92

Сашко Р

преди 12 години

До yordan uzunskiЗдрасти бате Данчо, за много години и честит имен ден (на патерица). Че е мизерия, мизерия е ... ама не може изчадия като Костов (и останалите дупетати) с лека ръка да отхвърлят ужаса на който са били подложени арменците и в същото време да дават повод на всевъзможни Балгьочовци да започват дела против България, които дела ако ги спечелят пак НИЕ ще им плащаме ... а и как може да забравят това, което турците са причинили на България през 5-те века и по-късно в беломорието?

91

Анонимен

преди 12 години

А вие сте едни *** неблагодарници , забравихте кога клечахте и люпехте семки пред гръцкото посолство , а сега се чудите дали да не отскочите за уикенда до Солун просто на едно кафе

90

до 89

преди 12 години

Ами отивай и ти там,за да не мирише сайтът на овча лой.

89

93

преди 12 години

Сигурно когато бъдат осъдени Първанов, Виденов, Станишев, Овчаров, Петков, Доган и т.н. - всичките национални предатели...Малко след тях...

88

ъх

преди 12 години

Не се чувствам длъжен на никой, че искам народа ми да е единен и неделим !

87

До 81

преди 12 години

*** без грам мозъчни гънки в мозъка, защо като не карат да си сменят имената в САЩ , Георги Петрушев и бил "прекръстен" на Жорж Ганчев???

86

Анонимен

преди 12 години

До 96 естествено е и за това , но щяхме да бъдеме и по рано , ако през 90-те не бяха на власт комунистите , а като катализатор подейства войната в Югославия и нашите действия по това време , тогава ако си спомняш другаря Първанов пишеше писма на Миклошевич, а Костов даде коридор на НАТО и не да де такъв на Русия

85

Темерут

преди 12 години

А, вие г-н Костов? Кога ще си платите, за участието си в прехода към демокрация?

84

yordan uzunski

преди 12 години

В тези трудни времена тази ли тема е наи-важна днес , когато глада *** на вратата на 90% от българи , турци и *** ? Или Костов няма с какво да се занимава и си играе с огъня !Кои жив виновен е останал от това управление , да го разпънем на кръста и да приключи враждата и отклонението от главната тема , как да изхраним семеиствата си , как да оцелеем ! Перспективи, бъдеще ?

83

язе

преди 12 години

малко четки на доган с надеждата за коалиция в управлението след следващите избори, не виждам друга причина костов да се е загрижил за възродителния процес.

82

анонимен

преди 12 години

до 97 е какво искаш да каже този тарикат от банишора дето си живя като принц през цялото време

81

Арменци (от Яворов)

преди 12 години

Изгнаници клети, отломка нищожнаот винаги храбър народ мъченик,дечица на майка робиня тревожнаи жертви на подвиг чутовно велик -далеч от родина, в край чужди събрани,изпити и бледни, в порутен бордей,те пият, а тънат сърцата им в рани,и пеят, тъй както през сълзи се пей.

80

Анонимен

преди 12 години

Браво на съюза на ДС (СДС) и на ДС(б) - чрез това ПОРЕДНО тяхно национално предателство, те се отписаха като участващи в следващия парламент. Още 2 години и цялата тая синя комунистическа *** ще отиде като едно черно петно в полит. историята на България.

79

!!!

преди 12 години

Факт , достоен за Гинес . В Парламента на България няма ... българи. Там се въдят всякакви *** - алчни, *** и самозабравили се! А БЪЛГАРИ НЯМА!!!

78

Анонимен

преди 12 години

покойния иван славков каза ---- и правилно сме им сменили имената

77

Анонимен

преди 12 години

Костов грачи грозно, зловещо, Маутинчо и Надка вият в полят. Плачат жените, пищят децата.

76

до 87

преди 12 години

Имало е робство ***.. българите не са искали разни диваци в страната си!

75

хахаха

преди 12 години

Кога ще бъден съден милиардера Костов за така наречената приватизация-далаверизация разрушила икономиката на България за векове-кога?!!

74

Анонимен

преди 12 години

Отродените сини мракобесници, ***-костовата *** и ГРОБ - ТУРСКИ ***!

73

ало Бъни

преди 12 години

Благодарение на Надето и Костов сега си в ЕС и НАТО иначе щях да те питам где *** гладните