37

стеф

преди 12 години

"Гълъбин Боевски твърди, че е невинен и няма представа как дрогата е попаднала в багажа му."Да,бе,да ,това са 9 кг.бе пич,не 900 гр.Срамота! Вместо да дава пример на младото поколение със спортните си постижения,той дрога разнася по света...

36

Николай Младенов

преди 12 години

Искам ясно да кажа като министър на външнитe работи, че ние като правителство ще направим всичко възможно да спасим Гълъбин Боевски -Олимпийски шампион.Ще направим и невъзможното да го изтеглим от там и да го настаним в общежитие Казичене където ще бъде на свободен режим.Изрично Бойко Борисов ми каза да спася този доблестен българин.Искам да известя останалите българи които невинни гният по затвори в Гърция и ред такива държави като служители на кораби, че за тях нищо няма да направим защото са бедни и нямаме интерес.И за последно за да няма наивни въпроси уважаеми граждани нека бъде ясно ,че България помага само на тези с много пари и власт.Останалите се оправайте сами както в БГ така и в чужбина!

35

До 31

преди 12 години

Че 9 кила колко са? В Парламента ще го издишат за една седмица!:)

34

НЕВИНЕН !!!

преди 12 години

Гълъбин Боевски е БЪЛГАРСКИ олимпийски шампион !Имайте срам и уважение, *** !За медицинските сестри в Либия държавата изхарчи милиони, при положение, че всички знаехме, че са действали по поръчка на чужди служби.За тях години наред се води кампания за оневиняването им. За Боевски много бързо решиха, че е виновен.Странно ...Може би е неудобен за властите тук. То в България всеки по-корав човек, който не коленичи и не се навежда пред силните на деня е неудобен и бива изкаран престъпник.

33

Анонимен

преди 12 години

Еееее най-после някой да излезе и да каже "ДА той е наркотрафикант , виновен е " !!!!

32

до Апис

преди 12 години

Ей смръцко,ти май не си по-умен от тъпата жена на тоя Боевски.

31

Анонимен

преди 12 години

9 кг.в чанта или куфар купени от магазин и да не усети че теглото не отговаря на покупката по тежест...?Ами човека е бил щангист и сигурно за него това е било тежко колкото перце!Хайде бе!На моите трандафори да ги разправя и пак няма да му повярват!Дали пък няма връзка /понеже е от ГЕРБ/с наречената Тиква?!

30

Софийска Мутра

преди 12 години

Браточка sorry ама там в Бразилия няма как да ти помогнем.Ако беше тук в БГ нема проблем.С Флоров си пием уискито всяка събота и му бутам от моите момичета за секс.Кво да ти кажа кофти.Що не те хванаха в БГ с тези кила наркотици досега вече да си пуснат и плюс това всички вестници и сайтове като днес.бг да защитават името ти на Олимпийски шампион и почтен баща и гражданин.Там в Бразилия кофти.Даже нас Мутрите не ни уважават така както всички треперят от нас в БГ.Бъди мъж брато и знай че от мъжката любов по свята няма.Отпусни се ще свикнеш и един ден като се върнеш след 25 години ще разказваш колко мъже си имал в твоя живот.

29

Анонимен

преди 12 години

9кг. кокаин предназначен за българския пазар? Само това ме съмнява от цялата история. Или по-скоро не ми се ще да вярвам, че има такова търсене... Кокаинът е скъп наркотик, някак не ми се вярва...Може и да греша

28

Анонимен

преди 12 години

Да, очевидно МВР се информира за престъпленията от криминалните хроники . :) Браво! Важното е, че поне могат да четат!

27

АКО Е ВЯРНО

преди 12 години

Ако е вярна информацията , трябва дъщеря му да стане наркоманка , и да я вкарат заедно с него в Затвора ,тя е знаела че пренасят отрова за хиляди деца като нея . Чудовища , да гният в Затвора .

26

Максим Стависки

преди 12 години

Аз се спасих като осакатих онова влечуго Горсова защото мен ме съди справедливия български съд.Много е важно да правите каквото си искате с пари на точното място.Гълъбине съжалявам брато.Слагам ти кръст в Бразилия.

25

Анонимен

преди 12 години

Че си беше коката за нашия пазар - беше си. Просто мулето Гълабин се оказа куц катър и изгоря с около 200 бона. Боевица ще има да плаща конфискуваната стока, а Гълабина - нема кво да я мислиме......

24

Апис

преди 12 години

Въх си викай на село! Ти тогава изпий 10 литра вода да видим дали ще оцелееш! Егати малоумницата си! (100% си жена)

23

Гълъбин Боевски

преди 12 години

Пиша ви отново от таблета на един черен мой съкилийник които ми даде да пиша 5 минути само срещу една *** която той поиска да му извъртя.Моля се на всички вас бедните честни граждани на Република България да ми съберете пари и да ме върнете в Български затвор където справедливия български съд да ме пусне на свобода.Аз съм невинен и това знаят всички мои приятели Мутри с които пренасяхме наркотици за вашите деца.Аз съм зодия Стрелец и съм любящ баща и имам препоръки от всички мои работодатели Мутри дори Бойко Борисов се застъпи за мен защото съм Олимпийски шампион постигнал това с много анаболи и забранени вещества.Моля ви измъкнете ме от този кошмар тук където не ме броят за жив и се гаврят с мен всички *** Бразилци.Утре ми казаха че искали да играят с мен на играта Мутра прави делфин-един вид докато ме опикават аз да им духам.Тук няма справедлив български съд и съм обречен.Моля ви хора заради наркотиците които съм продавал на децата ви направете Банкова сметка за дарение и ме спасете!!!

22

мвр пресцентър

преди 12 години

прави ли ви впечатление каква информация дава МВР винаги или просто и те знаят колкото и ние - сиреч нищо или просто си правят *** с нас. Примерно убият човек и те викат "убит е човек, търсим сега убиец", хванали боевски да опитва да прекара към БГ 9кг. кокаин - "предполагаме че е за бг пазара" е не, разхожда го до бг на почивка

21

Анонимен

преди 12 години

"лужбите работят, за да установят по какъв начин са се развивали събитията...."Да, те анализират за да не се дънят повече. :)))

20

Анонимен

преди 12 години

като си нарко трафикант ще арестуват

19

Анонимен

преди 12 години

Боевски не беше ли гербер!? Да! Това изчерпва темата!

18

Анонимен

преди 12 години

А може да е бил за лично ползване!!!!