да не говорим за това че са превишили правата си //това са едни бандити с пагони...които получиха неимоверна власт и се чувстват ненаказани.така става когато имаме за премиер министър човек с всеизвестно и доказано криминално минало..и настояще...

210

до 272

преди 12 години

Пожелавам ти следващия път като те спрат за проверка на винетка, например, катаджията да не ти се изкефи и да те изкара да полежиш на асфалта, а и някой шамар да ти отвърти... а пък колегата му от патрула да потвърди, че си се държал обидно и агресивно и се е наложило да те "респектира силово"! Хора, разберете: грешки стават, невинни граждани ще стават обект полицейско внимание, но въпросът е това да се случва цивилизовано, без тормоз и побой!

209

Machiavelli

преди 12 години

Чудно ми е какво би казал сега тиквеника?Дано някой от хората около него да му напишат да научи един хибав текст, че да не тръгне пак да подмята пържоли.

208

vas

преди 12 години

Куките заради един отзад ни излагат по света. Бегайте да пазите гей парада!

207

До 264

преди 12 години

В случая освен вината на полиция и прокуратура заради липсата на доказателства има и Българският съд, който е осъдил човека на база на показания на полицаи участвали в акцията БЕЗ да има доказателства по делото освен само тяхната дума.Държан е все пак 3 месеца в следственият арест без обвинение с идеята да "признае".Законният срок БЕЗ изрична прокурорска/съдийска заповед е 24 часа!Прокурорът по делото впоследствие си е дал отвод и сега се крие мишката-ченге!

206

сдг

преди 12 години

Аз неможах да разбера как като неса намерили нищо са му дали ЧЕТИРИ ГДИНИ ефективна присъда.Този май ни смята за канарчета.А съдът в Страстбург е осъдил държавата не за делото водено срещу лицето ами за нехуманното му задържане.Но цялата работа е дума с/у дума в Страстбург на полицаите и на роднините.И никой не е бил по 59457време на задържането че да знаете дали е така или някой лъже.

205

Анонимен

преди 12 години

според мен тук журналистите не толкова искат да настроят хората срещу полицията , а по скоро акцентират , че тогава Бойко Борисов е лично водил операцията , прозира доста политика как мислите , а *** вие веднага почнахте - ушеви , мушеви , *** , дете с пистолет в главата насочен и прочие , вижте цялата картинка бе хора а не мислете първосигнално - ТОВА СИ Е ЧИСТА ПОЛИТИЧЕСКА СТАТИЯ срещу тиквата и шлифера

204

!

преди 12 години

Демокрацията е *** дума, създадена за да се внушава на ***, че имат някаква значимост! В обществото трябва да се поддържа ред, но в общество, лишено от абсолютно всякакъв морал и справедливост трябва ЖЕЛЕЗНА И БЕЗКОМПРОМИСНА РЪКА! Иначе обикновените хора страдат! В нашето общество има прекалено много престъпност и НЯМА МЯСТО ЗА ЛИГАВЩИНИ! Нормално е при толкова много арести да има и грешки! Мислете на едро, дребни и злобни човечета!

203

антибиотик

преди 12 години

на змията,като и привършват дните,най-много хапе..

202

бен гун

преди 12 години

за това ще сънуваме Шенген