233

Не е верно!

преди 12 години

Абе до кога ще го гледам този грозник, бееее?!?! Не ме интересуват простотиите му!

232

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Другарю Марин, оня орден да си го сложиш - нали знаеш къде...

231

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 411 оригиналния психично болен.........Сега уверихте ли се съфорумци като ви казвах че индивидчето нарекло се " странджа оригинал" всеки ден е по- лудо от предния...... .....ето такива екземплярчета са привържениците на мутрокомунистическата крадлива хунта ГЕРБ/ГРОБ/

230

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Днес излязоха и данните на статистиката, на годишна база инфраструктурното строителство бележи спад от 16.3%!!! Абе какво става в България, бате Бойко по цял ден режи лентички, а накрая неговата гордост - инфраструктурата лети надолу. Май вече всички се убедиха, че царят наистина е гол!

229

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Стана ясно, че нелигитимният СТРАНДЖА всъщност е Ангел Марин...

228

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 402 оригиналния психично болен.........Сега уверихте ли се съфорумци като ви казвах че индивидчето нарекло се " странджа оригинал" всеки ден е по- лудо от предния...... .....ето такива екземплярчета са привържениците на мутрокомунистическата крадлива хунта ГЕРБ/ГРОБ/

227

Калин

преди 12 години

ПОЗИТАНЦИ ЗАЩО ХОРАТА НА ГОЦЕ УТРЕПАХА ТОВА МОМИЧЕ .. ? ТОЛКОВА ЛИ .. БЕ НУЖЕН ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ВИ НАГОН СМЪРТА И ?

226

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето когато е бил в България е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.05.09.2006 София, Посолство на САЩ Секретно Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов

225

за 371

преди 12 години

Не разбираш от ирония явно. Ония си живеят, а ти се нервиш в Родината. Не ти омръзва да те мачка явно. Вдигай самолета, не мисли за "другарите".

224

Анонимен

преди 12 години

администраторе, защо не триеш по-долните коментари, цинични и обидни? Харесват ти, може би?Защо триеш моите коментари, против съсипването на българската природа?!Един ден ще осъзнаеш грешките се , но ще бъде късно! Имай предвид, че създаденото от природата за хилядолетия, може да бъде унищожено и за един ден от безсъвестни и алчни ***.

223

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

# 394Как да ме блокират... - искаш да го извадя да си поемеш въздух ли?...

222

Анонимен

преди 12 години

след пържолите-никакъв коментар за тоя.

221

Дърева

преди 12 години

"Той е болезнено нарцистичен, егоцентричен, саркастичен и садистичен тип, социопат, изключително безскрупулен, завършен садист, който не съжалява, за това, което е направил. Той нито за секунда не изказа съжаление за това момиче, което е умъртвено по такъв садистичен начин. Той е особено опасен престъпник, който може да се отнесе по особено жесток с начин с един беззащитен човек, но не и с човек, който е по-силен от него"Познайте за кого става дума.

220

Анонимен

преди 12 години

бсп е партииката на мафията с червените мутри!

219

Анонимен

преди 12 години

до 379Сбъркал си...Мутренския псевдоним му е РАПОНА,а псевдонима от ДС - Буда...*)))

218

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Гледахте ли интервюто на Моиника Йосифова и Сергей Станишев... - малката Диария си играеше и викаше само ГЕЛБ, само ГЕЛБ и долу БСП...

217

за 382

преди 12 години

И защо ? Да не мислиш ,че някой му пука за писанията ти ?

216

Стария

преди 12 години

администраторе, по-долните коментари видимо ти харесват и не ги триеш?!Защо триеш моите коментари против съсипването на българската природа?Един ден ще осъзнаеш духовната си пустота, но ще бъде късно!

215

Miro

преди 12 години

Бойко е най-големият популист към до този момент в тази държава. От три години е на власт и все някой друг му е виновен за нещо. Стига с това предишно правителство. Харчило, крало - остави ви 10 милиарда отгоре. И 100 да ви беше оставило, пак щяха да са малко, пак щехте да ги изпукате. Пък иска да управлява до 2020 наглеца. Най некадърното управление за всички времена, което може само да харчи натрупаните от други пари.

214

за 379

преди 12 години

А Маджо е банкера на генералите - *****раси от БСП....