35

Анонимен

преди 12 години

Кой ви дойде на гости днес пръв? :) Отрязахте ли бъдника вече?

34

Томас

преди 12 години

32Дали би могъл да покажеш къде в Библията е писано да се вършат такива неща? Това са злини вършени от хора - противно на това, което пише в Библията.

33

Томас

преди 12 години

27Ти знаеш ли, кои са "трите основни превода" и защо си мислиш, че са три? Чел съм много повече от три превода на Библията и да - чел съм и части от корана, за да видя какво е.

32

до 24

преди 12 години

Чети момче, чети, каква собствена воля, какви кръстоносци, за България нещо да кажеш, за Римската империя, за Византия, за инквизицията, за разни ордени и орденчета, за Ватикана, която е събрала книги и свитаци от цял свят - откраднала ги е от човечеството и ги държи скрити. За тези неща да чуем нещо. Да чуем за избиването на населението на централна и Южна америка, пък за Северна да не говорим.... в името на какво? На Господ ли?

31

Лилияна Андреева

преди 12 години

Статистиката не е вярна! 80% от католиците в Латинска Америка тайно изповядват исляма или друга някоя африканска и азиатска религия! А сектите в САЩ са безброй много, но официално се счита, че техните членове са католици!

30

3

преди 12 години

До 22Томчо, тъпо е да се убива заради едната вяра. Убивали са християни, убивали са мюсюлмани, убивали са комунисти и всичките заради едната права вяра. Лошото на вярата е и това, че ни дава точно определен метод и подход за търсене на Истината и с това ни пречи да я проумеем. Истината не принадлежи на един бог, идеал, човек....

29

do 13

преди 12 години

доста си ***

28

Томас

преди 12 години

23Речите на хитлер ги има записани и който иска може да ги чуе - ефекта, който се постига е същия - стадо от хора, които са готови да направят много неща - както хитлер е надъхвал германците - така и ходжите надъхват мюсюлманите от джамиите. Ти имаш право на избор - да харесваш или да не харесваш християнството. Никой не е казал в Библията, че християните ще са масово такива както е описано в Библията - напротив-ясно е казано, че малцина ще приемат истината и ще са такива, каквито Бог ги иска

27

Хъм

преди 12 години

Томас ти лично прочел ли си Корана, какво ли те питам то ще е цяло чудо да си прочел и Библията във всичките й части и трите й основни превода.

26

Анонимен

преди 12 години

"Простия народ винаги е бил повече"Вярно е! То и религията е нужна точно на тези, които се имат за овце и им е нужен пастир. Дали ще е жоджа или отец Николай от Пловдив - няма разлика. Той, пастира , определя кое е правилното и кое - не! Като ти каже да се взривиш на площада - правиш го, като ти каже, че Мадона е анатемосана и е грях да я слушаш - правиш го! Най-висша форма на религия обаче е комунизма.:)

25

тъпчо

преди 12 години

Томасчо, спри се бре бате, додейваш.

24

Томас

преди 12 години

21Кръстоносците са хора, които са решили да направят нещо - по собствена воля, което противоречи на писаното в Библията - при исляма нещата са различни - девици чакат според исляма убийците на неверници - което е дивотия.

23

до 18

преди 12 години

чудно как си присъствал на речите на Хитлер и на какъв език си ги разбирал, същото се отнася и за ходжите и минаретата.Много пъти съм влизала в спор с теб относно фанатичното ти мнение и издигане в култ на християнството, но аз не го харесвам, нй вече заради самото него, заради нещата, които уж проповядва, които обаче са крайно различни от същинската му визия днес.От страниците на историята всеки може лесно да разбере колко кръв е пролята в името на налагането на християнството.

22

Томас

преди 12 години

14При християните убийството е изключение - при една друга религия е практика - там е разликата. Докато от Божието Слово - убийството ей така не се одобрява - то лъжата коран казва нещо различно - корана лъже хората, че мюсюлманите щели да завладеят света - с огън и меч - много от тях преследват тая цел - което е абсолютна идиотия.

21

Анонимен

преди 12 години

Само да ви питам - кръстоносците за кво се борят? За царство небесно измервано в квадратни километри? Мюсюлманите сега какво правят? Ами правят същата грешка, бъркат земното с небесното. Нашата цивилизация може да е на 50 хил. проклети културни години нарисувани по пещерите, но се караме, нали? Та да попитам, ние МАЙМУНИ ЛИ СМЕ ОЩЕ?

20

Томас

преди 12 години

17Питали са те - в преброяването има такъв въпрос - ти можеш да отговориш - можеш да не отговориш - хората, които са отговорили са записани.

19

V

преди 12 години

Простия народ винаги е бил повече

18

Томас

преди 12 години

13Пишеш абсолютни тъпотии - кой си ти, че ще определяш кой е християнин и кой не? А относно исляма - това е фашизъм - каквито са били речите на хитлер - по същия начин ходжите насъскват хората от минаретата - това е фашистка система.

17

до Томас

преди 12 години

Е мен не са ме питали, и аз не съм отговорила, защото отговора не се съдържа в една сричка и вярванията ми не се ограничават от измислени рамки и догми.

16

Хъм

преди 12 години

Дразнят ме такива статистики, откакто съществуваме винаги търсим различията между хората, а като че ли никой не намира приликите. Няма значение кой каква религия изповядва, има значение доколко е човек.Във всички религии основа е вярването за висша сила сътворила всичко, всички обичаи са свързани с омилостивяването на тази или тези висши сили,всички се молим за здраве, живот и щастие. Искаме да живеем в глобален свят,а още си търсим разликите,те няма да ни доближат един до друг, а напротив.