36

qwer

преди 12 години

Защо сте против македонците бе ***,та те говорят нашият език,българи са и искат бг паспорти,какво лошо има в това,защо не ревете когато турците се връщат в Б-я за да гласуват против държавата ни за антибългарските ДПС и БСП, какви такива *** ви раждат майките ви,все комуни ли се появявате тук с вечната си простотия и злоба против Б-я бе,не ви ли омръзна от постояното ви реване бе *** ?

35

до 31

преди 12 години

Със закони като "Законът за обида на македонската национална чест", репресии, геноцид и унищожаване на всичко българско явно може, много е лесно да драскаш по форумите толкова ли била струвала българщината, ама ако си бил там на мястото на тия хора друга песен ще пееш.

34

Анонимен

преди 12 години

''През последните години кандидатите за гражданство са намалели двойно, но почти двойно нарастват и онези, които са придобили гражданство." Брей какви работи стават.:-))

33

Сокол

преди 12 години

Ще ви дойде акъла в главите, дървени македонски глави:))Ако продължавате да слушате сърбите ще видите Европа през крив макарон!

32

Анонимен

преди 12 години

iskam da znam kolko makedonski balgari 6te doidat v BG, kato vlezneme v shengen - neka da poznaia - 000000000000000000000000000. i te 6te ni izlagat po 4uzbinata, kakto i niakoi drugi murgavi4ki bylgari.

31

въпрос

преди 12 години

Основна пропагандна тезе в БГ е че "сърбите са измислили македонската нация". Без да се спирам на историческите предпоставки за отделяне на мнозинственото население в Македония в самостоятелна нация /който се интересува може и в интернет да открие тонове писания по този въпрос/, питавм само. Толкова ли струва българизмът , че за има-няма 70 години някаква си смешна Сърбия и селяндурската й нацийка, ще изтрие бг съзнанието на близо 1 млн. народ във Вардарско? Те черногорците не направиха сърби..

30

Анонимен

преди 12 години

Виждате ли, не е нужна омраза към македонците. И какво като Македония не е в рамките на България? Те хората си вземат българско гражданство и си живеят тук. Това е естествен процес. Не е нужен национализъм и омраза. :)

29

АЗ

преди 12 години

До Анонимния, ако ние сме варвари, значи и така наречените македонци също са такива, защото ние с тях сме една кръв !!!

28

БългАрия

преди 12 години

Македонците са наши, Фиромците ги оставяме на албанците да ги любат.

27

Анонимен

преди 12 години

kakva e tazi BULGARIA razdava gi kato topyl hliab tia grajdnstva ,nie ako si poiskame drugo grajdansvo koia dyrjava shte ni dade ?

26

колега

преди 12 години

Аааааа,кацнахте ли ми на к..о сега, А?

25

арменец

преди 12 години

луно луно земйо макендонска и теб ли те поробиха казват македонските сърбошовинисти!

24

Анонимен

преди 12 години

А въпроса с македонките как стои ?

23

Анонимен

преди 12 години

Защо не погледнете истината бе . Искат да станат българи защото може да излизат през граница по спокойно . Големи лицемери сте това бугариете - Варваско племе сте си .

22

Анонимен

преди 12 години

След като видяха,че народа не издържа вече на геноцида и отказва да са резмножава в Чалгария,започнаха да си внасят хора от трети държави и да печатат лични карти като обезумяли.

21

св. Климент Охридски

преди 12 години

Който не е ходил поне два пъти в македония , моля да не "*** с ганьовски шовинизми" по темата.

20

Томас

преди 12 години

Колкото и сърбоманите в измислената държава македония да се опитват - не се гаси туй що не гасне - тия макета са си Българи.

19

Анонимен

преди 12 години

Мога да посоча два случая при които наши емигранти, живеещи в Австралия , не успяха да запишат като български граждани децата си поради тромава процедура и пълно безхаберие на дипломатическите ни служби. Е, ако македонците имат нерви да чакат за българско гражданство - желая им успех!

18

Никола

преди 12 години

Да им се дава гражданство ,но : 1.след пребиваване,работа поне 5 години на територията на България2.след полагане на изпит по Бг История...

17

един народ сме, но..

преди 12 години

И македонци да си се чувстват, това не значи че нас българите ни имат за чужди. Просто дълги години на нас българите /в България/ ни набиваха пропагандни тези, често съпровождани и с всякакъв психически и физически тормоз,че в БГ всички сме българи /в смисъл етнически такива!?/. Не смееха да пипат само евреите и арменците /заради СССР тогава/. Иначе , беше "срамно" някой да се обяви за каракачанин, татарин, армън, влах, гагаузин, черкезин и пр. малки етногрупи. На сила хубост обаче не става!