15

Анонимен

преди 12 години

Заловили най-беззащитният и го обвинили. Изкупителна жертва.

14

Анонимен

преди 12 години

Стига сте плямпали глупости бе. Тези от съдебна охрана нямат нищо общо с полицията, а са към съд. система и им дават униформи веднъж на 3 години.

13

Пламен

преди 12 години

Това не са полицаи, а служители на ГДИН, *** такива!

12

Чоко и Боко

преди 12 години

Абе, нещо тука намирисва на изкупителна жертва оказала се на кофти място, в кофти момент. И сега на мат'рЯла му са замазват очите, че сичко си е окей, а колите си горят я вечер след вечер, я през вечер...

11

Ф.С.В

преди 12 години

Тези на снимката са направо изкочили от песента "Нашата полиция ни пази"---ако от Холивуд искат да снимат в Бг комедиен филм -нещо като полицейска пародия ..тука ще намерят страшно много актьори за ролите ..даже обучение не им е нужно )))))

10

Веселин Маринов

преди 12 години

Президентът на САЩ искал да провери кой от органите на закона (ФБР, ЦРУ и щатската полиция) е най-кадърен.Пуснал в гората един заек и им казал да го намерят.ФБР търсили 2 седмици. Сложили информатори из цялата гора, монтирали подслушвателни устройства, претърсили цялата гора, но не намерили заека.ЦРУ търсили 1 седмица. Отровили и избили всичките животни, опожарили гората, но не намерили заека.Дошло ред на щатската полиция. Тя се върнала след няколко часа с една проскубана и пребита ***, която викала:- Добре, добре, признавам! Заек съм, заек съм.

9

Nightwish

преди 12 години

Леле какви са тези клонинги в униформи на снимката.И тези ни пазят.Майко мила-засилена охрана-пълен ***

8

анализатор

преди 12 години

Как не ви е срам бе другари милиционери пак ли започнахте със старите методи намирате един *** напивате и го биете и после той всичко си признава ей аман от некадърни милиционери,много жалко за нещастното сираче и то се бори да оцелее ама няма помощ отникъде,а и вече психиката му е обременена,отвратителни *** и прости милиционери обслужващи мафията днес ни управляват както си могат по милиционерски...

7

Ф.С.В

преди 12 години

На кого да вярваме вече -на некъдърните дебели полицаи --който обясняваха по медиите как го хванали защото са много големи спецове --или на бедния сирак .пропил се от "розовият живот" в БГ

6

МОЛЯЯЯ??

преди 12 години

"Пред съда 29-годишния мъж заяви, че е бил черпен с водка и бира в Седмо РПУ и чак след това с него са били провеждани разпитите в Института по психология на МВР".Това е върхът!

5

Ф.С.В

преди 12 години

Ето това не мога да разбера --казаха че си признал всичко ..как палил какво точно правел и т.н. --по новините някакво топ ченге обясняваше наляво и надясно как го хванали --И СЕГА КАКВО --"Това, че съм бил очевидец на пожарите, не означава, че съм аз. Аз просто минавам от там почти всеки ден", обясни пред съда Ковачки.

4

Анонимен

преди 12 години

Вижте ченгето отляво - опитва се,да не заспи!

3

Анонимен

преди 12 години

Ливърпул шампион але але!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Когато затворите се напълнят а прожарите продалжат ще разберете че живеем в полицейска държава!

1

Цуцьо

преди 12 години

Ние ги бием, те не си признават....